Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.489
Cevap
100
Favori
470.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bende kararsız kaldım. Orjinal romda mı kalsam lineage roma mı geçsem. Gerçi pil süresi orjinal romda daha iyi diyorlar. 8.2.2 ye twrp olması iyi olmuş. Gerçi kayda değer bir fark yoksa geçmeyi düşünmüyorum. 8.1.14 te yeterince stabil ve performanslı. Biraz böyle kullanayım, yorumlara göre birşeye karar vericem artık.
  • Ben eu roma geçtim...root yapsam sıkıntı cıkarmı acaba...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mamix74 M kullanıcısına yanıt
    Hocam her versiyonda farklı tepki veriyor. Deneme yanılma yapmanız lazım. Ya da netten versiyon numaranızla aratın, genelde birileri denemiş ve sonucunu yazmış oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • RR romda cıkmıs ve bır cogu xda da var

Hocam gördüğüm kadarıyla kullandığım romun pek bir sıkıntısı yok. Nougat romlar sorunsuz hale geldiğinde nougata geçmek en doğrusu gibi. Bekle gör taktiğini uygulayacağım.

• Cm13 de sıkıntı yok ona gecebılırım ben...yıne rom atmaktan adam gıbı kullanamıycaz telefonu...

Hocam stabil rom da fena değil. Sadece gereksiz bir ton google ve miui uygulaması var ve bazılarını kaldırıp dondurmak sistem stabilitesini bozuyor. Birde cm13 için pil ömrü stabile göre kötü demişler (ne kadar kötü belli değil) o yüzden stabili kullanmaya devam.
  • Şuan eu romdayım root işleminide yaptım zaten gereksiz google uygulamaları yok ayrıca sisteme müdehale etmedede herhangi bir sıkıntı çıkmadı...şimdi tek eksik kernel ksldı rn3 prodaki gibi radon kernel gelırse tamamdır bu iş artık...en cok radonun renk ayarlarını arıyorum çok daha güzel oluyor ekran...

Bu arada 8.1.14 romda %20 şarj kalıncaya kadar 48 saat kullanımda 11.5 saat ekran süresi aldım artı 1.5 saat konuşma var. Ama rom standart değil bir sürü ayarını değiştirdim. Ayrıca 2g + wifi kulanıldı. Hiç oyun oynanmadı, internet sörf + sosyal medya şeklinde kullanıldı. Ekran parlaklığı oda içinde yeterli olduğu için %10 - %20 arasında idi. Bu işin Türkçesi eğer cihazının sorunlu değilse ya da romunuz düzgünse günlük kullanımda 8 - 12 saat arası çok rahat ekran süresi alınır.
  • Bende synı sekılde hiç oyun oynama huyum yık telefonda ama daha stabçl sarj suresı göremedim bır kac tam dolum daha yapman lazım

• Ne gibi ayarları değiştirdin.

Öncelikle gereksiz gördüğüm uygulamaları ya kaldırdım ya dondurdum. Arka planda çalışması gerekmeyen uygulamaları pil ayarlarından kısıtladım. İşlemci hızını 2 ghz den 1.4 ghze, gpuyu 650 den 510 mhz e çektim. Gerçi şu an test amaçlı 3g de kullanıyorum ama gerekmedikce 3g yi açmadım, 2g + wifi şeklinde kullandım. Uykuya geçtiğinde wifiyi kapata aldım.

• ★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü

sanki daha iyi oldu son güncelleme ile:)

• TURKISH-HANDERE T kullanıcısına yanıt
    Oldukca iyi görünüyor. Olmadı gece yedeklerimi alıp 8.2.2 ye geçmeyi deneyeyim.
  • hocam seni takdir ediyorum gerçekten bıkmadan usanmadan üşenmiyosun uğraşıyosun

Hocam sorma biraz takıntılı biriyim. İstediğim gibi oluncaya kadar uğraşmayı seviyorum. Arada bir iki kere cihazı elime alıyodum az daha ama rom yükleme işi kolay ve sorunsuz bir cihaz.
    Hocam siz 8.2.2 yi temiz kurulum mu yaptınız yoksa mevcut romun üzerine güncelleme olarak mı? Kurmadan önce nette aratıyım şikayet varmı diye dedim. Pilin daha hızlı bittiği ile ilgili genel bir şikayet var. O yüzden vazgeçtim.

• ★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü

Birde lineage 13 denıyelim...

• Resımler nıye gorunmuyor

• Ben güncelleme ile üzerine kurulum yaptım hocam.

Belki de temiz yapınca problem yaşamışlardır

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.