Şimdi Ara

XİAOMİ TURBO HIZLI ŞARJ 30 WAAT KUTU ÇIKMASI KABLO VE ADAPTÖR + ÜCRETSİZ KARGO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
7
Favori
3.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Gaziantep İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır Xiaomi Model #Mi 10
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhaba,Arkadaşlar Öncelikle Herkese Hayırlı Alışverişler Dilerim.

Elimde Fazladan Bulunan Yurtdışından Gelme,İxaomi Note 10 Kutu Çıkması Sıfır Kullanılmamış Ürünler,  Xiaomi 30 Waat Şarj Adaptör Ve 1m Type-C Şarj, Data Kablosu Vardır.

Aksesuarlar Orjinal Note 10 Kendi Kutusundan Çıkan Ürünler Olup Sıfır Kullanılmamış, İxaomi Yeni Nesil Olan Turbo Charge Hızlı Şarj Destekli Bütün Cihazlar İle Uyumludur. ( Note 8 Pro Note 9 Pro Mi Note 10, Note 10 Pro Mi 10 Vs... ) Uyumlu Olup İhtiyacı Olana Uygun Fiyata Satılık Şimdiden Hayırlı Olsun.

NOT : Şuan'ki Xiaomi Mağazasında 2 Ürünün Mağaza Fiyat 249 TL'dir.

N11.com'da Satış Link :

Orjinal Mi Note 10 Kutu Çıkması 30 W Turbo Hızlı Şarj Ve Kablosu 200,00 TL yerine 120,00 TL

urun.n11.com
    Orjinal Mi Note 10 Kutu Çıkması 30 W Turbo Hızlı Şarj Ve Kablosu Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/sarj-cihazi/orjinal-mi-note-10-kutu-cikmasi-30-w-turbo-hizli-sarj-ve-kablosu-P435561209

--------------------------------------------------------------------------------

Sorularınız İçin Telefon Veya Whatsapp İle İletişime Geçebilirsiniz.( Whatsapp Durum Üzerinde Güncel İlan Paylaşımları Yapmaktayım ) - 0542 356 73 17

⬇ Whatsapp 7/24 Destek Hattı İçin Linke Tıklayın ⬇
    https://www.whatsapp.com/unsupportedbrowser

--------------------------------------------------------------------------------

( Ürün Ait Resimler )

Neden, Orjinal Aksesuarlar?

Kalite, malzeme, işçilik ve dayanıklılık açısından diğer ürünlere göre çok daha üstündür.

-Kullanım ömürleri çok daha uzundur, İstatistiki olarak %500 daha verimlidir.
    -Yüksek paralar ödeyerek aldığınız cihazları güvence altına alır.
    -Cihazınızı gizli ve görünmez tehlikelerden uzak tutar, sağlığınızı güvence altına alarak sizi istenmeyen kaza ve yaralanmalardan korur.
    -Kullandığınız cihazlardan maksimum ve efektif verim almanızı sağlar.
    -Kullanıldığında cihazlarda aniden kapanma, ekranda donma, kilitlenme, bilinmeyen nedenlerden dolayı teknik arıza ve sorunlar yaşanmaz.
    -Kullanımı çevreye ve sağlığa olan duyarlılığımızı ve bilincimizi arttırır.
    *Peki Neden Bu Kadar Ucuz ?
    İhtiyaç fazlası bir ürün benim için. Aynısından ben kullanıyorum bu bağlamda ihtiyacım olmayan bir ürünün durması yerine gerçekten ihtiyacı olan birine Uyğun gitmesi teknolojik mağazalar'dan orjinal olmayan belirsiz Marka Ürünler yüksek Fiyata almak yerine orjinal Ürün alması daha bir güzel olacaktır diye düşünüyorum.
    Kargo Bilgisi
    -Saat 16:00 a kadar vermiş olduğunuz siparişleriniz aynı gün kargoya teslim ederim.
    -Kargo takip bilgileriniz siparişinizin akabinde aynı gün içerisinde size tanımlanır.
    -Satıştaki tüm ürünlerim Ücretsiz olarak adresinize kargolanır.
    -Siparişinizin hızlı bir şekilde teslim edilmesi için aktif bir şekilde kargo takibi yapılır.
    Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mturan1994 -- 8 Ekim 2020; 8:50:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ürünler cidden orijinal mi? Bilgisi olan var mı?

