Şimdi Ara

Xiaomi Ürünleri Tanıtım ve İnceleme Sayfası(7 - Xiaomi Mi Sphere 360 ° Panorama Aksiyon Kamerası)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
2
Favori
1.119
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • “ Çin malı “ kavramının yarattığı olumsuz havayı kırmaya çalışan , Lenovo, Huawei gibi bildiğimiz markalarla beraber, xiaomi’ de artık bilinen bir marka haline geldi.

(Okunuşunu farklı şekillerde duyabilirsiniz doğrusu “şaomi” dir ama “o” ya fazla vurgu yapmadan ).

Xiaomi, Çin’ in en önemli markalarından ve dünyada kendine ciddi yer edinmeye başladı. Özellikle telefon piyasasındaki satışlarda ciddi pay sahibi, ülkemizde de birkaç model ile kendini gösteriyor.

Genel olarak elektronik ürünler üreten markanın telefon/bilgisayar aksesuarları, giyilebilir teknolojiler, elektrikli bisiklet ve bazı giyim & ev eşyaları (ayakkabı, mont, mutfak & gereçleri vs) gibi ürünleri de mevcut.

Satın aldığım ve gearbest tarafından tanıtım için gönderilen ürünleri bu sayfa altında tanıtmaya çalışacağım. Sayfada ve youtube açıklamalarında vereceğim satın alma bağlantıları “referanslıdır”. Benim kanalım ile alışveriş yapıldığını gösterir ve bana cüzi bir miktar komisyon yüklenir toplam fiyatta alıcı için bir farklılık söz konusu değildir.

İncelenmesini istediğiniz ürünleri mesaj olarak yazabilir, almak istediğiniz ürünler için kupon veya indirim talep edebilirsiniz.

Satın alma bağlantılarını youtube açıklama kısmında bulabilirsiniz.

Site adresi; https://xiaomi-mi.com/

Bu da markanın ürettiği ürünlerin genel görünümü;

Xiaomi Ürünleri Tanıtım ve İnceleme Sayfası(7 - Xiaomi Mi Sphere 360 ° Panorama Aksiyon Kamerası)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

7 - Xiaomi Mi Sphere 360 ° Panorama Aksiyon Kamerası

Bu konu altına saklanamayacak kadar müthiş bir cihaz olduğundan ayrı konuda inceledim.

Konu Xiaomi Mi Sphere 360° Panorama Aksiyon Kamerası

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

6 - Xiaomi Aqara Full HD Akıllı IP Kamera

Daha önce inceleyip kullandığım xiaomi yi 720P ve xiaomi mi 1080P ip kameralardan sonra 180° lik inanılmaz çekim açısı ile beni şaşırtan xiaomi aqara incelemesini sizinde paylaşıyorum.

Ürünü gearbest' ten temin ettim. 12 gün civarından elime ulaştı.
    Kurulumu önceki kameralara göre çok daha basit, her hangi bir sesli yönlendirmeye gerek kalmadan kamerayı direk uygulamaya ekleyebiliyoruz.

Temel Özellikleri;

- Akıllı ev güvenlik sistemleri ile uyumlu çalışabiliyor,
    - 180 ° lik müthiş açı
    - 1080P çözünürlükte kayıt imkanı
    - Wifi desteği
    - Harekete duyarlı kayıt
    - Görüntüleri uzaktan izleyebileme imkanı
    - Uygulama üzerinden her yerden bağlanabilme

İndirim kodu ve satın alma bağlantıları youtube açıklama kısmındadır.

Kutu açılımı ve tanıtım görüntüleri;

------------------------------------------------------------------------

5 - Xiaomi Mijia 4K Mini Aksiyon Kamerası

Birkaç fotoğraf;

Temel Özellikler:

Chipset : Ambarella A12S75
    Sensör : Sony IMX 317
    Ekran: 2.4 “, dokunmatik, 960x480
    Çekim Açısı: 145°
    Pil kapasitesi: 1450 mAh
    Çalışma Süresi: Yaklaşık 2 saat
    Bekleme Süresi : Yaklaşık 4 saat
    Çözünürlük: 1080P (60 fps), 4K (3840 x 2160) 30 fps
    Kablosuz Bağlantı ile uygulamadan kontrol
    Bluetooth ile aksesuar bağlantısı imkanı
    Sarsıntı önleme özelliği

Aldığım su altı kabı;

Bu da çerçevesi (koruma ve montaj için);

Kutu Açılımı ve inceleme görüntüleri için;

Bütün satın alma bağlantıları youtube açıklama kısmında mevcuttur.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

