Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.114
Cevap
63
Favori
168.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yüklemeye çalıştığın rom ve kullandığın sp flash tool sürümü nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: edacsac

Yüklemeye çalıştığın rom ve kullandığın sp flash tool sürümü nedir?

kardeş yüklemeye çelıştığim rom SphinXv1b_Redmi_Note3_MIUI-V7.0.16.0_5.0.2_MobileCity.VN bu flash tool sürümü SP-Flash-Tool-v5.1532.00 bu ama yüklemede problem yok yükleme yapıyorum problemsiz ama yüklemeden sonra telefon açılmıyor hiç bir tepki yok, ama yine yükleme yaptığımda yükleme oluyor telefon açılmıyor..
  • Bu romu bi denesen?

SphinXv1d-Dev_Redmi_Note3_MIUI7-V7.0.22.0_Global_MobileCity.VN

Bende bunu kullanıyorum hala daha, hata yok gibi birşey, sadece ''çocuk modu'' seçeneğinde bi problem varmış, onu da girip hiç denemedim lazım olmadığı için. Başka hataya da hiç denk gelmedim. SphinXv1c olan versiyonu da denemiştim, stabil olanını, pek hoş değildi. Belirttiğim romdan epey memnunum...

İndirme linki de burada

Google Docs
    SphinXv1d-Dev_Redmi_Note3_MIUI7-V7.0.22.0_Global_MobileCity.VN.zip
    https://goo.gl/Kx4ghE

Edit: Cihaz açılmıyorsa bi de Fastboot moduna falan girmeyi dener misin? Ses kısma + Güç tuşuna aynı anda basılı tut Fastboot ekranı gelene kadar. En azından cihaz hayatta mı onu bilelim. Unutmadan; her ne moda gireceksen tuşları biraz uzun süre basılı tutuyorsun bu cihazda biliyorsundur(benim dikkatimi çekti)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edacsac -- 4 Ocak 2016; 2:19:19 >

• quote:

Bu romu bi denesen?

SphinXv1d-Dev_Redmi_Note3_MIUI7-V7.0.22.0_Global_MobileCity.VN

Bende bunu kullanıyorum hala daha, hata yok gibi birşey, sadece ''çocuk modu'' seçeneğinde bi problem varmış, onu da girip hiç denemedim lazım olmadığı için. Başka hataya da hiç denk gelmedim. SphinXv1c olan versiyonu da denemiştim, stabil olanını, pek hoş değildi. Belirttiğim romdan epey memnunum...

İndirme linki de burada

https://goo.gl/Kx4ghE

Edit: Cihaz açılmıyorsa bi de Fastboot moduna falan girmeyi dener misin? Ses kısma + Güç tuşuna aynı anda basılı tut Fastboot ekranı gelene kadar. En azından cihaz hayatta mı onu bilelim. Unutmadan; her ne moda gireceksen tuşları biraz uzun süre basılı tutuyorsun bu cihazda biliyorsundur(benim dikkatimi çekti)...

bunu deneyim flash tool hangi sürümle deneyim..

SphinXv1c_Redmi_Note3_MIUI7-V5.12.10_Global_MobileCity.VN bunuda denemiştim yükleme sorunsuz bir şekilde oluyor ama açılmıyor, benim hatam flash tool la telefonu formatlamak oldu sanırım ama bi geri dönüşü olmalı :(

denedim kardeş hiç bir tuş kobminasyonuna cevap vermiyor ama ses kısma tuşuna basarak pc ye taktığımda aygıt yöneticine ekleniyor telefon..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levo1978 -- 4 Ocak 2016; 2:23:32 >

• SP Flash Tool ile cihaza format mı attın

Onu hiç yapmayaydın iyiymiş

Neyse, sen bu dediğimi de bi dene bakalım. İçinde Sp Flash Tool var, onunla yap. Ayrıyetten başka bi versiyon kullanma...

Olmazsa stok Fastboot romunu SP Flash Tool ile çakacaksın cihaza. O da işin en başlangıcı zaten. Yani Sp Flash Tool ile cihazı tam formatladıysan eğer dibine kadar, diriltecek yazılım da fastboot romudur zaten Xiaomi cihazlarında, fabrika yazılım fastboot romu çünkü, daha öncesi yok...
  • fastboot romu nerden bulabilirm eğer bahsettiğin burdakiyse onu ne yaptıysam flash tool le yükleyemedim hep hata veriyor flash tool
  • quote:

SP Flash Tool ile cihaza format mı attın

Onu hiç yapmayaydın iyiymiş

Neyse, sen bu dediğimi de bi dene bakalım. İçinde Sp Flash Tool var, onunla yap. Ayrıyetten başka bi versiyon kullanma...

