< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erbaa82 -- 17 Aralık 2016; 12:29:25 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erbaa82 -- 17 Aralık 2016; 12:29:25 > |
abi sizler şakasınız heralde ya.Ben hayatımda bu kadar hiçbişey beğenmeye doyumsuz insanları bir arada görmedim Ulan telefona 950 lira para verip 4 milyarlık samsung s7 bilmem ne kamerasıyla karşılaştırıp kötü bulanmı avellermi dersin.Telefonun 1.5 saatte %4 şarzı gıttı ınanamıyorum diyenmi dersin.Ulan ben 1 saatte şarzı bıten telefon kullandımda bu kadar yaygara çıkarmadım.Allah sizin elinize düşürmesin aynı ortamda bulunmayalım.Doyumsuz,bişey beğenmeyen ne garip insanlarsınız.Telefon 950 lira.950 950 LAN 950
|
Bu ne ya cihaz valide telefonu olmus. 😂
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erbaa82 -- 7 Ekim 2016; 21:52:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erbaa82 -- 19 Ekim 2016; 20:06:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erbaa82 -- 21 Ekim 2016; 22:13:03 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erbaa82 -- 1 Kasım 2016; 15:42:56 > |
|