• addidas_85 kullanıcısına yanıt
    Evet

• Hocam link çalışmıyor, ayrıca fiyat bilgisini göremedim. Hayırlı satışlar

• Kendisinden, Redmi Note 9 Pro için turuncu kabloyla birlikte bir adet satın aldım. Gayet ilgili bir satıcı. Ürünler orijinal ve telefonu turbo şarj ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A fine day to die -- 10 Ekim 2020; 14:32:36 >
  • addidas_85 kullanıcısına yanıt
    Güncelleme yapılmıştır. Kusura bakmayın lütfen 🤗

• A fine day to die kullanıcısına yanıt
    İlginiz için çok teşekkür ederim güle güle kullanın saygılar hocam

• İyi bari forumdan birinden almışım. :)
    Farkında olmadan. XİAOMİ TURBO HIZLI ŞARJ 30 WAAT KUTU ÇIKMASI KABLO VE ADAPTÖR + ÜCRETSİZ KARGO

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • So_CLose84 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler o zaman bir referans alırım sizden hocam 😅

• Referans verebilmem için referans istemeniz lazım.

Arkadaşlar bu şarj aletini çok araştırdım.
    Öncelikle bilmenizi isterim ki;
    Çin'de 200 TL adaptör 130 kablo 70 küsur lira, vergi ve kargo hariç.
    Türkiye de satilanlarin çoğu çakma veya daha düşük amperli şarj aletleridir.
    Ben de note 9 pro var forumdan iki adet aldım ikisi de note 8 şarj aleti ile geldi, hızlı şarj olarak şarj oluyordu, bu arkadaşın n11 de linki denk geldi ve satın aldım, sonra forum da gezerken bu konuyu gördüm, güvenilir ve ilgili bir satıcı, iki adet aldım ikisi de orjinal geldi.

Alacaklara tavsiyem;
    33 watt adaptör olmalı (mdy11 ez)
    Ayrıca kablosu da önemli içi ya turuncu olacak ya da kablonun bir yerinde 3a yazması gerekiyor, yoksa turbo charge olmuyor. Kendisine tekrar teşekkür ederim.

XİAOMİ TURBO HIZLI ŞARJ 30 WAAT KUTU ÇIKMASI KABLO VE ADAPTÖR + ÜCRETSİZ KARGO XİAOMİ TURBO HIZLI ŞARJ 30 WAAT KUTU ÇIKMASI KABLO VE ADAPTÖR + ÜCRETSİZ KARGO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi So_CLose84 -- 22 Ekim 2020; 19:41:52 >

Çok Teşekkür ederim konu hakkında bilgi verdiğiniz için kendim ve diğer kişiler adına 🤗🤗

• quote:

Orijinalden alıntı: So_CLose84

Referans verebilmem için referans istemeniz lazım.

Arkadaşlar bu şarj aletini çok araştırdım.
    Öncelikle bilmenizi isterim ki;
    Çin'de 200 TL adaptör 130 kablo 70 küsur lira, vergi ve kargo hariç.
    Türkiye de satilanlarin çoğu çakma veya daha düşük amperli şarj aletleridir.
    Ben de note 9 pro var forumdan iki adet aldım ikisi de note 8 şarj aleti ile geldi, hızlı şarj olarak şarj oluyordu, bu arkadaşın n11 de linki denk geldi ve satın aldım, sonra forum da gezerken bu konuyu gördüm, güvenilir ve ilgili bir satıcı, iki adet aldım ikisi de orjinal geldi.

Alacaklara tavsiyem;
    33 watt adaptör olmalı (mdy11 ez)
    Ayrıca kablosu da önemli içi ya turuncu olacak ya da kablonun bir yerinde 3a yazması gerekiyor, yoksa turbo charge olmuyor. Kendisine tekrar teşekkür ederim.

esimde note 10 var bilgiler icin tesekkurler hocam

• En azından sağlam geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frk_Plt -- 18 Kasım 2020; 1:14:43 >
  • Merhabalar, Xiaomi mi 9T Pro için hangi adaptör alınmalı? Sağolsun Karaköy esnafı satarken 10 wattlık adaptör vermiş bana 18'liği iç edip.
  • Arkadaşlar 30w adaptör ile ve turuncu uçlu kablo ile note 9 pro turbo şarj oluyor mu ? Yada başka bir telefon ona göre alacağım. 33w ta şarj kesintisi yaşıyorum 30w da belki olmaz diye ümit ediyorum

• N11 üzerinden 1 tane de ben aldım, teşekkür ediyorum...15 gün falan oldu ama :)

• Merhabalar redmi note 10s turbo şarj destekli orjinal varmı elinizde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Benim emektar kayboldu an itibariyle bir adet daha lazim hocam.

• Mturan1994 kullanıcısına yanıt

Bir tane lazim hocam

• Var mevcut hocam yazdım sizi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.