Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 2 / Prime ✦ Anakonu ✦ Kullanıcılar Kulübü ✦ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.654
Cevap
73
Favori
254.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler satıcıda other model edit ne anlama geliyor bilen var mı? 32g vermeyi düşünüyorum da ordan siyah sipariş verilir mi acaba?

Edit: Bİr de aşağıdaki kolpa mı?

A***r A.
    Original Lenovo K3 Note K50-t5 Tean...
    1 piece
    26 Aug 2015 02:10
    anna iyice cıvıttı arkadaşlar extradan mani vermezseniz paket gümrüğe takılıyor. paketin üzerine telefon diye yazıyor. gümrükte size posta gönderip telefonun türkiye kaydı varmı diye soruyor. kısacası telefonu alamıyorsunuz.
    Is this feedback helpful for you?Yes (0)No (0)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schtroumpf Grognon -- 5 Eylül 2015; 23:41:49 >
  • Fotograf cekince cektigin fotografin kucuk simgesine tiklayinca galeriye gitmiyor.galeriyi acmak lazim cektikten sonra. Bu kotu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: No_FeaR2266

Fotograf cekince cektigin fotografin kucuk simgesine tiklayinca galeriye gitmiyor.galeriyi acmak lazim cektikten sonra. Bu kotu

bu llayin redmi note la alakasi yok tum androidlerde ayni sorun mevcut... dilbingilizce olursa girer deneyin goreceksiniz....

• quote:

Orijinalden alıntı: nadir_en

quote:

Fotograf cekince cektigin fotografin kucuk simgesine tiklayinca galeriye gitmiyor.galeriyi acmak lazim cektikten sonra. Bu kotu

bu llayin redmi note la alakasi yok tum androidlerde ayni sorun mevcut... dilbingilizce olursa girer deneyin goreceksiniz....

Evet denedim öyleymiş gerçekten :)

Bu modele göre ekran koruyucu ve cüzdan şeklinde renkli kılıf bulabileceğim bir site var mı acaba? Diğer Xiaomi modellerinin kılıfları buna uyar mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugi2528

Arkadaşlar. Telefon elimde şuan merak ettiğiniz soruları cevaplarım ama detaylı bir şekilde inceleme yapamadım daha bilginiz olsun.

Dostum ekran kalitesi nasıl parlaklık kaç nit?

• quote:

QuickPic yükleyin ardından ufak resme tıklayın eğer hangi uygulama ile açılsın derse QuickPic seçin ve her zaman seçeneğine tik koyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyboy_xhan

quote:

Arkadaşlar. Telefon elimde şuan merak ettiğiniz soruları cevaplarım ama detaylı bir şekilde inceleme yapamadım daha bilginiz olsun.

Dostum ekran kalitesi nasıl parlaklık kaç nit?

Ekran parlaklığı gayet güzel çok yüksek değil düşükde değil asus zenfone 2 den falan kat kat daha yüksek yani rahat olun :D miui 7 kurdum geliştirici sürümünü haftalık güncelleştirme falan geliyor süper vallaha. Root da çok basit içinden bir tık ile root atıyorsunuz. Engineer mode ile de imei değiştirdim şimdilik sorun olursa farklı şekillerdede halledilir.
  • Buğra bey hayırlısı olsun sizin cihaz geldi ve işe koyuldunuz bizimkiside gelirse hayırlısıyla yardımınıza ihtiyacım olacak telefondan memnunsunuz anladığım kadarıyla iyi haberler alın inşallah yeni telefonunuzdan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Newells

Buğra bey hayırlısı olsun sizin cihaz geldi ve işe koyuldunuz bizimkiside gelirse hayırlısıyla yardımınıza ihtiyacım olacak telefondan memnunsunuz anladığım kadarıyla iyi haberler alın inşallah yeni telefonunuzdan.

memnunum gerçekten çok telefon değitşirdim sonunda tamam dedirtti :) Alın telefonu hallederiz herşeyini :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Newells

Buğra bey hayırlısı olsun sizin cihaz geldi ve işe koyuldunuz bizimkiside gelirse hayırlısıyla yardımınıza ihtiyacım olacak telefondan memnunsunuz anladığım kadarıyla iyi haberler alın inşallah yeni telefonunuzdan.

