|
Bildirim
Ben de öyle demeyi isterdim ama çift taraf typ c kablosu benim gibi iPhone 15 pro kullanan biri için önemli . Çünkü zırt pırt kaybediyorum ve iPhone çift taraf c kablosu gerçekten kalitesiz. Sektöre uygun fiyatlı kaliteli bir şeyler lazımdı tam da bunun gibi. Umarım bir an önce çıkar birkaç tane birden alırım artık.
|
4 dolara olması haber değeri taşıyor bence
|
Aynen adı sanı belli, fiyat da güzel. Ama şimdi trendyol kopyasıyla dolacak 😀
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Thunderbolt 5.0 veya 4.0 olani disindakilere para verilmez! |
Native union, anker ve belkin çok iyidir. Hele Nu’yu 6s plus zamanında almıştım, halen kullanıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TR fiyatı önemli. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Thunderbolt denilince hiç olmazsa standartları var neler sağlıyor kesin nettir ... Type-C olup usb 2.0 hızlarını kullanan mı dersin ... 5A 5 Amper olmayan 3 Amper veya daha dusuk Amper akımlı kabloların çilesini mi dersin ... Görüntü aktarma kabiliyeti de var mıdır varsa da en yüksek kaçı destekliyor filan Thunderbolt olmayınca zor ! ... Kaç GBPS destekliyor ethernet özelliği veya genel bant genişliği filan belli olmuyor ama Thunderbolt olunca bellidir... Tek yö çift yön hızları nelerdır ? İşte bunlar hepsi Thunderbolt olmayınca cebelleşilecek detaylardır ... |
Apple'ın orijinal kablo fiyatları ortada olduğu için kaliteli ve uygun fiyatlı bir alternatif olarak değerlendirilebilir. |