Şimdi Ara

★XİAOMİ REDMİ NOTE 3 PRO ve SPECİAL Edition ★ ANA KONU & KULLANICI KULÜBÜ ★ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.772
Cevap
117
Favori
427.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SG post paketlerinde adres silinmesi olmuş ve paketler bu yüzden geri gitmiş.
    Benim paketlerde SG post ile geliyor. Sağ salim gelir inşallah.
  • abdullahkan kullanıcısına yanıt
    Fiyat olarak kaça mal oldu size

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu an itibari ile cihaza 7.1.9 versiyonu yüklemeyi başardım. şu an cihaz türkçe oldu. ancak hala bootloaderr kilidi ve root gelmedi.

şuradaki yöntemle

suradaki romu yükledim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ybektas55 kullanıcısına yanıt
    Benimki takıldı hatta bu hafta komple takıldı paketler

• quote:

Orijinalden alıntı: elitemre

quote:

Orijinalden alıntı: termomen

iki paket halinde gelenlerdenmiydi

Evet 2 paketti ve ikiside geri döndü.

İki paket efsaneside bitti böylece

• quote:

Orijinalden alıntı: search in vain

quote:

Orijinalden alıntı: elitemre

quote:

Orijinalden alıntı: termomen

iki paket halinde gelenlerdenmiydi

Evet 2 paketti ve ikiside geri döndü.

İki paket efsaneside bitti böylece

Belkide ben sanssizim bu aralar paketi gelen arkadas varmi?

• 2 paketinde dönmesi mantıklı gelmedi bana. En azından aksesuarların geçmesi gerekir.
    Başka bir konuda tartışılıyordu ''SG post ile gelen paketlerde alıcı adres kısmında silinmeler oluyormuş bu sebepten paketler geri gçnderiliyormuş''
    Paket giriş yaptığında upim'i arayıp adres teyidi yapılması tavsiye edilmiş.
  • adres silinmesi ne demek,zaten sistemde turkey dışında bir adres girişi yapılmıyor paketlere,paketin üzerinde de adres yazdığına göre neden geri gitsin anlamadım,hadi takip no silinse anlarım da bana mantıklı gelmedi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: complete_

adres silinmesi ne demek,zaten sistemde turkey dışında bir adres girişi yapılmıyor paketlere,paketin üzerinde de adres yazdığına göre neden geri gitsin anlamadım,hadi takip no silinse anlarım da bana mantıklı gelmedi...

banada mantıklı gelmiyor adresler kurşun kalemlemi yazılıyor. bugune kadar gelenler neden silinmedi
  • Paketleri geri dönenler takip sayfasını kontrol edip buraya yazarsa konu biraz netleşir.
    Geri dönüş hangi noktadan olmuş.

- Uluslararası PİM'den dönmüşse alıcı adres bilgisi hatası, silinme vb.

- UKİM'den dönmüşse yasaklı ürün olduğu için. Buna yapacak birşey yok.
  • ybektas55 kullanıcısına yanıt
    benimki boyle geri dondu. adres silinmesi dedi satıcı
    Bu mesaja eklenen görseller:

★XİAOMİ REDMİ NOTE 3 PRO ve SPECİAL Edition ★ ANA KONU & KULLANICI KULÜBÜ ★
  • elitemre kullanıcısına yanıt
    Dedikleri gibi UPİM'den dönmüş. Tekrar gönderirler gelir inşallah.
    Yasaklı olduğundan dönmesi için UKİM'e sevkedilip orada incelenerek iadesi gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ybektas55

Yasaklı olduğundan dönmesi için UKİM'e sevkedilip orada incelenerek iadesi gerekir.

aynen eğer kayıtlarda ukime girmiş görünüyor ise bu gümrüğe takılmıştır, ukim yoksa adresten dolayı geri dönmüştür..benim ki ukim olduğu için direk takıldı

• Bootloader ile ilgili bir gelişme var mı?
  • frt-_-ctn kullanıcısına yanıt
    bana onay mesajı gelmesine rağmen, kilit kaldırma işleminde %50 hatası alıyorum. en azından cihazı türkçe yaptım :)

• cenkozgen C kullanıcısına yanıt
    Hata görüntüsünü ararsan tam kaynağını belirleyebiliriz. Bu hata yüzünden Redmi note 3te haftalarca kilidi açamamıştım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cenkay KESER kullanıcısına yanıt
    su an işyerindeyim görüntüyü akşama eklerim ama çoğu kişinin yaşadığı %50 verify hatası

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

aynen eğer kayıtlarda ukime girmiş görünüyor ise bu gümrüğe takılmıştır, ukim yoksa adresten dolayı geri dönmüştür..benim ki ukim olduğu için direk takıldı

Peki takilmamasi icin ne yapmamiz lazim? En kisa zamanda getirtmeyi planliyorum insaallah

• quote:

Orijinalden alıntı: malatya6089

quote:

quote:

Peki takilmamasi icin ne yapmamiz lazim? En kisa zamanda getirtmeyi planliyorum insaallah

Takılmaması için sorusuna kimse cevap veremez hocam bu milli piyango gibi bişey hele şu an piyangodan daha zor..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: malatya6089

quote:

quote:

Takılmaması için sorusuna kimse cevap veremez hocam bu milli piyango gibi bişey hele şu an piyangodan daha zor..

Şuan kullandığım cihaz s2 batarya gitmiyor resmen itekliyorum teli onun içinn yeni tel arayışındayim bu telefonda aklım kaldı redmi 3lerden birini sipariş vereceğim ama yanlış zamanlama napalim

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.