memnunum gerçekten çok telefon değitşirdim sonunda tamam dedirtti :) Alın telefonu hallederiz herşeyini :)

telefonun kendisini çekip koyma imkanınız var mı?
  • Beyler Multilanguage + Root + Google Play + Haftalık Güncelleme özellikli ROM geldi konuda verdiğim anlatım linkinden ulaşabilirsiniz

http://akilli.be/forum/konu-redmi-note-2-prime-rom-%E2%9C%A6-root-%E2%9C%A6-recovery-%E2%9C%A6-imei-tamiri-%E2%9C%A6
  • Çektiğim telefonun kamerası kötü ama idarelik fotolar beyler

• İyice heveslendim fotoğrafları da görünce Hayırlı olsun
  • güzel :) Anna ile konuştum bu gün. gayet hızlı cevap verdi ve yardımcı oldu. siparişi geçeceğim. 2R Trade bu işi biliyor gibi. inşallah yanılmayız.
  • arkadaşlar epeydir takipteyim bu telefonu.Aranızdaki arkadaşlara da özelden mesajlar yazarak bilgi aldım sağ olsunlar cevapladılar.Bir de genele yazmak istedim çinden getirten arkadaşlar ne kadara mal ettiler 32gb lık versiyonu 199.99 dolara mı mal ettiler yoksa daha fazlası mı? satıcı için yapılan yorumları okuduğumda bazı kullanıcılar gümrüğe takılıyor fazladan ücret istiyor kurtarmak için gibi cümleler yazmışlar bu ne kadar doğrudur? bir de 32 gb lık versiyonu alan ve kullanan var mı? 16 gb versiyonuyla çok bir fark yok gibi duruyor ama 32 gb lığın başka artısı olabilir mi? ve son olarak telefonu şimdi mi almalıyız yoksa 1-2 ay bekledikten sonra mı almalıyız karar veremedim fiyatının düşme durumu var mı? kısacası bu cihazı alan arkadaşlar alım ve sonrası tecrübelerini paylaşırsa çok güzel olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dersolog -- 6 Eylül 2015; 17:10:59 >
  • dersolog D kullanıcısına yanıt
    32 gb'lık modelin artısı doğal olarak depolama alanı bir de kullandığı Helio X10 işlemci 2.2 ghz saat hızında çalışıyor, 16 gb'lık modelde 2 ghz saat hızında çalışan Helio X10 işlemci var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

32 gb'lık modelin artısı doğal olarak depolama alanı bir de kullandığı Helio X10 işlemci 2.2 ghz saat hızında çalışıyor, 16 gb'lık modelde 2 ghz saat hızında çalışan Helio X10 işlemci var.

telefonu araştırdığım için özelliklerini biliyorum da işte bu 0.2ghz lik fark 20 dolarlık :) fazla bir fark oluşturuyor mu onu merak ediyorum.Bir de discovery kullananların ortak bir sıkıntısı var depolama alanı yetersiz uyarısı bundan bıkmış biri olarak 32 gb lık versiyonu almayı düşünüyorum ama böyle bir sıkıntıyı yaşatmazsa 16 lık depolama alanı olan cihazı almak daha mı mantıklı ;)
  • dersolog D kullanıcısına yanıt
    Gözle görülür bir fark olacağını sanmıyorum hocam. Ancak antutu gibi sentetik testlerde bir fark oluşursa oluşur o kadar. O da zaten iki telefonda da benzer olur.
    Discovery'deki sorun uygulamaları bütün dahili depolamaya kuramamaktan kaynaklanıyordu. Sonuçta müzik video dosyalarınızı SD karta kopyalayıp kullanabilirsin.
    20 dolar yanı 60 lira değer mi diye sorarsan bence değer ama 32 gb'lık model pek kolay bulunmuyor sanki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acer_sahibi77 -- 6 Eylül 2015; 12:47:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Gözle görülür bir fark olacağını sanmıyorum hocam. Ancak antutu gibi sentetik testlerde bir fark oluşursa oluşur o kadar. O da zaten iki telefonda da benzer olur.
    Discovery'deki sorun uygulamaları bütün dahili depolamaya kuramamaktan kaynaklanıyordu. Sonuçta müzik video dosyalarınızı SD karta kopyalayıp kullanabilirsin.
    20 dolar yanı 60 lira değer mi diye sorarsan bence değer ama 32 gb'lık model pek kolay bulunmuyor sanki...

hoşgeldin hocam sizde mi aldınız bu aletten yoksa :)
  • acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    İşlemci aynıdır saat hızı kernel ile düşürülmüştür. Prime modelinde hafıza dan başka birde çift sim 4g artısı var. Standart modelde çift sim 4g değil galiba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.