Şimdi Ara

Xiaomi Yeelight rgbw kullanan varmı? (Ürünler geldi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar ben bu ampulu alıp yatak odasında kullanacağım. erken kalktığım için (05:30) karanlıkta kalkmamak için bu ampul ile güneş doğumu sahnesi gibi birşey olabiliyor mu?

philipste var fakat yeelightda var mı size danışmak istiyorum.

Yani saat 05:20 gibi ışık güneş doğması gibi ayrlanacak bu mümkün müdür? ona göre alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otisabi44

arkadaşlar ben bu ampulu alıp yatak odasında kullanacağım. erken kalktığım için (05:30) karanlıkta kalkmamak için bu ampul ile güneş doğumu sahnesi gibi birşey olabiliyor mu?

philipste var fakat yeelightda var mı size danışmak istiyorum.

Yani saat 05:20 gibi ışık güneş doğması gibi ayrlanacak bu mümkün müdür? ona göre alacağım.
    otomatik kapatma var ama otomatik açılma vs gibi birşey görmedim ben
  • Mümkündür, ben kullanıyorum.
  • iş yerinde sorunsuzca kurdum. eve götürdüğümde defalarca resetleyip baştan denememe rağmen bağlatıyı yapamadım. süperonline fiber zte modem var 2,4 ve 5 ghz lık yayın yapıyor. 5g yi kapatıp denedim yine başaramadım. böyle bir sorunla karşılaşan varmıXiaomi Yeelight rgbw kullanan varmı? (Ürünler geldi)Xiaomi Yeelight rgbw kullanan varmı? (Ürünler geldi)Xiaomi Yeelight rgbw kullanan varmı? (Ürünler geldi)

• quote:

Orijinalden alıntı: aburak7

iş yerinde sorunsuzca kurdum. eve götürdüğümde defalarca resetleyip baştan denememe rağmen bağlatıyı yapamadım. süperonline fiber zte modem var 2,4 ve 5 ghz lık yayın yapıyor. 5g yi kapatıp denedim yine başaramadım. böyle bir sorunla karşılaşan varmı
    Umarım sorun hallolmuştur. Bende de oldu bi ara, diğer uygulamayı yükleyip kurabilmiştim tekrar.

• Elektrik gidip geldikten sonra bağlanamıyorum. Ben eve gidene kadar açık kalacak.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.