Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 4 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (Türkçe İnceleme İlk Sayfada) (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.202
Cevap
49
Favori
159.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim note 4 ün ana ekranında en son izlediğim videonun sliueti ( gölgesi dikkatli bakınca herşeyi görünüyor) kaldı. Duvar kağıdını temayı vs. değiştirdim geçmiyor.
    Sebebi ne olabilir ve nasıl düzelir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: apodur

Merhaba
    Benim note 4 ün ana ekranında en son izlediğim videonun sliueti ( gölgesi dikkatli bakınca herşeyi görünüyor) kaldı. Duvar kağıdını temayı vs. değiştirdim geçmiyor.
    Sebebi ne olabilir ve nasıl düzelir?
    Ghost screen denen sorun bu. Çözümü yok maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell e geçtim internette çok kopma oluyor. Turkcell kaynaklı bir sorun mu

• scan S kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, bataryayı değiştirdiniz mı? Benim cihazın da batarya bitik durumda. Değiştirirseniz çok bir fark oldu mu

• Selam Arkadaşlar redmi 4x telefonum arandığı zaman, ulaşılamıyor.veya başkası arandığı zamanda hücresel ağa ulaşılamıyor yazıyor
    Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Arkadaşlar Redmi note'de aptx bluetooth codeği nasıl aktif edebiliriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The-Raven

Merhaba hocam, bataryayı değiştirdiniz mı? Benim cihazın da batarya bitik durumda. Değiştirirseniz çok bir fark oldu mu
    Merhaba N11'den batarya alıp değiştirdim. Fark etti ancak bir hafta sonra telefonu yere düşürdüm ekran gitti. Dikkatli olun iki tip batarya var satıcıya özellikle sorun bazen model numarası olan BN-41 ilanda yazdığı halde BN-43 gönderiyorlar benim başıma geldi.

Şimdi telefon için ekran bakıyorum.

Selamlar
  • Günaydın,
    Miui 11 geldi,
    ★ Xiaomi Redmi Note 4 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (Türkçe İnceleme İlk Sayfada)

• ogretmenb O kullanıcısına yanıt
    Hocam yüklediniz mi ? Artıları eksileri neler var mı göze batan bir şey ?

• Güncellemeyi yükleyen var mı? Ben de yüklesem mi bilemedim. Zaten telefon yakında elimde kalacak gibi bu da bahanesi olmasın

• krc58 kullanıcısına yanıt
    Bana gelmedi güncelleme ama telefon ufaktan benim suyum yavaş yavaş ısınıyor diyor.Tepe tepe kullandık ama şu fiyat yüksekliğinde biraz daha idare etse hiç fena olmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rapz01 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Evet yükledim. Batarya ve performans olarak MIUI 10 ile arasında belirgin bir fark yok gibi geldi.
    bazı görsel düzenlemeler gelmiş sanki, bildirim sesleri ve görsellerde ufak değişiklikler var.
  • ogretmenb O kullanıcısına yanıt
    Yedek cihaz olarak kullaniyorum ben ama yine gözümde değeri büyük. Ve sanırım çok fazla fark yok . Olumsuz bir durum olmasında aynı olsa da olur. Teşekkür ederim bilgi için

• Yeni güncelleme ile ön kamera dan video kaydı yapılınca. Oynatmada sıkıntı var pause yok mesela ekrana dokununca hiç bir simge çıkmıyor video ya müdahale edecek.

• Arkadaşlar yeni güncelleme ile bildirim çubuğunu indirince gelen ekran karanlık modda gözüküyor. Gelen mesajları çok zor okuyorum , güneşli havada ise hiç okuyamıyorum illa mesaja girmem gerekiyor. Nasıl düzelir bilginiz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: notimpossible

Arkadaşlar yeni güncelleme ile bildirim çubuğunu indirince gelen ekran karanlık modda gözüküyor. Gelen mesajları çok zor okuyorum , güneşli havada ise hiç okuyamıyorum illa mesaja girmem gerekiyor. Nasıl düzelir bilginiz var mı ?
    eski temanızın miui11 ile uyumsuz bence

• quote:

Orijinalden alıntı: hayal@t

Yeni güncelleme ile ön kamera dan video kaydı yapılınca. Oynatmada sıkıntı var pause yok mesela ekrana dokununca hiç bir simge çıkmıyor video ya müdahale edecek.
    Denedim ama bende pause simgesi var ve duraklıyor.

• Yeni bir çok tema denedim sonuç aynı malesef.
  • Selam arkadaşlar, güncellemeler geldikçe batarya ömrü kaybettiğimi fark ettiğim için bir süredir telefona güncelleme vs yapmıyordum, bu hafta şeytan dürttü Pixel Experience romunu ve Franco kernel'i kurup batarya ömrünü artırma çabasına girdim.

Sonuç: 10 saat ekran açık, 21 saat senkronizasyon ve wifi açık ama ekran kapalı vaziyette yani toplam 31 saat sonunda telefonun şarjını %5 e indirebildim, oldukça memnunum anlayacağınız.

Bu işlere girmeden önce pixel experience falan kullanan var mı diye foruma bakıp pil ömrü konusunda bir yorum bulamamıştım, belki başkasının işine yarar diye yorum bırakayım dedim.

★ Xiaomi Redmi Note 4 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (Türkçe İnceleme İlk Sayfada)

• 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.