Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.114
Cevap
63
Favori
169.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: harun1389000

Selamlar ben de Redmi Note 3 aldım az önce aranıza katıldim 32gb beyaz modelini aldım fakat parmak izi okuyucuya parmağımı tanıtamadım içindeki yüklü gelen sürüm by Xiaomi.eu 5.12.31

parmak izinizi tanıtmak için parmağınızı 10 kere kaldırıp basmanız gerekiyor. her defasında farklı açılardan dokunun ki, parmağınızı ne şekilde dokunursanız dokunun ekran kilidi açılacaktır. Birde parmak izi tanıtırken 2. bir güvenlik girmeniz lazım. ya pin kodu ya da şekil. amaç parmak okutmadığınızda şekil ya da pin kodu ile açmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bariton -- 17 Ocak 2016; 15:16:55 >
  • Yine olmuyor hocam şu mesajı alıyorum
     ★ Xiaomi Redmi Note 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun1389000

Yine olmuyor hocam şu mesajı alıyorum
     ★ Xiaomi Redmi Note 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★

parmağınızı resimde gösterilen sensöre koyun ve kaldırın. tekrar tekar bitene kadar yapın.
    Hata mesajı şu . "Parmağınızın iç yüzeyini sensöre koyduğunuzdan emin olun."

• harun1389000 H kullanıcısına yanıt
    Hocam ya sensöre eliniz tam temas etmiyor, ya da sensör bozuk, algılamıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım hocam çok teşekkür ederim.Peki bunun bu sürüm ile bir uyumsuzluğu olma ihtimali varmıdır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilmycry_87

Snap650 versiyonu ne zamn çıkacak satisa

Şuan bi kaç sitede pre-order da.Birinde şubat sonu gönderilir yazıyor birinde tarih yazmıyordu ama oda o civarlarda olur büyük ihtimal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adsay72 A kullanıcısına yanıt
    xiaomi.eu'nun flashtoolla yüklenen romunu deneyin bir de, başka bir şey gelmiyor aklıma maalesef :( flashtoolla ilgili pek bi bilgim yok ilk defa bu telefon için kurulum yaptım flashtolla
  • bildiğim kadarı ile parmak izi okuyucu
    eski sürümlerin birinde parmakizi okuyucu çalışmıyordu
    yeni sürümlerde o sorunu duymadım ama
    fiziki sorun olacagını sanmıyorum
  • onlar 2gb ram 16gb rom modelleri sanırım
    almayım derim sahibinden'den
    kayıt için son 4ay olayı var pasaportta
    imei kaydını rom atılsa da bozulmayacak şekilde yapabilirsiniz ama illa ki resmi olsun derseniz pasaport kaydıyla 800e gelecek cihaz
    800e bu alınmaz ben 20 dolar indirim kuponu ve ön siparişle 570e aldım, zaten yuan 0.41 kuruş cihaz da çinde 1.000 yuan gibi bir fiyatta gayet iyi kazanıyor gearbest vs.

• TormentedSoul kullanıcısına yanıt
    Yok hocam 850 liraya 3 gb ram 32 gb rom.Hocam bir de anlayamadığım şey şu zaten telefonu aldığım zaman bir imeisi oluyor gümrükten imeisi olan cihazlar geçmiyor diye biliyorum asıl mesele gümrükten nasıl geçeceği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F36A0C623 -- 17 Ocak 2016; 20:22:22 >
  • gümrükten imei olsada olmasada cep telefonu geçmez
    bizim bu aldıklarımız başka türlü bir yol bulmuş öyle geçiriyorlar gümrükten
    gümrükten imei numarasının bir faydası olmuyor sonuç olarak
  • Arkadaşlar parmak izi tanıtırken ayrıca güvenlik kofunuda tanımlamanizil gerekiyor. Gitmeyin ve parmak izi çalışmıyor. Ayni sıkıntıyı ben de yasmaistim.

• Arkadaşlar bu blotter kilidini nasıl acabiliriz. Ben mi hesabi aldım telefona tanımlı. Ayrıca korkum sudur ki bu telefona global ROM çıkacak mi. Versiyon çıkarıp duruyorlar. Burada bile konu hareketlenmedi.

• toplu yanıt vereyim
    spreyboya: 700e alamazsınız, 850de kazık
    kendiniz banggood, gearbest vs alın, satıcılar gümrükten geçecek şekilde yollarlar
    parmak izi için: orjinal china rom sıkıntısız tanıyor ve çalışıyor
    bootloader için: sp flash tool ile orjinal rom atın, kilit kaldırmanıza gerek yok, global gelince de kendi updater'i ile güncelleyin

• Xiaomi.eu'nun yayınladığı flashtool ile kurulan romda sphnix 2a'nın ilk versiyonu gibi renk sapıtması var.

• redmi note 3 pro presale e çıkmış geekbuyingtede alsam kargoda sorun yaşarmıyım hiç oradan telefon alan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: TA7AI

http://www.spemall.com/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-4G-LTE-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-650-5-5-Inch-1920x1080-pixels-Screen-Dual-Cameras-3GB-RAM-32GB-ROM_g.html?utm_campaign=kimovil_free_traffic&utm_medium=referral&utm_source=kimovil.com&utm_content=xiaomi-redmi-note-3-pro

burda daha ucuz
    ama siteyi çok bilmiyorum yolluyormu yollamıyormu

Hem redmi note 3 hem snapdragon olmaz redmi3 tur dicem

• 5.5 inç diyor bir kolpalık var uzak durmak lazım

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.