4- Xioami 70 Minutes Full HD Araç İçi Kamera

Xiaomi’ nin ucuz araç kamerası üretim projesini kapsamında ürettiği bir kamera.
    Şu an için Çince desteği var sadece ve telefon uygulamasını aktif edip kullanmak biraz zahmetli.
    Ta ki bugüne kadar (28.11.2017) forumlarda yeni programını buldum, üstelik İngilizce. Önemsiz kısımlar Çince kalmış.
    Aktifleştirme ise e-posta ile yapılabiliyor, telefona gerek yok.
    Güzel özellikleri var, mesela sesli komut, ama Çince.
    Yeni yazılım veya uluslararası versiyonun çıkmasını beklemek daha mantıklı. (Yazılım çıktı, 28.11.2017)
    Aslında yazılım ile görüntü kalitesinin iyileştirilmesi ya da kullanılan chipsetin değiştirilmesi de gerekli bence.
    Kayıt kalitesi xiaomi kalitesine gölge düşürmüş ama bu fiyata bu kadar olur diye kendimizi avutabiliriz.

İngilizce kullanma kılavuzu için tıklayın

İngilizce uygulama için tıklayın;

Kutu Açılımı ve İnceleme

Örnek Çekimler; ( gündüz, akşam ve gece )

Temel Özellikler:

* Sony IMX323 görüntü sensörü
    * WiFi bağlantısı, g-sensörü ve döngü döngüsü kaydı
    * H.264 fotoğraf sıkıştırma teknolojisi ve Full HD lens ile 1920 x 1080P HD çözünürlük , 30fps kayıt
    * 130 derecelik görüş açısı ve ayarlanabilir tutucu
    * 1 / 2.9 inç lens
    * Yüksek ısıya dayanıklı yapışkan, güçlü yapışma kuvveti sağlar, araba camına zarar vermez
    * Videolar, telefonlarınızın APP'sinde izlenebilir
    * 240mAh Li-polimer Pil

Kayıt sırasında telefondaki uygulamadan çektiğim fotoğraf örneği;

3. Xiaomi mijia 1080P Akıllı Wifi IP Kamera İncelemesi

Temel Özellikler:

* 1080P FHD çözünürlük, yüksek kaliteli görüntü ve video
    * 130 derece geniş açı, geniş alanı algılama
    * WiFi bağlantısını destekli, 10m uzaktan kumanda kontrolü
    * Çift bantlı WiFi: 2.4GHz / 5GHz
    * Dahili mikrofon ve hoparlör, iki yönlü dahili görüşme
    * Gece görüşünü destekler, kızılötesi mesafesi 10 metredir
    * 15m mesafeye kadar hareket algılama
    * Uygulama sayesinde anlık izlemek için uygundur ayrıca hareket algıladığından telefona uyarı gönderir
    * WDR ve BSI teknolojisi
    * Akıllı tanıma, otomatik olarak uyku
    * Maksimum 64G mikro SD kartı (dahili hafıza hariç) ayrıca NAS bulut depolama birimini destekler.
    * Android,IOS desteği

Kutu Açılımı ve tanıtım görüntüsü,

Telefondan bağlantı ve örnek çekim,

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

2-Xiaomi Akıllı Şerit Led (Xiaomi Yeelight Smart Light Strip)

Xiaomi’ nin akıllı şerit ledini incelemedim.
    Ledi gearbest ten aldım 2 hafta içinde elime ulaştı.

Ürünün gearbest sayfasını ve satın alma bağlantılarını youtube kaydının açıklamalar kısmına yazdım.
    Telefondan uygulama ile veya kendi kumandası ile kontrol edebileceğimiz bir ürün.
    Su geçirmez özelliğe sahip , 2 metre uzunluğunda ve belirli yerlerden kesilebilir durumda.

Kutu Açılımı ve Deneme Çekimleri

Temel Özellikler :

● WiFi den kontrol
    Akıllı telefon aracılığıyla Yeelight Akıllı Işık Şeridini kontrol edebilirsiniz
    ● DIY ortam aydınlatması
    16 milyon renk ziyafeti. Her an için doğru ambiyansı ayarlayın. Ruh halini ayarlayın, ortamı değiştirin, farklı hissedin, daha iyi hissedin
    ● Bükülebilir, yapışkanlı, tak ve çalıştır
    Işık şeridinin arkasındaki yapışkan bandı çıkarıp, istediğiniz herhangi bir yere yapıştırın,
    ● Tek tuşla çalıştırma
    Açmak veya kapatmak için kumandayı kullanabilrsiniz, renkleri değiştirmek için uzun basın.
    ● Biraz müzik ekleyin
    Müzikle senkronize olarak ışıkları değiştirebilirsiniz. Yeelight Smart Light Strip App'u indirin ve büyülü yolculuğa başlayın
    ● Kablosuz bağlantı
    Kişisel kablosuz aydınlatma sisteminizi oluşturun. Yeelight Smart Light Strip, harika bir deneyim elde etmek için çeşitli Mi Smart Ev cihazlarıyla bağlantı kurabilir
    ● Kaliteli işçilik
    Cıvasız yumuşak PU malzemeden, yüksek esneklik ve ışık geçirgenliği, oksidasyon direnci

