Kabloyla bağlantıyı sevmediğim için kullanmıyorum. Sadece çok kısa süre deneme yapıyorum. Evet 10 yüklü sizde de 10 yüklüyse, araç teybine bağladığınız gibi, ekranlarda Android auto belirecektir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları) (40. sayfa)
-
-
Netflix te HD yok abi şaka mı bu? L1 lisans yok muydu? Güncelleme ile gitmiş ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar iyi günler telefonu 20 ay garantili 2.el aldım herşey çok güzel fakat bildirim ışığı yanmıyor izinler aktif durumda menüde ama şarj ederken de msj gelince de yanmiyor
Işık çok küçük belki ondan farketmiyorsunuz
Gece tamamen karanlıkta çok silik görünüyor onu farkettim,az ışık varken çok dikkatli bakarsan görünüyor ama normal gün ışığında asla gözükmüyor. Hoparlörün içinde ışık.Ekran falan mı değiştirmiş aldığım adam diye düşündüm ya da bir yerden ışığın parlaklığı mi arttırılacak çok üzüldüm bildirim ışığı önemliydi benim için :(
Maalesef öyle benim içinde çok önemli ama alışıyorsun
-
quote:
Orijinalden alıntı: talsuv61Maalesef öyle benim içinde çok önemli ama alışıyorsun
Normal halimi böyle yani ama gündüz hiç belli değil gece karanlığında anca belli oluyor. Eşimde note 8 var onda boyle değil belli oluyor
Bildirim ışığını yanarken paylaşabilecek var mı acaba karsilastirayim
Öyle hocam öyle, ufacık ışıktan o kadar ışık çıkar.
Benimki bu kadar da yanmıyor hiç. Şimdi baktım biraz kirli gibi hoparlörün delikleri ondan olabilir mi
Bilgilendirme açısından yaziyorum bildirim isigi ahizenin icinde ve o delik tozla kaplandigi icin yandigi gozukmuyormus tozu dis fırçası ve sakizla temizleyince şimdi gözüküyor isik :)
S.a oncelikle.
Bende note8 pro esimde samsung a30 var.
İkiside ikici el temiz.
Dusuncem ikisini satip bir telefoncuya; iki tane note9 pro yada m51 almak.(onlarda temiz ikinci el olabilir).
Bu forumu ve diger konuyu okudum;fakat note9 pronun wifi ve hat cekim sorunu beni bu telefondan uzaklastirdi.
Note9pronun ikinci elini bulsam acaba bu hatalardan dolayimi satiliyor diye suphe duyacagim..ne yapsam bilemiyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AxemPls -- 18 Aralık 2020; 14:53:48 >
arkadaşlar bu telefonu alacağım, önerir misiniz? kronik sorunu var mı?
çok sıkıntılı durumları varsa, poco x3 e yöneleceğim.Ama note 9 pro alma taraftarıyım.
-
Hocam ikisi de bu fiyata alabilecegin iyi telefonlardan. Ben note 9 pro kullanıyorum. Kronik bir sorun yaşamadım.
Ikisi de benzer ozellikte telefonlar ama poco x3ün ses kalitesinin daha iyi olduğunu söylüyorlar. Önemliyse ses kısmını karşılaştır. Ikisinden birini al bence. -
Murat bey,yılbaşı hediyesi olarak anneme aldım. Cihazda hiçbir sıkıntı yok inanın.
Galiba her alana 30wtlk hizli sarj aleti cikmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AxemPls -- 9 Ocak 2021; 2:42:28 >
quote:
Orijinalden alıntı: AxemPlsGaliba her alana 30wtlk hizli sarj aleti cikmiyor
Note 9 Pro kutusundan 30 değil 33 W değerinde hızlı şarj adaptörü çıkıyor (Note 9S' den ve Note 9' dan da 22.5W değerinde şarj adaptörü çıkıyor) Tabii bu dediklerim Türkiye' de garantili satılan cihazlar için diğerlerini bilmiyorum ama bende 33W' lık adaptör çıktı
-
M51 poco x3 redmi note9 pro
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X