Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 2 / Prime ✦ Anakonu ✦ Kullanıcılar Kulübü ✦ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.654
Cevap
73
Favori
254.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alinaspetronas

Merhaba arkadaşlar,

5 gündür telefonu kullanıyorum muhteşem bir telefon. Beni tek üzen tarafı bataryası. Miui6 sonrasında miui7 ye geçen arkadaşlar arada bir fark görebildi mi? Miui7 daha performanslı olacak diye biliyorum. Bir de geliştirici durumu 5.9.2 de batarya performansı düzeltilmesi ile ilgili bir bilgi okumuştum bilgisi olan var mı?

Miui 7 5.9.10 eu kullanıyorum. 10 şarj sonrası batarya kullanımı aşağıda +6 saat güzel süre.
    http://akilli.be/forum/konu-redmi-note-2-batara-kullanimi?pid=12844#pid12844

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• quote:

Orijinalden alıntı: bycop

BEYLER ADAM 950 TL DEN SATIŞA SUNMUŞ. BU NEDİR YA BİZ UCUZ TELEFON ALAMAYACAKMIYIZ.
     Xiaomi Redmi Note 2 / Prime ✦ Anakonu ✦ Kullanıcılar Kulübü ✦

Malesef Türkiyedeki bu gümrük mevzuatı ve aşırı vergiler olduğu sürece vatandaş
    fahiş fiyat ödemek mecburiyetinde kalıyor.
    Gerek resmi distribütörlerin vergileri bahane ederek uçuk fiyat ile satmalarına
    gerek ise böyle kaçak göçek getirilen telefonların karaborsa yapılarak satılmalarına..

malum şahıs ile şansınızı denemenizi öneririm. veya diğer sitelerden alarak gümrük konusunda
    şansınızı denemenizi...

• Hocam yanlış anlamayın dedigimi yağlanma oluyor gibi bir şey demedim parmak izi elbet kalıyor rahatsız edici değil ama belki skz kalmıyor bile dersiniz benim gorusum bu gayet güzel ayrıca buff kullanmadiniz sanırım hic :)

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanirmak

quote:

Orijinalden alıntı: alinaspetronas

Merhaba arkadaşlar,

5 gündür telefonu kullanıyorum muhteşem bir telefon. Beni tek üzen tarafı bataryası. Miui6 sonrasında miui7 ye geçen arkadaşlar arada bir fark görebildi mi? Miui7 daha performanslı olacak diye biliyorum. Bir de geliştirici durumu 5.9.2 de batarya performansı düzeltilmesi ile ilgili bir bilgi okumuştum bilgisi olan var mı?

Miui 7 5.9.10 eu kullanıyorum. 10 şarj sonrası batarya kullanımı aşağıda +6 saat güzel süre.
    http://akilli.be/forum/konu-redmi-note-2-batara-kullanimi?pid=12844#pid12844

Teşekkür ederim en kisa surede miui 7 ye gececegim. Tabi önce yedek alarak ne olur ne olmaz:))

• Size kotu bir haberim var ;
    Aynı işlemciyi kullanan Sony M5 incelemesi cıkmıs gmsarenada adamlar telefonu incelemisler baya da detaylı inceleme yaparlar, cogu telefona oradan bakarım ben. M5 batarya testini yayınlamamışlar, muhtemelen sony nin baskısı yuzunden yayınlamamışlar ve yazılım daha yeni düzenlensin tekrar test edip yayınlayacagız demişler.Hadi xaomi kalitesiz ekran kullandı fazla enerji harcıyor diyelim Sony nin ekranları gayet kaliteli. 5.5" e xaomi 3000mah pil koymuş öyle Sony 5" e 2600 mah gene öyle. Battery test için yazdıkları aynen şu;
    "Battery life isn't all that spectacular. However, this is somewhat justified by the higher resolution display and more powerful chipset. The OS is far from final, so we will retest the M5, once Sony has a cleaner build."
    Hadi xaomi yazlımı geliştirmedi Sony de mi geliştirmeden yayınladı yoksa bu işlemci fazlamı güç harcıyor...Zamanla gerçeği görücez sanırım.Aynı sitede MX5 incelemesine bakayım dedim de incelememişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanirmak

Bak şimdi dediklerimi yaparak bir kontrol et. Eğer bantların benimkiyle aynı ise ki aynıdır eminim. İlerde bir sorun yaşaman mümkün değil. Sen yaşarsan bizde yaşarız.
    Öncelikle Engineer mode a gir. *#*#3646633#*#* - BandMode - Sim1 - Açık olan bantları aşağıda verdiğim ekran görüntüleri ile kontrol et. Eğer aynı ise sıkıntı yaşamazsın.
    Geçici olarak yazılımla halledilmiş bir durum değil bu. Git istediğin sürümü yükle güncelleştir. Sıkıntı olmayacak.

