Teşekkür ederim cevabınız için. "zayıf bağlantılar, kötü konnektörler vs... doğrusu bu cihaza hiç yakışmıyordu. Ama zaten beklenen şeyler, o bi Xiaomi. " "3000Pa fan asşında zorlanmış bir Nidec fan ünitesi. Yüksek devirde sürekli çalışırsa kısa sürede arızalanacaktır." Bu açıklamalar çerçevesinde bu fiyata tavsiye etmiyorsunuz anladığım kadarıyla. Saygılarımla |
Xiaomi Vacuum Mop Pro 2 + 3D Explore (2. sayfa)
-
-
2 gün önce 3384 TL ye Trendyol technics satıcısından aldım bende . Lidar sensör olmaması alçak oluşu cezbetti açıkçası çok faa seçenek olunca daha fazla uğraşmak istemeyip aldım umarım pişman etmez şuan kargoda. Gelince deneyimlerimi aktarırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefaMseven -- 9 Nisan 2021; 8:14:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun, güle güle kullanın umarım memnun kalırsınız. bizde deneyimlerinizi sabırla bekleyeceğiz...
-
quote:
Orijinalden alıntı: kk1903Hayırlı olsun, güle güle kullanın umarım memnun kalırsınız. bizde deneyimlerinizi sabırla bekleyeceğiz...
inşallah ürün urfadan geliyor o biraz şüphelendirdi
-
Deneyimlerimiz,
Mopu 2 kere falan calıstırdık. mop yaparken halıları ısaretledıgınızde halılara cıkmıyor zaten cıksa bıle mop cok ıslak olmadıgından bır sıkıntı olmaz dıye dusunuyorum. mop ıcın cok az su kullanıyor.
çekiş gücü bir çoğundan daha yuksek. bu önemli bir detay. haritalaması 3 sefer tam temızlıkten sonra net bır sekılde cıkıyor ama her seferınde daha cok gelıstırıyor harıtayı. dip köşe bucak her yerı alıyor yeter ki aralıktan sığsın. urunun dockunu dıkey koyarsanız dıkey yatay koyarsanız yatay temızlık yapıyor ama her ıkı sekılde de ozellıkle ogrenme donemınde ulasabıldıgı her yere bır sekılde ulasıyor.
bu arada dıgerlerınde gece temızlık yapma sıkıntısı var. ortam karanlık oldugunda gormuyorlar. bız sımdıye kadar hıc oyle bır sorun yasamadık zamanla aynı metrekareyı daha kısa surede temızlıyor. daracık yatak altlarına gırıyor cunku cıhazın uzerınde o yukseklık veren kamera sıstemı yok.
-
-
Merhaba,
Deneyimlerinizi aktardığınız için teşekkürler. Ben özellikle sandalye aralarına girip girmediğini merak ediyorum. Ayrıca köşelerde yani duvar diplerinde nasıl. Lidarlı olanlar temaslı çalışıyorlar ama bu kameralı olduğu için uzak duruyormu onu merak ediyorum. Mesela masa ayağı gibi yerlerde sıkıntı oluyormu, ayağın etrafını iyi temizliyormu? Birde haritayı çıkardıktan sonra gece karanlıkta çok rahat çalışıyor anladığım kadarıyla.
