|
Xiaomi yeni 4 fonksiyonlu robot süpürgesini satışa sundu
-
-
İnşallah güzel birşekilde bizdeki modeli 1 2 ay içinde direk tekerleği kırıldı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu cihazlar ev için harika fakat bazı şeylerin ona göre düzenlenmiş olması gerekli, mobilyalar sandalyeler vb ayaklı ev eşyaları ile mobilyaların taban yüksekliği sorun değilse ev için harika bir cihaza dönüşüyor.
-
Robot süpürgeler artık evin standart eşyası haline geldiler, ben açıkcası yeni eve geçerken bazaları vs. yeni robot süpürgeye uygun yüksek olanlardan tercih edeceğim.
-
4 fonksiyonlu yazınca yeni bir şey var sandım. Tüm robot süpürgelerde olan özellikler bunlar.
Ayrıca haberi muhtemelen direkt çeviri ile paylaştığınız için akla mantığa aykırı durumlar var.
"Mijia H40, 4 litrelik su tankı bulunan kompakt bir tabana sahip, bu da tek dolumla 500 metrekareye kadar alanı temizleyebilmesini mümkün kılıyor. Taban, ayarlanabilir durulama frekansları ve kurutma süreleri ile kendi kendini temizleyen bir mop sistemi içeriyor, böylece mop temiz ve koku yapmadan kalıyor."
Cihaz'ın toplam hacmi 4 litre var yok zaten. Bu 4 litre su tankı muhtemelen istasyonundadır. Aynı şekilde toz haznesi için de 700ml yazılmış. Bu da muhtemelen istasyonundaki toz hacmidir.
-
Bunun da dönen fırçası tek taraflı.Tek taraflı olunca bir kırıntıya çarpıp robotun en soluna atıyor o bölgeden de daha önce geçtiyse o kırıntı kalıyor orada temizlenmiyor.Ama iki tarafta da olsaydı sağ sola fırlatacak sol da sağa fırlatacak derken ortada kalıp robot çekecek o kırıntıyı.Böyle bir manyaklık olamaz vallaha.Bu zamana kadar robot almadıysanız almayın arkadaşlar çift dönen fırçalı modelleri bekleyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen katılıyorum
-
bence en büyük eksiklik fırça hızı ayarlayamamak. 2 tane de olunca bu sefer geçitği yere tozu atarsa onu toplamadan devam ediyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X