Hocam dediğiniz gibi ilgili ekrandan baktım.Ekran görüntüsü almayı bilmediğimden foto koyamıyorum ancak sizin frekanslarla bire bir örtüşüyor.
    Ayrıca bendeki yazılım MIUI 66.66.77.00(LHMCNCF) Kararlı olarak geçiyor

• Ekran görüntüsü alması kolay aslında tüyoyu verelim de ilerde lazım falan olursa diğer arkadaşlar da bulsun.

Ses kısma tuşu + Güç tuşuna aynı anda basılı tutuyoruz ekran görüntüsü alma işlemi tamamlanınca (ekranda bir efekt belirince) çekiyoruz.

• Mıuı 6 teledonla gelen sürüm var bendede
    Şarşın yüzdelik inimi hızlı gibi...
    Birçok gereksiz ve miui ile alakalı uygulamalarıda dondurmama rağmen...
    İşlemcimi fazla yiyor ekran mı fazla yiyor bilemiyorum fakat.
    Daha önceki samsung note 2 ve jiayu s3 telefon bataryalarına istinaden hızlı iniyor...
    Bugün yada yarın wipe dalvik cache yapıp tekrar deneme yapacağım...
    Mıuı 7 tam sürümde de gerçi orhan arkadaşımız görmüş,6 saat ve üzeri ekran sürelerini alırız

• usta @X_Seller Hasan abiden alabilirsin prime versiyonu 850 tl normal versiyon 700 tl

• Bol konuşmalı bol mesajlasmali bol 3g li bir gün sabah 9 da evden çıktım durum bu.

• Mrb arkadaslar benimde redmi note 2 tlf dun elime ulasti miui 7 tr rom link varmi acaba. Miui sitesinden indirdiklerim ingilizce cikiyor. Bu konulardanda pek anlamiyorum. Suan telefonum ingilizce oldu

• Buyrun :)
    https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347813226

• cihazin infra özelliğini test eden varmı? Bilindik markaları tanıyabiliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: bugi2528

Buyrun :)

Tskler hocam.
    Ilk sayfalari okumadan panikle istekte bulundum kusurabakmayin arkadaslar.

• quote:

Orijinalden alıntı: bugi2528

Buyrun :)

Tskler hocam.
    Ilk sayfalari okumadan panikle istekte bulundum kusurabakmayin arkadaslar.

• Arkadaşlar öncelikle merhabalar aranıza yeni katıldım.Bir maceraya atıldık ama...
    Arkadaşlar bende sipariş verdim cihaz geldi malum iki sim var haliyle cihazda iki farklı imei numarası olması gerekmiyor mu bana gelen cihazın her iki imei numarası da aynı.
    Birde içimi rahatlatmak için bu cihazın orjinal mi yoka sahte mi olduğunu nasıl öğrenebiliriz.kafayı yiyecem
    Yardımlarınız için teşekkürler.

• Merhaba arkadaşlar cihaz bugün elime geçti versiyon yükseltsem Türkçe dil desteği almaya devam ederim dimi yani rom yükleyince her romda Türkçe olayı vardır dimi? İkinci sorum dahili hafızam 16 gb ama bende 2 gb olarak gözüküyor ve öyle kullandırıyor bunun bir çözümü varmı yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar cihaz bugün elime geçti versiyon yükseltsem Türkçe dil desteği almaya devam ederim dimi yani rom yükleyince her romda Türkçe olayı vardır dimi? İkinci sorum dahili hafızam 16 gb ama bende 2 gb olarak gözüküyor ve öyle kullandırıyor bunun bir çözümü varmı yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.