Şimdi Ara

Xiaomi sonunda MIUI 9'un çıkış tarihini açıkladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1200 TL'ye amiral gemisi kıvamında telefon alıyorlar, fakat güncelleme gelmiyor diye ağlaşıyorlar.

Bunlara vereceksin 4500 TL'lik ayponları da yıllar boyunca bütün güncellemeleri alarak mutlu mesut yollarına devam edecekler.

• Xiaomi Android 7' li MIUI yi çıkartmaya hazırlansın, bimiz Meizu' da aylardır android 5' li flyme 6 yı hala beta sürecinden çıkartamasın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: diemcizone

Mi 5S aldığıma o kafar pişmanım ki, Samsung A3 bile Nougat aldı, biz hala 6.0

Alsa nolacakki ? O berbat arayüzde takıla takıla kullandıktan sonra. O telefonun son güncellemesidir o bakalım başka güncelleme alacakmı Samsung kullanmamış olsak yiyeceğiz.
  • Ben telefonuma Lineage OS (nam-ı diğer cyanogen mod) yükledim kafam rahat.
  • Aynı temayı kullanıyorum "Geometry Black" isminde, birazcık değiştirilmiş hali sadece. Bakıp bir inceleyebilirsiniz. Mi Max kullanıcısıyım, açıkcası neden 7.1 gelmiyor şaşkınım.

• 7.0 - 7.1 için birbirimizi kırmayalım. Millet 6.0'da kalmış ağlıyor :D

• quote:

Mi 5S aldığıma o kafar pişmanım ki, Samsung A3 bile Nougat aldı, biz hala 6.0

Kafan mi güzel ne iciyon sen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzgün konuş
  • quote:

Düzgün konuş

5s i sat A3 al tamam

• Android cephesinin en iyilerinden bence Xiaomi
  • Bence redmi note 3 Pro ya miui 9 gelir. Listede belirtilen 7 tabanlı güncelleme. Miui 9 yine 6.0 şeklinde redmi note 3 Pro ya gelir diye düşünüyorum.çünkü miui8 i redmi 1 bile aldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

quote:

Düzgün konuş

5s i sat A3 al tamam

Lenovo ZUK Z2 570TL'den aldım Çin'den. Snapdragon 820, 4GB, 64GB, 13MP, 8MP Özelliklere sahip.
    Android 7 6-7 aydır kullanımda.
    Sen o kadar akıllısın ki, mantığın olsa zaten Mi 5 Android 7 eskitmişken nasıl olur da daha iyi özelliklere sahip daha pahalı daha yeni ve üst model ürün henüz güncellemeyi almamış dersin, senin ile polemiğe girmeyeceğim.
    Biraz araştır bu konuları sonra gel yorum yap

• Yanlış forum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

quote:

Düzgün konuş

5s i sat A3 al tamam

Lenovo ZUK Z2 570TL'den aldım Çin'den. Snapdragon 820, 4GB, 64GB, 13MP, 8MP Özelliklere sahip.
    Android 7 6-7 aydır kullanımda.
    Sen o kadar akıllısın ki, mantığın olsa zaten Mi 5 Android 7 eskitmişken nasıl olur da daha iyi özelliklere sahip daha pahalı daha yeni ve üst model ürün henüz güncellemeyi almamış dersin, senin ile polemiğe girmeyeceğim.
    Biraz araştır bu konuları sonra gel yorum yap

Ne diyon sen ya beynin var mi. A3 mi5s e tercih eden sen değil misin,şimdi gelmiş zuk diyon banane zuk tan

• Redmi Note 4 MIUI9 ve Android 7'li son güncelleme Aralık 2017 de geldi. Tabi global.

Diğer sürümlerde sanırım daha sık.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.