Şimdi Ara

Xiaomi RedMi Note 8 vs iPhone 11 kamera karşılaştırması 'Sonuçlar şaşırtıcı' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
3.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle düz mantık kıyaslamalar yapmadaan başta ürünlerin fiyatlarını da karşılaştırsanız. İphone'a verilecek para ile bir telefon artı bir de DSLR makine alınabiliyor. Bu tarz karşılaştırmalar ultra lüks bir araba ile aile arabasını karşılaştırmak gibi. Biraz mantıklı olun lütfen.
  • S10E yarı fiyatına ip11'den çoğu fotoğrafta daha iyi. Geniş açıda s10e iyi ışıkta 11'den çok daha üstün.
  • iPhone standart belirler.
  • madmax50 kullanıcısına yanıt
    Dedikleriniz doğru değil maalesef
  • Atölyede ark jeneratörünün videosunu çektik. Çok ilginç şekilde iPhone 7 arkı yakalayamadı, mi max2 ardından, mi a2 lige arkı çok daha iyi gösterdi. Bu tesadüfi testten sonra iPhone gözümden iyice düştü
  • Bende redmi note 8 var, bir sürü gcam kurmak zorunda kaldım çünkü stok kamera yazılımı berbattı. Gcam ile kamera daha iyi oldu ama iphone 11 ile kıyaslama yapanda ne bileyim ya

iPhone 11 in kamerası huawei p30, mi note 10 ve s10 dan iyi. Çünkü hiçbir şekilde bocalamıyor. Diğer markaların telefonları ya gece çekimi kötü oluyor ya odaklamayı yapamıyor ya da başka bir yerden eksiği çıkıyor. iPhone da işte bu yok, her şeyin en güzelini çekemese de yazılım ve donanım farkıyla en iyisini yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 21 Şubat 2020; 22:41:25 >
  • Çok çok kötü telefonlar dışında kötü fotoğraf çeken cihaz kalmadı zaten ya. Özellikle telefon ekranından baktığımız fotoğraflarda ne gibi bir fark görmeyi bekliyorsunuz ki?
  • 11in lenslerinin genişliği insanlar tarafından çirkin olarak nitelendirdi ama onun ekmeğini işte böyle yiyor Apple. Çünkü 11 daha iyi ışık alıyor.
  • vaskin77 kullanıcısına yanıt
    hangisi stok? birincisi çok daha iyi çünkü. ikincisinde detaylar patlamış. netlik daha az.
  • pisina kullanıcısına yanıt
    Birincisi Gcam hocam. İkinci resimde tarih ve saat var zaten. Xiaomi stok kamerada zaman damgası özelliği var.
    Bu arada belirtmeyi unuttum; iki fotoğraf da ön kamera ile çekildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaskin77 -- 22 Şubat 2020; 14:9:2 >
  • IPhone 11 ve redmi note 8 tabi ki aynı klasmanda değiller. Karşılaştırma güzel, ancak bence 8 bin liralık telefon ile bin liralık telefonu kiyaslamak aşırı derecede saçma.
  • redmi note serisi ile ilgili çok yanlış bir algı var, orta seviye cihaza 2000+ fiyat verip amiral gemisi performansı beklerseniz size kötü bir haberim var.
  • kamera yazılımlarını çok iyi yazdı adamlar, xperia ile aynı kamera sensörünü kullanırken (sensörü yapanlar sony zaten) 4 5 kulvar fark atıyordu xperia cihazlara, sadece kamera yazılımıyla.

sensör istediği kadar iyi olsun, düzgün ayarlama yapılmıyorsa bir esprisi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FC3FB83DB

kamera yazılımlarını çok iyi yazdı adamlar, xperia ile aynı kamera sensörünü kullanırken (sensörü yapanlar sony zaten) 4 5 kulvar fark atıyordu xperia cihazlara, sadece kamera yazılımıyla.

sensör istediği kadar iyi olsun, düzgün ayarlama yapılmıyorsa bir esprisi yok.
    Evet dediğin gibi yazılım önemli. Sony birde dik kafalıydı yeniliğe kapalıydı. Amiral gemilerine ois bile koymuyordu.
  • Redmi Note 8 kullanıcısı olarak söyleyeceğim:
    1-normal fotoğraf çekimi gayet güzel, lâkin gece çekimi ve geniş açı berbat. 2-Videoya gelince düşük ışıkta Redmi Note 8 yine berbat, bizzat yaşadım.
    3- Gece çekimi için portlanmış Google Camera uygulamasını kullanın sonuçları gayet başarılı göreceksiniz. Google Camera uygulamasını video çekimini bir kere denedim bişey anlamadım fark yok gibi duruyor.
  • Clickbaitte lvl atlamışsınız. Hani sonuçlar şaşırdıydı? Birileri izlesin diye atmayacağınız takla yok.
  • Bende sürpriz bekledim biran icin redmi iphone dan daha iyi cikacak sandim :)
  • iPhone kullanıcısı olduğun icin sadece telefonunu övmüşsün ??
  • Ben bu videoyu çok yanlı buldum. 8000 TL vs 1700 TL karşılaştırması ne kadar mantıklı sizce. Çok fazla karşılaştırma videosu izleyen biri olarak kesinlikle tasvip etmedim bu işinizi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.