Şimdi Ara

Xiaomi, Türkiye satışlarına sonbaharda başlıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WB

700-900tl skalasinda olursa dusunulebilir..

telefonlarının fiyatlarını dolar kuruyla çarpınca o rakamlar çıkıyor zaten.seninkisi hayal.sen o parayla operatör cihazı alırsın türkiye'de.

• Gel bakalım,al sana %10 vergi.Hoş geldin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsiburada da fiyatlar olacağından %10 fazla olur.

• Piyasada rekabet iyi olacaktır. Asıl şimdi gelmesi daha önemli. Çünkü vergilerle birlikte artacak olan piskolojik fiyat skalasında alınabilir bir telefon olacaktır.

• Hepsiburada nedir ya git N11de gittigidiyorda kendi mağazanı aç daha iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÇİN BOYKOT YAPAKTA HERŞEY ÇİN :s

• Ek vergi ve f/p oraninin kalmamis olmasi
    Gelmesinler artik bence..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen sonbahar telefon almayıp beklemiştik gelmemişti ,bu saatten sonra onu mu bekleyeceğiz.

• Gelmez gelmez kedidir kedi uyuyun uyuyun ;)

• kendi getirse fiyat avantajını korurdu ş adamlarda bir o kadar kar koyucak telefona ek vergilerde gelince alınmaz artık gelmesin alıcısı olmaz fanları hariç

• çin malı alma, kullanma ve kullandırma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu saatten sonra gelse ne olur gelmese ne olur daha önce gelmeliydi mağaza karı ek vergi derken telefonun fiyatı fazla olcak fp oranı yok olcak bu kadar kolay.

• çok geç kaldı çoook

• Millet devlet yerine firmaya hesap soruyor. Geçen sene gelseydi bile bu sene güncel cihazını yine getirmek zorundaydı.

• her sene turkıyeye gırme cabası gosterıyorlar fakat bır turlu gıremıyorlar kapıdan ıcerımı almıyoruz nedır anlayamadım
  • Belki de şurda bir Xiaomi vardır. Yanına da onu bekleyen bi kaç insan çizelim. Şuraya da vergi üstüne vergi bindiren aç gözlü bi zihniyet ekleyelim. Hahhh manzara tamam oldu.
  • biraz geç kaldı. bize ek vergi geldi kardeş hem Türkiye gibi dünya satış rekorları kıran bir pazara girmemek salaklık olsa gerek

• türkiye'de fiyata o kadar ekleme yapılıyor ki , en ucuz marka ile pahalı arasındaki fark oransal olarak azalıyor. Biraz daha koyup, Samsung , Apple alırıma geliyor iş.

Gelsinler bakalım, zararı yok .
  • hiç bi firmanın tüketici dostu olduğuna inanmıyorum 400 dolarlık telefona 16 gb hafıza koy harici koyma sonra 64 gb modeli fahiş fiyattan sat.. hem gelse nolacak al biraz komisyonla imei yi çak oldu bitti

• 1,5 senedir bekliyoruz ha geldi ha gelcek one plus one aldım artik takip etmiyorum ek vergilerde geliyormus tum telefonlarim yurtdisi onlar vergi koydukca illegal yasamaya devam etcem

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.