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1- Orijinal Xiaomi PLAY2 3D VR Gözlük

360° kayıt ve fotoğraflar günlük hayatımızda önemli yer tutmaya başladı. Dolayısıyla bunları gerçek anlamda izleyebilmek için 3D VR gözlüğe ihtiyacımız var.
    Denediğim ve tecrübe edindiğim ilk cihaz olduğundan karşılaştırma yapamıyorum ancak çözünürlüğün başarılı olduğunu söyleyebilirim. Çok uzun süre kullanmadım ama kafada ağırlık yapmıyor ve baş ağrısı söz konusu değil.
    Söyleyebileceğim tek olumsuzluk ortadaki görüntülerin çok net olmaması sanki göz bozukluğu varmış hissi veriyor, şaşı bakıyorsunuz. Galiba odaklanma sorunu ya da hepsi böyle gözlüklerin. Farklı bir ürün ile karşılaştırmak lazım.
    Tek göz ile bakıldığında her şey çok net ve güzel ama o zaman da 360 ° nin tadı kaçıyor.

Ürünü tanıtmak gerekirse;

Xiaomi PLAY2 VR ile inanılmaz oyun oynayabilir, kendi 3D IMAX özel sinemasında en iyi filmleri izleyebilirsiniz

Ana Özellikler:

● 4.7 - 5.7 inç ekranlı telefonlarla uyumludur .
    ● 93 derecelik görüş alanı
    ● Asferik optik reçine mercek 95 ışık hassasiyetli ışık geçirgenliği sağlar.
    ● Üstün model materyali olan sünger yastığı daha nefes alabilir ve burun köprüsü ve göz kapağındaki basınçları azaltır.
    ● Ayarlanabilir baş kayışı , giyme konforunu arttırır.
    ● Kompakt boyut ve hafif, rahat ve başınıza yük olmaz.

Kutu Açılışı ve Tanıtım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lowradiation -- 13 Şubat 2018; 13:25:56 >

• Xiaomi mijia 1080P Akıllı Wifi IP Kamera İncelemesi eklendi.

Sırada 70 minutes araç içi kamera incelemesi var.
  • Xiaomi 70 minutes araç içi kamera incelemesi eklendi.

Sırada 360° sphere veya 4K mini aksiyon kameralarından biri olacak.
  • Xiaomi Aqara Full HD Akıllı IP Kamera incelemesi eklendi.
  • Hiç mi yorum yok, ellerine sağlık harika bir çalışma olmuş. Devamını bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu altına saklanamayacak kadar müthiş bir cihaz olduğundan ayrı konuda inceledim.

Xiaomi Mi Sphere 360° Panorama Aksiyon Kamerası

• elinize sağlık.

aqara 1080 kamera aldım. ama bir türlü kurulum tamamlanmıyor. %100 den sonra reset atın diyor her seferinde.
    mi home da mainland seçili.
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Resetleme işleminin başarılı olduğundan eminseniz , resetledikten sonra enerjiyi kesip tekrar açın öyle devam edin işlemlere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lowradiation

Resetleme işleminin başarılı olduğundan eminseniz , resetledikten sonra enerjiyi kesip tekrar açın öyle devam edin işlemlere.

kırmızı yanana kadar basılı tutuyorum.
    edit: telefonu hot spot yaparak denedim.(router ile aynı ağ ismi ve şifre ile) kurulum yaptı.
    sonra routerıma bağlanmadı.
    router ayarım sadece 802.11n seçiliydi.
    onu 802.11b-g-n yapınca bağlandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 11 Şubat 2018; 15:12:51 >
  • kameraları eu veya us versiyon alın başınız ağrımasın
  • monodoks kullanıcısına yanıt
    Bazı ürünler sadece Çin' e özel üretilmiş, eu veya us versiyonlar olmayabiliyor.
  • Merhabalar,

Konunuzdaki resimlerin boyutları çok büyük, lütfen simage tag i ile düzenleyiniz.

Teşekkürler ve iyi forumlar,
  • Çok faydalı bir konu olmuş. Neden bu kadar ölü sayfa anlayamadım doğrusu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.