< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Redmi Note 6 Pro Ana Konu (167. sayfa)
-
-
yaw birde kamerasi güzel vs ama yazılımsal problemler var hep. foto çekerken takılma geçişlerde donacak seviyede takılma. videolari çekerken takılma videoya yansıyor bu takılma ve itici oluyor. sorunu yaşayan çözen var mi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
son güncellemeyi çok beğendim , kasmalar gitti donmalar olmuyor .umarım bu şekilde kalır.
-
arada bende de çıkmıyor sanıyordum ama konuyu baştan açmak gerekiyor diye biliyorum yani ilk sayfasında olmak gerekiyor sanrm
İlk sayfa, son sayfa bende farketmiyor. Git yazısı çıkmıyor, malesef. Bir de siz "diye biliyorum" demişsiniz, denemediniz mi? Siz de aynı telefonda çıkıyor ise zaten şok olucam.quote:
Orijinalden alıntı: Kanaat34
arada bende de çıkmıyor sanıyordum ama konuyu baştan açmak gerekiyor diye biliyorum yani ilk sayfasında olmak gerekiyor sanrm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cazsever -- 23 Ekim 2020; 15:7:19 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
-
uyumluluk sorunu olabilir mi acaba git yazısı çıkmıyor ise. yeniden kaldırıp yüklemeyi dene programı
Kaldırıp yükledim yine birşey değişmedi. Ama chrom dan girerek çözdüm. yardımcı olmak isteyen arkadaşlara teşekkürler.quote:
Orijinalden alıntı: Kanaat34
uyumluluk sorunu olabilir mi acaba git yazısı çıkmıyor ise. yeniden kaldırıp yüklemeyi dene programı
Arkadaşlar telefona gelmesi beklenen güncelleme var mı. Format atıcam elimdeki son versiyonla birlikte.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
miui 12 gelecek mi arkadaşlar ?
-
gelecek ama cok gec
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu otomatik döndürme, jiroskop, adımsayarların çalışmaması dışında ilk çıktığı günden beri gayet memnun kullanıyorum. Çok istisna bir kaç sefer dışında kasma yapmadı bende.(ROM ile alakalı sanırım ama ben herhangi bir müdahale yapmadım)
Bende yer yer kamera açılırken bağlantı sorunu diyip kapatıyor, Şarj %10 altında kamera açınca da görüntü kasarak ilerliyor.Şarjı hala 1 tam gün götürüyor.
-
Benim telefonda ghost screen vardı. Garantinin bitmesine 1 ay kala delta ya göndermiştim. Ekranı değiştirip kargoya vermişler. Yalandan bataryada bozuk yazmıştım değiştirirler belki diye de onu yemediler . Ghost screen için göndermeyi düşünenler varsa bilgilendirmek için yazıyorum. @meeb
-
çok teşekkür ediyorum hocam bilgilendirdiğiniz için. Peki cihaz geldi mi ekran orijinal mi?İşçilik nasıl çerçeve kenarları aşındırılmış mı? Açıkcası şuan renk tonunu ayarlarım olmuyor gibi ghost screen .Ama şubatta bitecek garanti artarsa göndereceğim.İyi oldu söylediğiniz çok teşekkür ederim.
Ne demek hocam. Cihaz gelmedi daha. Çakma takacaklarını düşünmüyorum orijinal takmışlardır. Ama işçiliği görücez gelince
-
tekrar haber bekliyorum o zaman hocam😀 hayırlı akşamlar dilerim.
Kenarlara baktım şöyle bir dikkatimi çeken bir şey olmadı işçilikte. Bir de ekran orijinal mi demişsiniz nasıl anlarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tekrar teşekkür ederim haber ettiğiniz için.resim atabilir misiniz birde? Valla ne bileyim görüntü eskisine göre net parlaklıkta aynı ise sorun yoktur.Orijinal lafın gelişi zaten redmi ye bu paneli üreten 2 3 firma birinden birini takmışlardır.Herşeye uyan bir parça olmadığı için hepsi orijinal dir yani.
Beyler MIUI güncellemeler telefonu çöp haline getiriyor. Havoc veya croid yükleyin telefon kendine geliyor. Pubg kasmadan oynanıyor. Uygulamalar saniyesinde açılıyor. Vs vs. Kesinlikle deneyimleyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X