Şimdi Ara

Xiaomi, yeni cihazlarını 15 Eylül'deki büyük lansmanda tanıtacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi, yeni cihazlarını 15 Eylül'deki büyük lansmanda tanıtacak

Xiaomi, Twitter'da yeni teknolojik cihazlarının bir sonraki büyük ölçekli sunum tarihini duyurdu. Etkinlik 15 Eylül'de çevrimiçi olarak gerçekleşecek.

Ayrıca Bkz.Xiaomi Mi 12, kutudan MIUI 13 ile çıkmayacak

Yeni akıllı telefon, saat ve kulaklıklarını tanıtabilir

Sunum, Türkiye saatiyle 15:00'dan itibaren YouTube, Twitter ve Facebook'ta canlı yayınlanacak ve Xiaomi'nin, portföyündeki en heyecan verici yeni ürünlerinin tanıtımını yapacağı belirtiliyor.

Şirketin, geçen yıl 30 Eylül'de piyasaya sürülen Mi 10T serisinin ardından, 120W ultra hızlı şarj desteğine sahip yeni orta sınıf akıllı telefonlar Mi 11T ve Mi 11T Pro'yu bu etkinlikte tanıtması muhtemel.

Ayrıca Xiaomi'nin, Redmi 10 serisinin yeni cihazlarının yanı sıra TWS kulaklıkları ve akıllı saatleri de görücüye çıkarabileceği ifade edildi.

• Yeni çöp ler geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • palamutix P kullanıcısına yanıt
    Bi bitmediniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mi 11i mi alsak yoksa Mi 11T Pro'yu mu beklesek...

• marketi bu kadar çok telefonla doldurmanın anlamı nedir cidden ya. Samsung ve Xiaomi yılda 10 tane telefon çıkarsa satışları düşer mi, yoksa o telefonlara stabil yazılım ve uzun güncelleme sunsalar satışları yükselir mi?

• 14ünde apple ın lansmanı altında ezilecek bari başka bi tarih seçin :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: palamutix

Yeni çöp ler geliyor

Sen bu çöpleri imal edecek bilgi birikimine, teknolojiye, insan kaynağına ve sermayeye sahip misin?

Değilsen çöp kime denir bir daha düşün bakalım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FlyingUnderpants F kullanıcısına yanıt
    Elektronik cihazların sadece yazılım olarak güncelleyerek performans kaybını önleyemezsiniz: Aynı cihazda bile pilleri ne zaman ve ne kadar şarj ettiğiniz bile pilin durumuna göre ciddi etkileri olabilir; Kullanılan bölgedeki hava şartları ya da ne sıklıkla kullandığınız da etkiler, Ben hala Mi 8 kullanıyorum ve hala çok güçlü; performans kaybı illa ki var , bu benim internete girmemi ya da oyun oynamamı engellemiyor sonuna kadar sömüreceğim telefonu. Gittiği yere kadar kullanacağım hala 2-3 yıl gideri var, şuan için telefonun gücü önemsiz Mi 6 bile iş görür. Kamera ya da başka özellikleri için alıyorsanız size kalmış, ben Mi 8 üzerinde hiç kamera olmasa da alırdım. Aldığımda daha Türkiye'ye gelmemişti yurt dışından teşhir ürünü olarak ucuza almıştım. Hala sorunsuz kullanıyorum

• swat882 kullanıcısına yanıt
    dusundun sen de .....

• Herkes arkadaşı linçlemiş fakat Cidden yeni çöpler geliyor

• Apple aynı telefonu gold rose rengiyle tanıtınca etkinlik,xiaomi yeni ürünler tanıtınca çöp. Yaw he he.

IP13 iki kata kadar daha hızlıymış,ülkeyi Fransa seçince 3-4 kat falan daha hızlı oluyormuş.Siz onun etkinliğini izleyip, kuyruklara girin.Biz izleriz xiaomiyi.

• note8pro kullanıyorum artık teknoloji sıktı beni

• Xiaomi zaten her ay yeni model çıkartıyor. Ne gerek var lansmana. Bir seri çıkartıyor aynı cihazı mi,redmi, poco diye ayrı ayrı isimlerle satıyor. Sonra vay efendim xiaomi güncellemeleri kötü. Adamlar o kadar çok cihaz çıkarıyor ki hangisine optimize etsin. Sonra bug dan kullanılmaz hale geliyor bir yıl sonra

• 5 ay önce çıkardıkları , stabillesmeden rafa kalkacak yani, güzelmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.