Şimdi Ara

Xiaomi telefonlardaki reklam sorunu çözülüyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xiaomi sistemin içine kendi yerleştirdiği reklamları engellemek için yine kendisi reklam engelleme özelliği mi eklemiş? Ne ilginç bir şirket politikası !!

• Falanca verimi, falanca şirket çalmasın ayağına girmeyin arkadaşlar. İşimi az daha bilseydim sizin güvenli diye düşündüğünüz telefonalrınızdan her türlü veriniz çekerdim.

Siz şimdi, cihazınız her milimini tanıyan satıcınızfan, sizn verilerinizi almadığınızı düşünün. Verilerini çinler alıyormuş da, Adguard kurunca ruslar da verileri alıyormuş, peh...

İlgili reklamları "private DNS" kısmından 'dns.adguard.com' yazarak ebediyen kurtulabilirdiniz ama ne yazık ki siz, Allah bilir kaç misli pahalı cihazları 'sırf reklam bulundurmadığı' için almışsınızdır.

Ayrıca mi ve mit serisinde, cihazda reklam göstermez. Ben kullanıyorum, mıuı14 ve sonrasında hyperos da dns kullanmama bile gerek kalmadı. Reklam kendiliğinden gözükmüyor.

Ve sanıldığı gibi 20 sn de bir reklam çıkmaz. Siz günde kaç defa sistem uygulamalarına(dosya yöneticisi, güvenlik vb) girip çıkıyrosunuz..?

Xiaomi min politikası budur. Cihazında reklam var, şöyle yaparak kapatabilirsin. İster al ister alma. Der

Her şirketin kar payı, ayrı yerden çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fettah7ve7 -- 6 Temmuz 2024; 0:47:34 >

• en iyisi nextdns özelleştirilebilir arayüzü ve bir çok parametreyi ayarlamanıza imkan tanıyor adguard bazen sapıtıyor otu çöpü blokluyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kendi reklam koyor kendi devre dışı mı bırakacak yani?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şahsen xiaomi tercih etmeme sebebim reklamlar.

• Yasal olarak uygulamaların içindeki reklamları kapatamaz.

• Son 1.5 senedir Poco X5 Pro kullanıyorum, aldığım gün YouTubeda reklamları nasıl kapatırım diye aratınca 1.5 dakikalık bir video izledim ve orada söyleneni yaptım.. Tam 1.5 senedir telefonun Tek bir programında tek bir köşesinde bile reklam görmedim... Aldığım günden bu yana da çok memnunum telefondan.. Heee bu demek değildir ki alan uğraşsın ki didinip reklamı kapatsın??

Salak saçma işler, kendileri yapıp kendileri Sanki kullanıcı yapmış gibi "hadi yine iyisiniz bak kapatma tuşu ekliyoruz" diye goygoy yapıyorlar.. Hiç eklenmemesi gerekirken hem de..

Birde ek olarak ADB komutlarıyla telefondaki saçma sapan uygulamaları da ya sildim ya devre dışı bıraktım mis gibi oldu telefon.. Arka planda öyle saçma sapan işler dönüyor ki ciddi diyorum telefonun ekran süresi farkedilir ölçüde uzadı, benchmark sonuçları bile yükseldi bunları yaptıktan sonra..

Şuan telefondan her ne kadar memnun olsam da, Bir daha xiaomi tezgahindan çıkan bir ürünü alırken sonrasını düşünürüm ve büyük ihtimalle almam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• _EUA_ kullanıcısına yanıt

Benim redmi 6 yok. Nasıl olacak

• 2 kez xaomi cihaz kullandım reklamların olduğu yere dönüp bakmadım bile

• Şu reklamı bile savunanlar var ne desek boş.2013 yılında 2022 yılına kadar xiaomi kullandım ama reklamlardan bıktığım için s22 ultra aldım kafam rahat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macuser1994 -- 6 Temmuz 2024; 19:55:27 >
  • Why Shy kullanıcısına yanıt

Kral konu sistem uygulamaları zaten  

• "Şu kadar dolar karşılığında reklamları yıllık abonelik ile telefonunuzdan kaldırmak ister misiniz?" falan diyecekler sandım? İş o yöne doğru gidiyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Xaomi dedim. Redmi değil ki. Nasıl olacak?

• _EUA_ kullanıcısına yanıt

görende Redmi Apple üretiyor sanıcak.. Ayrıca Redmi 6 Xiaomi olarak çıktı. Redmi marka değildi o zamanlar

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Tarihçesini sormadım ki. Sizin redmi marka telefonunuza olmuyorsa sizin sorununuzdur. Uyumluluk listesine bakıp öyle alsaydınızkeşke... 🤷🏼‍♂️

• Uygulamaların ayarlar kısmında reklamları kapatma var .

Xiaomi ADB / Fastboot ile reklamlardan kurtulmak mümkün

ayrıca kablosuz tarafından AdGuard DNS veya

94.140.14.14

94.140.15.15

kullanarak kurtulabilirsiniz

dns leri diğer cihazlar da da kullanabilirsiniz

• Nasıl kendi kendimi baltalarım demişler. Bir tanıdığımın telefonunda gördüm felaketi. Bir anda benim için en son tercihe döndü bu marka!

• Xiaomi 14 Ultra bilmem kaç para veriyorsun ve hala reklam çıkıyor? Premium telefon fiyatına hala reklam derdine mi düştü Xiaomi?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.