Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.114
Cevap
63
Favori
169.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ugur_Akd

sphnix 2a romunda renkler sapıttı arkadaşlar ben de tekrar 1d'ye döndüm. renkler olduğundan koyu görünüyor telefonu kapatıp açınca sıkıntı gidiyor aradan belli bir süre geçince tekrar koyulaşıyordu

Hocam renkler kaç dakika sonra gidiyordu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Casti El

SphinX v2a Stable romda Vakıfbank uygulaması hala çalışmıyor.

Anlayan arkadaşın biri geliştiricinin sayfasından sorunu bildirebilse belki çözümü vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dakikasını bilmiyorum ama ilk kapatıp açtıktan sonra oldu, tekrar yeniden başlat deyince normale dönüyordu. bilmiyorum belki renk ayarları ile ilgili bir olaydır ama donanımsal değil çünkü eskiye dönünce sıkıntı kalmadı
  • quote:

dakikasını bilmiyorum ama ilk kapatıp açtıktan sonra oldu, tekrar yeniden başlat deyince normale dönüyordu. bilmiyorum belki renk ayarları ile ilgili bir olaydır ama donanımsal değil çünkü eskiye dönünce sıkıntı kalmadı

Bende olmadı. Dedim acaba yeni kurdum romu ondan mı. O yüzden dakika olarak sordum. 1 saat 41 dakikadır açık telefon henüz sorun olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dembe7 -- 10 Ocak 2016; 18:41:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dediğim gibi ekran ayarları ile ilgili sanırım. fazla kurcalamak istemedim o yüzden eskiye döndüm.

Bu arada arkadaşlar sphnix 2a miui7.1 ama resmi olarak ne global ne de çin için miui 7.1 çıkmadı (redmi note 3)
  • quote:

dediğim gibi ekran ayarları ile ilgili sanırım. fazla kurcalamak istemedim o yüzden eskiye döndüm.

Bu arada arkadaşlar sphnix 2a miui7.1 ama resmi olarak ne global ne de çin için miui 7.1 çıkmadı (redmi note 3)

Yarın Xiaominin MTK işlemcili telefonları için Çin MIUI 7.1 sürümü yayınlanacak.
  • Cenkay KESER kullanıcısına yanıt
    onu diyorum Cankay Keser ben de :) henğz yayınlanmadı ama bu vietnamlı 7.1 üzerine romu düzenleyip sundu, ona şaşırdım
  • bariton kullanıcısına yanıt
    hocam driver klasöründe windows10 için driver yok? windows10 kullanicilari nasil yapacak?
  • aLeNN A kullanıcısına yanıt
    direkt videodaki gibi kurulum yapın hocam driverı da hiç bir farkı yok, ha bu arada video ya bu sayfa ya da 1 önceki sayfadaki mesajlarım arasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLeNN

hocam driver klasöründe windows10 için driver yok? windows10 kullanicilari nasil yapacak?

win 10 yüklüyse zorlanırsınız bilginiz olsun. ben win 8e dönmek zorunda kalmıştım.
  • sagamor kullanıcısına yanıt
    nasl oldu bilmiyorum ama tüm driverları silip sphnixin içindeki driverı yükleyince sıkıntı kalmamıştı
  • sagamor kullanıcısına yanıt
    ne gibi sıkıntı cikar? brick olmasin tlf şimdi yedek yok o yuzden cesaret edemiyorum zaten. eger xpde daha kolay olacaksa işyerindeki pcden kurulum yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLeNN -- 10 Ocak 2016; 20:08:31 >
  • Satın alma konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar bana da pm atarsa sevinirim.
  • Win8 de sıkıntılı bence..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangisi sıkıntısız peki? Windows 7 ? Xp? Vista?
  • Newells kullanıcısına yanıt
    Ben win 8 le yükledim şimdiye kadar 3 kere SphinX'in son 3 veriyonunu hiç sorun çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bariton -- 10 Ocak 2016; 20:39:39 >
  • bariton kullanıcısına yanıt
    3."Scatter-loading" tıkla "images\MT6795_Android_scatter" dosyasını seç.
    bu aşamada hata veriyor" scatter file failed" yazıyor nasıl çözebilirim
    win 7 bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umacar -- 10 Ocak 2016; 20:49:41 >
  • quote:

sphnix 2a romunda renkler sapıttı arkadaşlar ben de tekrar 1d'ye döndüm. renkler olduğundan koyu görünüyor telefonu kapatıp açınca sıkıntı gidiyor aradan belli bir süre geçince tekrar koyulaşıyordu

Romun Renklerinde bozulma olduğu için biraz önce düzeltme içeren rom tekrar yayınlandı. Bende zaten bozulma olmuyordu ama gene de yükleyeceğim.
    Display quality/color fixed !
    buradan indirebilirsiniz.

SphinXv2a-Final-Stable_Redmi_Note3_MIUI7.1-V7.1.3.0_Global_ManhIT.zip
    Rom SphinX v2a Stable - MIUI 7.1 V7.1.3.0 Xiaomi Redmi Note 3

Flash Tool ile yüklerken preloader onay tikini kaldırmayı unutmayın.

• umacar U kullanıcısına yanıt
    flash tool güncel versiyonla çözüldü
  • quote:

Orijinalden alıntı: umacar

3."Scatter-loading" tıkla "images\MT6795_Android_scatter" dosyasını seç.
    bu aşamada hata veriyor" scatter file failed" yazıyor nasıl çözebilirim
    win 7 bu arada

Bende hata vermemişti. Ben de anlamadım. Ama driverları tekrar yükleyin.
    önce driver klasöründeki driverları yükleyin. Sonra...
    1. Telefon açıkken pc ye takın bekleyin driver otomatik yüklensin.
    2. Kabloyu çıkarın Telefonu yeniden başlatın veya kapatın açılırken fastboot modunda (Ses Kısma Tuşuna basılı tutarak) açın kabloyu takın bekleyin driver otomatik yüklensin.
    3. Kabloyu çıkarın Telefonu yeniden başlatın veya kapatın açılırken Recovery modunda (Ses Açma Tuşuna basılı tutarak) açın kabloyu takın bekleyin driver otomatik yüklensin. Telefonu tekrar açın
    bi de bunu deneyin bakalım belki olur. yalnız yeni düzeltilmiş versiyonu indirip onu yükleyin.

Edit: Ben yanıtlayana kadar siz sorunu çözmüşsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bariton -- 10 Ocak 2016; 21:23:03 >

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.