Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 9 Pro SMS sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
7.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben 2 ay önce Xiaomi Redmi Note 9 Pro aldım ve gerçekten harika bi cihaz.. Kamerası olsun, performansı olsun hiçbir sıkıntısı yok! Fakat canımı sıkan bi durumla karşı karşıyayım. Sorunum şu;

Şimdi ben birine SMS atmak istediğimde "Gönderiliyor" diyor, karşı tarafa en az 2-3 SMS gidiyor ve mesajın iletilmesi yaklaşık 1.5-2 dakika sürüyor. Paketim olduğu için TL'mden gitmiyor ama, SMS merkez numarasını doğru girmeme rağmen yine de attığım mesaj hemen gitmiyor ve gitse bile aynı mesajı karşı tarafta 2-3 kez yolluyor. Bazen sorun çözülse de, bir süre sonra aynı sorunla tekrar karşılaşıyorum. SMS alabiliyorum. Hatta arama bile yapabiliyorum. Fakat SMS atarken böyle bir sorun yaşıyorum maalesef! Bu sorunu çözmenin bir yolu var mıdır acaba? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler! 😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufir -- 16 Ekim 2020; 12:26:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Farklı bir sms uygulaması denediniz mi?

• Kayrabey kullanıcısına yanıt
    Google Play'deki birçok uygulamayı denedim, fakat işe yaramadı maalesef!

• Çözümü buldum! Telefonu 4.5G'de kullanırsanız, aynı mesajı defalarca gönderiyormuş telefon.. Eğer hattınızı 3G'ye çekerseniz sorun düzeliyor.

• cihaz yurtdışı mı ?

• Medzor62 kullanıcısına yanıt

Hayır. 2 sene önce Migros'tan satın aldım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    REDMİ NOTE 10 PRO TR CİHAZI
    7 ay önce açıldı
    Xiaomi Redmi 13 Note Pro
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.