Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 4 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (Türkçe İnceleme İlk Sayfada) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.202
Cevap
49
Favori
159.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler. Peki çift tık açma var mı cihazda. Birde almadan önce redmi pro ile arasında kalmış mıydınız? hangi özelliğinden dolayı bu cihazı tercih ettiniz çünkü fiyatı meşhur mi5 ile de aynı sayılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi centilmen55 -- 21 Aralık 2016; 11:33:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • centilmen55 C kullanıcısına yanıt
    Çift tık özelliği var ama bazen deep sleep modu yüzünden çalışmadığı oluyor. Ekran süresi yoğun kullanımda 5-6 saat arasında. Resim kalitesi idare eder gece çekimlerinde bende pek memnun değilim. Bir de duydunuz mu bilmiyorum kameradan galeriye direkt geçiş yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m3tsis -- 21 Aralık 2016; 11:33:22 >
  • mamix74 M kullanıcısına yanıt
    Bugünün sonunda ss alıp atmaya çalışırım.

• m3tsis M kullanıcısına yanıt
    Evet galeriye geçiş mtk'lı ve miui yüklü tüm cihazlarda genel bir sorun. O yüzden acaba diyorum biraz daha bekleyip xiaomi mi5s mi alsam. Bu teknolojiyi işi çok karışık

• quote:

Orijinalden alıntı: emre-29

redmi Pro ile bu cihaz arasında hangisini alırsınız arkadaşlar,

Redmi Pro da sanırım Global rom yok bunun dısında baska redmi note 4 iyi diyeceğiniz konu varmı

Ben samsung dışında amoled/oled ekranlara sıcak bakmıyorum özellikle çinli telefonlarda. O yüzden redmi note 4 derim ben. Amoled/oled ekranı samsung dışında bir tek apple da olursa güvenip alırım başka almam.

★ Xiaomi Redmi Note 4 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (Türkçe İnceleme İlk Sayfada)★ Xiaomi Redmi Note 4 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (Türkçe İnceleme İlk Sayfada)★ Xiaomi Redmi Note 4 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (Türkçe İnceleme İlk Sayfada)

• m3tsis M kullanıcısına yanıt
    Kardeşim 4000 bataryaya göre biraz az mı ekran süresi sizcede?

• İlk yorumunda da belirtmiştim şarjı kapasiteye göre az gidiyor. Samsung'un 3000mahlık bir pili olan modeli daha iyi batarya performansı veriyor. Tam olarak bu işlerden pek anlamam ama bana göre sebebi telefondaki çekirdek sayısı ve işlemci özellikleri ile alakalı.

• ★ Xiaomi Redmi Note 4 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (Türkçe İnceleme İlk Sayfada)

★ Xiaomi Redmi Note 4 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (Türkçe İnceleme İlk Sayfada)

Hali haxırda redmi note 3 pro kullanıcısıyım sanırım rn4 e gecmıyecegım baya dusuk geldı sure bana deep sleep sorunu olmasın

• Arkadaşlar bu telefonu en uygun nerden alabilirim? Kronik bir sorunu var mıdır?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu grafik normal mı sizce? Birde kılıf ve koruyucu meselesi var. AliExpress ten biraz baktım normalde arama cevaplama tuşları ekranın en altında ama alideki kapaklı kılıflarda ekranın üst kısmı açık sadece. Akıllı kapak modunu açınca arama cevaplama tuşları yukarıya mı alınıyor bilgisi olan?
    ★ Xiaomi Redmi Note 4 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (Türkçe İnceleme İlk Sayfada)
    Resim kısmında sorun var sanırım, linkhttp://i.hizliresim.com/njRb51.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerGiyotineBurnunuSokma -- 22 Aralık 2016; 14:25:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ben de pil durumu bu gps 4g wifi alayı açık parlaklık sonra 19 saat bekleme 8.0.4.0 sürümü yüklü kalan pil %10 sanırım yarım saat daha ekran süresi alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Free WiLL -- 22 Aralık 2016; 19:35:12 >
  • Merhaba telefonum 8.0.3.0 global stabil redmi note 4. Cds information kısmı yok gözükmüyor menüde. Root yapmak bootloader açmak falan istemiyorum nasıl halledebilirim? 8.0.4.0'a güncellesem gelir mi?
  • Free WiLL kullanıcısına yanıt
    Merhaba sızın surenız ıyı gorunuyor neden herkeste farlkılık gosterıyor rn4 kullanıcıları arasında buyuk fark var...rn4 e gecmek ıstıyorum kafam cok karıstı bırının suresı cok kotu bırının suresı ıyı...

Bunun sebebi yazılımları orjinal kullanmam ya da reklamsız sürümlerini satın almam diyebilirim. Özellikle oyun konusunda bir çok kişi apk indiriyor ve içindeki zararlı yazılımlara maruz kalıyor. Onun dışından aklıma gelen bir şey yok.
  • Bu cihazın kronık herhangı bır sorunu varmı HB satısta gördüm
  • yok
  • Free WiLL kullanıcısına yanıt
    LG G4 aldım bootlop oldu GM 5 plus aldım bir metrden yere düştü telefon yamuldu artık ne alacagımı şasırdım açıkcası
  • Merhaba arkadaşlar
    Cihazı bugün aldım. 8.0.5.0.0 (MBFCNG) yüklü.İlk sayfada yer alan ''Global ROM Kurulum Rehberi'' bölümündekiler hariç bir şey yapmama gerek var mı ? Yurtiçi kayıtlı olarak aldım. imei vb sorunlar yaşarmıyım ?

Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulsm -- 23 Aralık 2016; 16:44:28 >
  • valla şu cihazı aldıktan sonra aslında bu amiral diye tabir ettiğimiz cihazlara o kadar para vererek ne kadar büyük eşeklik ettiğimi anladım. Malzeme kalitesi olarak hiç bir fark yok hatta daha iyi diyebilirim. Aynı şekilde hız da. Pil olarak bir çoğundan daha başarılı. Kamerası ortalamanın üstünde. Müzik dinleyen birisiyseniz zaten bayılacaksınız. Şu ana kadar kronik bir soruna rastlamadım. Bir tek yazılımsal bir sorundan dolayı kameradan galeriye giremiyorsunuz. O da verilecek bir güncellemeyle halledilecek bir şey ya da fotoğraf çektikten sonra galeri programına gireceksiniz bu kadar yani dert edilecek bir durum söz konusu değil.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.