Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 6 Pro 64 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) 1.399 TL Hepsiburada!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
4
Favori
11.414
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeniden stokta, siyah 1399 mavi 1429

• BlackMon B kullanıcısına yanıt
    Meizu x8'de düşünebilirsiniz, üstelik çoğu yönden Note 7'den iyi olmasına rağmen fiyatı daha uygun.https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/128716-133060-144602/meizu-x8_xiaomi-redmi-note-6-pro-64gb_redmi-note-7/
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

Meizu x8'de düşünebilirsiniz, üstelik çoğu yönden Note 7'den iyi olmasına rağmen fiyatı daha uygun.https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/128716-133060-144602/meizu-x8_xiaomi-redmi-note-6-pro-64gb_redmi-note-7/
    Kafa sar değeri çok yüksek

• HanDar05 kullanıcısına yanıt
    Nereden baktınız bilmiyorum ama benim baktığım yerde "0.722 W/kg" bu da iyi bir değer; bırakın çok yükseği, yüksek bile değil. Yanlış mı biliyorum?
  • quote:

Nereden baktınız bilmiyorum ama benim baktığım yerde "0.722 W/kg" bu da iyi bir değer; bırakın çok yükseği, yüksek bile değil. Yanlış mı biliyorum?
    0.2 den sizin bahsettiğiniz değere kadar bir çok telefon var hocam.Bahsettiğim değeri baz alırsak 3.5 kattan fazla bir fark var arada.Vücut sar değerine zaten hiç girmiyorum çok uçuk

• HanDar05 kullanıcısına yanıt
    Başlıktaki telefonun sar değeri, "0.755 W/kg" benim yazdığım cihazda ise "0.722 W/kg". Cihazın kralı budur demedim, daha iyi bir öneri sundum. Bu arada Xiaomi Note 7'nin değeri ise "0.591 W/kg" imiş.
  • Pedere aldık geçen gün 1499 TL ye üzdü ama gene de iyi fiyata aldık :)

• quote:

Başlıktaki telefonun sar değeri, "0.755 W/kg" benim yazdığım cihazda ise "0.722 W/kg". Cihazın kralı budur demedim, daha iyi bir öneri sundum. Bu arada Xiaomi Note 7'nin değeri ise "0.591 W/kg" imiş.
    Hocam ben anladım sizi,başlıktaki cihaz içinde sizin önerdiğiniz cihaz içinde konuşuyorum yüksek diye

• Kamera başarılı mı acaba?

• konu sahibine teşekkürler acil telefon lazımdı satıcı:hepsiburada ithalatçı garantili aldım 1389
  • Abdoo kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullan.
  • Snapdragon 636 çok düşük değil mi karar veremedim
  • 1429a aldım 1399 denk gelmedi ancak ithalatçı garantililerin fiyatlar artıyor gibi.
  • Chat Noir kullanıcısına yanıt
    yada şöyle sor;
    neden burada 1300 e satılan telefonu mağazalar 2 bine satmaya çalışıyor

• Resmi note 5 pro aldım 4/64 bu telefonla aynı özellikleri var redminote3ten sonra bana Mercedes gibi geldi. Şunu anladım 4 yılda bir teli değiştircen. Ses kamera WiFi ve 4g hızı daha iyi 3yada 4 yıl sonra 5 gli tel alırız.

• Mistorede 1300TL’den satılacakmış instagramda paylaşmışlar

• BlackMon B kullanıcısına yanıt
    Napıyoruz alıyor muyuz??? :)

• Xiaomi’nin Türkiye’deki resmi distribütörü olan Evofone, 31 Ağustos - 1 Eylül tarihlerinde yeni bir kampanya ile tüketicilerin karşısına çıkacak. Kampanya dahilinde resmi fiyatı 1.999 TL olan Redmi Note 6 Pro (64 GB), 1.299 TL fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Kampanya yalnızca bu hafta sonu geçerli ve stoklarla sınırlı olduğundan cihazı almak isteyenlerin acele etmelerini tavsiye edebiliriz.

Xiaomi Türkiye tarafından yapılan açıklamaya göre Redmi Note 6 Pro (64 GB) kampanyası yalnızca Forum İstanbul AVM, Vadi İstanbul AVM, İstanbul Akasya AVM ve İstanbul Optimum AVM’deki Mi Store mağazalarında geçerli olacak. Evofone resmi internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecek satışlar, kampanyanın dışında olacak.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.