Olmazsa stok Fastboot romunu SP Flash Tool ile çakacaksın cihaza. O da işin en başlangıcı zaten. Yani Sp Flash Tool ile cihazı tam formatladıysan eğer dibine kadar, diriltecek yazılım da fastboot romudur zaten Xiaomi cihazlarında, fabrika yazılım fastboot romu çünkü, daha öncesi yok...

şu an flash tool senin dediğin romu yüklüyor bakalım açılacakmı telefon ama sanmıyor

senin dediğin gibi flass tool romu yüklemek gerek sanırım ama o da yüklenmiyor işte :(

• malesef yükleme sorunsuz bir şekilde yapıldı ama telefonda hiç bir tepki yok :(
  • beyler beyaz mı alayım gri mi fotoğraflardan karar veremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: le_tatative

beyler beyaz mı alayım gri mi fotoğraflardan karar veremedim

Aynı soru bendede var ön tarafı siyah diye gri düşünüyorum ama Sanırım gri olanın arkası biraz iphone 2g ye benziyor yekpare dursaydı arkasının altlı üstü tek renk gri olsaydı kalmayacaktım arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gri olan güzele benziyor

• Gelen ve gelecek tüm cihazlar mı kilitli geliyor net bir bilgi alabilir miyim..

• MIUI 7.1 global stable yarın yayınlanıyor arkadaşlar şimdi mi2 ve mi2s için yaynlanmış

takip için link
  • quote:

Orijinalden alıntı: TA7AI

MIUI 7.1 global stable yarın yayınlanıyor arkadaşlar şimdi mi2 ve mi2s için yaynlanmış

takip için link
    http://en.miui.com/thread-204101-1-1.html

Şu an redmi note 3'ün bahsi bile geçmiyor.
  • IMEI onarımı daha önce mtk li diğer kullandığım cihazlarda kolayca degistiriyordum. Bu da ayni şekilde mi ?
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: olemix51

IMEI onarımı daha önce mtk li diğer kullandığım cihazlarda kolayca degistiriyordum. Bu da ayni şekilde mi ?
    Teşekkürler

Özel'den attım. Ben anlayamadım. Bana da özelden anlatırsanız sevinirim.
  • sagamor kullanıcısına yanıt
    haklısınız liste aşşagıdaki gibi

Devices getting MIUI 7.1 global stable build on Jan. 5, 2016 are:
    Mi 3, Mi 4, Mi Note, Mi 4i, Redmi Note 4G, Redmi 2 / Prime, Redmi 1S, Redmi Note Prime, Redmi Note 2, Redmi Note 3G, Mi Pad
  • quote:

Orijinalden alıntı: TA7AI

haklısınız liste aşşagıdaki gibi

Devices getting MIUI 7.1 global stable build on Jan. 5, 2016 are:
    Mi 3, Mi 4, Mi Note, Mi 4i, Redmi Note 4G, Redmi 2 / Prime, Redmi 1S, Redmi Note Prime, Redmi Note 2, Redmi Note 3G, Mi Pad

Valla tahminim 1-2 ayı bulur en erken. Umarım yanıltırlar beni.
  • quote:

Bootloader kilidi şu anda açılamıyor, boşuna uğraşmayın. Kilidin açılmasına yardımcı olan Mi Unlock sitesinde düzenleme yapıldı, Bootloader kilidi açma olayı RedMi Note 3 cihaz sahiplerine tek tek özel olacak anlaşılan. Çin tatili de olduğundan şu anda sadece kilidi açmak isteyenlerden forum doldurtularak talep alınıp, kullanıcılar ''kilidi açabilirsiniz'' diye sms onayı aldıktan sonra kilidi açabilecek(biliyorsunuz bootloader kilidi açabilmek için telefon numarası onaylı Mi hesabı gerekiyor). 18 gündür sms onayı bekleyenler varmış. Ayrıyetten Mi hesabı gold, platinium seviyesinde olanlara sms onayı çabuk ulaşıyormuş...

@Archelot da bu detayları biliyor sanırım, Bootloader kilidi ile ilgili Mi forum konularında gördüm kendisini...

Şu an sadece Beta tester, gold ve Diamond üyeliği olanların bootloader kilitleri açılıyor. Diğerleri açılır mı o bile net değil. Xiaomi kendini Apple sanmaya başladı.

• Bencede hocam, yani amaç ne anlayabilmiş değilim...

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.