Şimdi Ara

Xiaomi ve Oppo marka telefonlar Turkcell’de satışa sunuluyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Turkcell satmaya başladığında uygun fiyatlı olacağını zannetmiyorum

• Xiaominin reklamlari gelir artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AliExpress'te NFC'li model 150 lira.

• turkcellde satılması ne anlama geliyor şimdi ? ha turkcelde satılmış ha n11 in kıytırık satıcısında. turkcell biraz dah ageçirecek o kadar :)
  • Huawei dışındaki çinli markalar marka algıları yüzünden güvrn vermiyor. Kalite süreçleri nasıl bilmiyorum lakin Huawei'nin sadece telefon değil altyapı, uydu baz istasyonları ve diğer elektronik ekipmanları da yapabiliyor olması bile marka algısı açısından önemli..

• Valla bu iki markada telefon konusunda sevdiğim tek iki marka, şimdiye kadar akıllı telefon olarak sadece ikisini deneyimledim. Açıkçası Türkiye keşke girmeseler diyorum. Hali hazırda fiyatları zaten düşük şekilde bulunabiliyordu şimdiye kadar, şimdiden sonrası için paralel yollarlada pahalıya alabiliriz saolsun sömürücü firmalarımız.

• wolwes kullanıcısına yanıt
    Bu konudan bile ülkedeki rezil sistemi görebilirsin. Tüm diğer satıcılara taksit olayının kaldırılma sebebi bu operatörler ile ne alıp veriyorlarsa artık yapılan anlaşmadır. Mecbur taksitli telefon almak istiyorsan operatöre zorladılar vatandaşı sözde serbest piyasa malum. Onlarda bu tekeli firsat bilip geçiriyor işte duble. Tarifeden geçirdiği yetmiyor telefondan da nerdeyse 2 katına satılan modeller var. Emeği geçen herkesin bu sistemde ateşi bol olsun. Ölene kadar götürebilirsiniz sadece. Vatandaş orda fazlası ile geri alır.

• Tek simli xiaomi var mıydı ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkcell denince aklımda canlanan:

Xiaomi ve Oppo marka telefonlar Turkcell’de satışa sunuluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.