Tekrar teşekkürler
-
Değiştiremezsiniz hocam. Maalesef yeni bir cihaz olduğu için şimdilik Mi Home uygulamasında odaları bölme özelliği yok. Bu konu ile ilgili güncelleme beklediğime dair 3 kez geri bildirim yaptım. Sizler de Mi Home üzerinden geri bildirimde bulunursanız belki daha hızlı aksiyon alırlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yaptım bende umarım gelir bu özellik iki odayı tek bir oda gibi algılıyor suanda
-
sevgili dostlar bn s5 max aldım şuan da hepsiburada üzerinden satıcı da hepsiburada 4019tl ye aldım. Hayırlısı bakalım :)
-
Herkese merhaba ben de mediamarkttan 3599 tl ye aldım. Kampanya ve bonuslarla bu fiyatın daha da altına aldım. Ürün geldi kurulumunu yaptım ancak haritayı yanlış çıkardı. Ara koridor ve 2 odayı bir gösterdi. Yani toplam 3 oda bir olarak çıktı. Her şeyi de topladım yine haritalama yapsam yine aynısı olur muhtemelen. Arkadaşımda da aynısı var geçenlerde güncelleme geldi dedi. Ama güncellemeyi henüz yapmadı neler değişti bilemiyorum. Ben baktım güncelleme yok. Acaba kendisi mi güncelledi otomatik olarak
Bendeki geçerli sürüm 4.1.2_1051
Ek ayarlardaki eklenti sürümü de 26
Sizde durum nedir
Haritanın tam olarak çıkması için 3 kez siz müdahale etmeden temizliği yapıp dock a dönmesi gerekiyor. Harita ondan sonra tam olarak çıkıyor, tabi bu arada harita kaydetmenin açık olması gerekiyor. Buna rağmen odaları birleştirdiyse maalesef yapacak bir şey yok:( Bende de 2 odayı birleştirdi ancak ayıramıyorum. Güncelleme geçen gün bana da geldi ve yükledim ancak odaları ayırma ile ilgili hala bir şey yok. Geri bildirim kısmından tekrar yazdım hatta bu kez biraz daha sert yazdım. Umarım sonraki güncellemede düzeltirler. Mi Home uygulamasında bildirim kısmına geliyor güncelleme, otomatik olarak yüklenmiyor sizin yüklemeniz gerekiyor. Bende sürüm 4.1.2_1083 oldu. Eklenti sürümü ise 21.
3 kez tam temizlik yapmıştı zaten müdahale etmedim ama 3 oda birleşik çıkmıştı. Bugün sıfırladım haritayı tekrar baştan yaptım bu sefer odanın birini ayırdı ama koridor ve bir oda bir olarak çıktı. Daha önce 3 tanesi birleşti ama şimdi birini ayırdı çok şükür şu an ikisi bir. Güncelleme ise bana gelmedi yukarda yazdığım gibi sürümü. Hergün yazıyorum onlara ben de harita düzenleme modu gelsin diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_ışık -- 14 Mayıs 2021; 23:42:47 >
Ben de yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Güncelleme size de gelecektir muhakkak ancak bende biraz hayal kırıklığı oldu çünkü arayüzde hiç bir değişiklik yok. Geçenlerde ben de haritayı sıfırlayıp yeniden çıkartmıştım yine 2 odayı birleştirdi. Ne kadar sıfırlasak ta cihaz en az 2 odayı birleştiriyor maalesef.
Ben sanırım neden birleştirdiğini buldum. En azından kendi evim için öyle. Duvarlar çok ince koridorun duvar kenarını süpürünce kendini odada gibi görebiliyor. Aynı şekil odayı süpürünce kendini koridorda görüyor. O yüzddn duvar çok ince olduğundan ikisini bir gösteriyor. Haritadan bakınca zaten arada duvar yokmuş gibi çıkarıyor. Çözümü ise bence şu an birleştirdiği yerdeki duvarın biraz önüne başka engel konulursa bu sefer duvarı kalın olarak algılayıp tam bölecektir. Diğer odalarda bu sorun olmuyor çünkü yatak var tv ünitesi var koltuk var o yüzden duvara sıfır gidemiyor.
Bu dediğim benim ev için geçerli. Bir dahakine bunu deneyip haritalandıracam muhtemelen çözülür diye düşünüyorum
Kapıları da tam açmayın girip odada kapı arkalarını gezsin. Benim işk haritalama iyidi sonra sildim yanlışlıkla. Yeni haritada yatak odası ve bir oda birleştirdi.
sizin sürüm ile aynı genim de çoğu kişiye geldi güncelleme bana halen gelen yok...
Bende de yanyana olan 2 yatak odası birleşik durumda henüz güncelleme de gelmedi maalesef onun dısında cok memunum cihazdan
-
youtube da birisi 5 lt lik su şişeleri koyarak kapı girişlerine odaları kolaylıkla böldüm demiş. Denemek lazım ama ben 2-3 kere haritaladığım için bu sefer tekrardan yapması zor geliyor. Umarım güncelleme ile düzelir
😁 çok da mühim değil odayı bitirnce standa dön diyorum sorun kalmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X