Şimdi Ara

Xiaomi 'tuşlu telefonların kralı' olarak adlandırdığı telefonunu piyasaya sürecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
5.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xiaomi 'tuşlu telefonların kralı' olarak adlandırdığı telefonunu piyasaya sürecek

Son yıllarda Nokia, fiziksel düğmelere sahip birçok akıllı telefon modelini tanıtıyor. Ancak Xiaomi tarafından tasarlanan yeni cihaz bu segment için bir dönüm noktası olabilir.

Ayrıca Bkz.iPhone 14 satışları beklenenin altında kalabilir

Telefonun Xiaomi Qin F22 Pro veya Duoqin F22 Pro olarak adlandırılacak ve cihaz 640 x 960 piksel çözünürlüğe sahip dokunmatik LCD ekran, büyük fiziksel düğmeler, MediaTek G85 yonga seti, 4 GB RAM ve 128 GB flash bellek ile donatılacak.

Çıkış tarihi ve fiyatı henüz açıklanmadı

Ayrıca telefon, ön panelin sağ alt köşesinde yer alan 2 megapiksel ön kamera, 8 megapiksel ana kamera, 10 watt şarj destekli 2150 mAh pile de sahip. Cihazın boyutları 147 x 58 x 9 mm, ağırlığı ise 116 gr olacak.

F22 Pro, teorik olarak normal bir akıllı telefon gibi uygulamaları indirmenize izin veren Android 12 işletim sistemini çalıştıracak. Dokunmatik ekran özelliği sayesinde, uygulamalar tuşlarla etkileşime adapte edilmemiş olsa bile, kullanıcılar herhangi bir sorun yaşamayacak. Xiaomi'nin tuşlu telefonlara bakış açısını değiştirecek cihazının fiyatı ve çıkış tarihi henüz açıklanmış değil.

Kaynak:https://news.mydrivers.com/1/845/845271.htm

• Ne olacağını şaşırmış bu telefon.

• birde katlanır yada kızaklı olsa süper olurmuş. Hala eski tip telefon isteyenlere hitap ederdi.

• Kamera altta olunca aynı dizüstü bilgisayarlardaki F tuşuna, klavye'nin üstüne ya da ekranın alt çerçevesine konulan kameralar gibi saçma bir gıdı pozisyonu kamerası olmuş. Tabi hiç olmamasındansa bu bile yeterli diye düşünenlere hatta olmasa da olur diyenler için sunulan bir telefon gibi.

Aslında şöyle buna göre bir tık daha büyük ekranlı ama altta bu tarz klavye takımı olan hatta ve hatta qwerty klavyeli nokia e6, blackberry bold 9900 gibi dokunmatik ekranı da olan güncel android cihazların da sunulması mantıklı olabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Valla ben beğendim nedense,hoşuma gitti bu cihaz.

• Süper olmuş ama bu xiaomi tuşlu cihazlar ülkemize gelmiyor ancak kaçak olarak satılıyor imei falan çakıyosun o şekilde kullanılıyor. Gelirse ilk müşterisi benim çok hoş görünuyor.

• Cihazın tasarımını beğendim. Ekranı da bir tuşlu telefona göre oldukça büyük olmuş ama tasarımı bozmamış, gayet şık duruyor. Gerçi ekranı da dokunmatik yaparak yine sanki ne yapacaklarına karar veremeyip melez bir model çıkarmışlar. Böyle tuşlu ve dokunmatik ekranlı telefon üreten Blackberry vardı yanlış hatırlamıyorsam. Bir de Nokia bir ara muzu andıran tuşlu akıllı telefon çıkarmıştı ama ekranı dokunmatik miydi değil miydi hatırlamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vestel, GM, Casper gibi şirketler inovasyon denemek istiyorlarsa bunun gibi tuşlu telefon sektöründe deneme yanılma yapabilecekmeri tamamen boş bir alan.
    Sadece gelir düşünmeleri bu şirketleri hep yerel bırakacak aksi halde

• Bu tarz telefonlara özellikle 50 yaş üstü insanların inanılmaz isteği ve ihtiyacı var. Bunu hiçbir marka değerlendirmiyordu, xiaomi geç de olsa golü atmış.

Şunlara düzgün bir android sistem getirseler diyorduk getirmişler bile, ihtiyacım bi whatsup biraz da browser, ben şahsen almayı düşünüyorum Xiaomi 'tuşlu telefonların kralı' olarak adlandırdığı telefonunu piyasaya sürecek 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo-wan -- 14 Temmuz 2022; 3:1:40 >
  • Uygun fiyatla çıksın her türlü iş görür. Ama kral demesin. Benim gözümde kral her zaman Nokia N82'dir. Daha da gelmez öyle bir kral.

Xiaomi 'tuşlu telefonların kralı' olarak adlandırdığı telefonunu piyasaya sürecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cidden yaşlı insanlar için çok iyi ama satışları çok düşük kalır gibi bi de üstüne yüksek fiyatlı olursa kar ederler mi merak ediyorum

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Mükemmel telefondu. Fotoğraf çekme isteğini bana aşılayan cihaz olmuştu. Hala bende durur ama bataryası öldü tabii, belki cihaz da ölmüştür.

• Valla süper uygun fiyatlı olursa alırım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Usbehci kullanıcısına yanıt
    Cihaz temiz mi?

• Tasarımı Nokia 225 modeline benzettim.

Hem tuşlu hem dokunmatik olayını Nokia, X3-02 modelinde kullanmıştı. Tabi günümüzdeki gibi kapasitif değil, basmatik olan rezistif ekranı vardı.

Xiaomideki donanım ve yazılım çok iyi ama bize gelmez.

• İyi duruyor fiyat makul olursa alınır

• Tuşlar ile uygulamalar düzgün çalışmalı. Bir ekrandan bir tuşlardan kullanılmamalı, asıl kullanıcı yaşlılar olacak, bu şekilde karmaşık olursa kimse almaz.
    Batarya süresinde en az 2 gün çıkartmalı, günü birlik şarj iş görmez.
    Kamerasını zahmet edip üst kenara koyamadılar mı. Öyle bir noktaya koymuşlar ki, telefonu tutarken kamerayı engelliyor.
    Çıksın bakalım ne olacak.

• Tuşlu telefonların kralı 3310'dur. :)

• g85 biraz fazla olmamış mı bu telefon için :?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.