Şimdi Ara

★XİAOMİ REDMİ NOTE 3 PRO ve SPECİAL Edition ★ ANA KONU & KULLANICI KULÜBÜ ★ (783. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.772
Cevap
117
Favori
427.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 781782783784785
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı değil hocam imei1 ve 2 var her ikisi de farklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 3/32 sd model note3 pro'yu 2016 yılında almıştım. Bir süre önce WiFi ve Bluetooth sorunu oldu. Onun dışında çalışıyor, ancak bu nedenle kenara koydum ve Mi8se ile devam ediyorum.
    Birkaç defa onarım yaptırayım dedim, ama olmadı. Sanırım ana kartı değişmesi gerekiyor. Faal hale getirebilirsem eşime vereceğim.
    Kısacası hurda olmuş ama anakartı sağlam (WiFi ve Bluetooth çalışan) bir 3/32 Sd note3 pro arıyorum. Yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim.

• Aynı değilse sıkıntı yok hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elimde 1 adet sıfır Nohon bm46 batarya bulunmaktadır. AliExpress deki 3060 kez satılan ilandaki üründür. Satılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supra552 -- 7 Şubat 2020; 1:0:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OnLyMoKoKo kullanıcısına yanıt
    Hocam eminiz dimi? Neden böyle bir mesaj aldım peki ben?

• Sim kartınızı daha önce başka bir cihaza taktığınız için olabilir.

Dediğim gibi SMS gelen IMEI ile cihaza kayıtlı olan aynı değil ise sıkıntı olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnLyMoKoKo

Sim kartınızı daha önce başka bir cihaza taktığınız için olabilir.

Dediğim gibi SMS gelen IMEI ile cihaza kayıtlı olan aynı değil ise sıkıntı olmaz.
    Hocam hqvoc da son uygulamalari liateledigimizde tek tek kapatma yerine tek hamlede hepsini yok etme işlemi yapılır mı?

• fagala kullanıcısına yanıt
    Ekranı sağa çekin solda tümünü temizle çıkar.

• quote:

Ekranı sağa çekin solda tümünü temizle çıkar.
    Tesekkurler

• benim telin tuşları çalışmıyor kapanmaya yakın şarj aleti arıyorum tuşlara yapacak bir işlem varmıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrem.kolu -- 8 Aralık 2019; 18:16:17 >
  • 9unkarekoku 9 kullanıcısına yanıt
    Doğrusunuzdur hocam benim orjinal batarya baya tükenmişti ona kıyasla iyi ama tabiki orjinali gibi olmaz ayrıca ne kadar süre bu performansı vericek soru işareti

• quote:

Ben memenun kaldım hocam gayet akıcı takılma felan olmadı şarjı da iyi gidiyor.
    Hangi sürümü kullanıyorsunuz 2.5 olan sürüm mü yoksa 3.0 olan unofficial sürümmü?
  • 9unkarekoku 9 kullanıcısına yanıt
    2.5 kullanıyorum

• Arkadaşlar şu an en güncel peefonmanslı ve batarya dostu hangi romu önerirsiniz 6 aydır yoktum ortalıkta 😂mümkünse linkte paylaşırmısınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: boboco

Arkadaşlar şu an en güncel peefonmanslı ve batarya dostu hangi romu önerirsiniz 6 aydır yoktum ortalıkta 😂mümkünse linkte paylaşırmısınız.
    https://downloads.sourceforge.net/project/havoc-os/kenzo/Havoc-OS-v2.5-20190517-kenzo-Official.zip?r=&ts=1576292595&use_mirror=netcologne

• fagala kullanıcısına yanıt
    OnLyMoKoKo kullanıcısına yanıt
    Bir süredir havoc kullanıyorum bundan öncede liquidremix kurmuştum fakat ikisinde de çözemediğim bir problem mevcut kapatmam gereken bir ayar falan mı var bilmiyorum. Whatsapp vs. bildirimler telefonun ekranı kapalıyken bazı zamanlarda gelmiyor, karşı tarafada internetim bağlı değilmiş gibi mesaj gönderilmedi şeklinde görünüyor. Ekranı açtığım vakit geliyor bildirimler. Var mı benzer sorunu yaşayıp çözen?
  • Karpuz* kullanıcısına yanıt
    Merhaba havoc 2.5 kullanıyorum bildirim sorunu yok.
    Bir ayarı kapatmış olabilirsiniz, uygulamaların arka planda çalışmasına bakın veya derin uykuya gidiyordur cihazınız.
    Uygulama ve ayarlarınızı yedekleme alıp yüklediyseniz bu da sorun yaratıyor olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: fagala

https://downloads.sourceforge.net/project/havoc-os/kenzo/Havoc-OS-v2.5-20190517-kenzo-Official.zip?r=&ts=1576292595&use_mirror=netcologne

Alıntıları Göster
    Teşekkürler.

• Arkadaşlar selam.

Haftaiçi bu telefon için trendyolyoldan kılıf almıştım. Kılıf elime ulaştı ama ben yanlışlıkla ultra model için olanı almışım haliyle telefona büyük geldi. O yüzden ultra modelden kullanan varsa ona aldığım fiyattan satabilirim. Benimle iletişime geçebilirsiniz.

• Merhaba arkadaşlar. Telefon modemin yanında bile wifi 1 veya 2 diş eksik çekiyor. Wifi çekim gücü düştü. Sizce ne yapmam lazım. Wifi anteni mi wifi kablosunu mu değiştirmem lazım ya da yazılımsal olabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 781782783784785
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.