Şimdi Ara

Xiaomi, yeni USB-C kablolarını satışa sundu: 4 dolardan başlıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi, yeni USB-C kablolarını satışa sundu: 4 dolardan başlıyor!
    Xiaomi, uygun fiyatlı yeni USB-C kablolarını tanıttı. USB-C Lightning kablo, çift taraflı Type-C kablo ve yüksek hızlı iki ucu USB-C kablo satışa sunuldu.

Xiaomi, yeni ucuz USB-C kabloların çekilmeye, kırılmaya ve bükülmeye karşı etkileyici bir dayanıklılık sağlayan yüksek yoğunluklu polyester dokuma malzemeden üretildiğini söylüyor. Tüm kablolar 1 metre uzunluğunda.

Ayrıca Bkz.Yankı uyandıran Xiaomi SU7, sadece 27 dakikada 50 bin adet sattı

MFi sertifikalı USB-C Lightning kablo

Xiaomi Type-C Lightning kablo, iPhone ve iPad’lerle tam uyumluluğu ifade eden Apple MFi sertifikasına sahip. USB 2.0 iletim protokolünü destekliyor. 20w’a kadar şarj gücü sunuyor ve standart 1 metre uzunluğunda. Kablonun fiyatı 10 dolar.

Çift taraflı örgülü USB-C kablo

Xiaomi’nin iki ucu da Type-C örgülü kablosu, yüksek güçte şarj kullanımı için tasarlanmış. PD 3.0 hızlı şarj protokolün desteklediğinden telefon, tablet, dizüstü bilgisayar dahil çeşitli cihazların hızlı şarj edilmesini sağlıyor. MFi sertifikalı diğer kablo gibi USB 2.0 aktarım protokolüyle uyumlu. Bu kablonun fiyatı 4 dolar.

6A çift taraflı USB-C yüksek hızlı kablo

Xiaomi’nin bu örgülü yüksek hızlı USB C kablosu, USB 3.1 Gen 2 uyumluluğu sayesinde hızlı veri aktarımı sağlıyor. Kablo, ekran yansıtma için uygun, kayıpsız 4K video ve 60Hz yenileme hızı desteği sağlıyor.  Ayrıca 100w’a kadar gücü destekliyor ve PD 3.0 protokolünü destekliyor. Koyu gri, koyu kırmızı, mor renk seçenekleri olan kablonun fiyatı 5 dolar.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/03/29/xiaomi-launches-mfi-certified-fast-charging-and-high-speed-data-transfer-cables-starting-at-just-4/

• Ben de öyle demeyi isterdim ama çift taraf typ c kablosu benim gibi iPhone 15 pro kullanan biri için önemli . Çünkü zırt pırt kaybediyorum ve iPhone çift taraf c kablosu gerçekten kalitesiz. Sektöre uygun fiyatlı kaliteli bir şeyler lazımdı tam da bunun gibi. Umarım bir an önce çıkar birkaç tane birden alırım artık.
  • Sıradan bir kablonun haberine gerek yok gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kampec kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle demeyi isterdim ama çift taraf typ c kablosu benim gibi iPhone 15 pro kullanan biri için önemli . Çünkü zırt pırt kaybediyorum ve iPhone çift taraf c kablosu gerçekten kalitesiz. Sektöre uygun fiyatlı kaliteli bir şeyler lazımdı tam da bunun gibi. Umarım bir an önce çıkar birkaç tane birden alırım artık.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Exadious kullanıcısına yanıt
    Aynen adı sanı belli, fiyat da güzel. Ama şimdi trendyol kopyasıyla dolacak 😀

4 dolara olması haber değeri taşıyor bence

• uchihaitachi kullanıcısına yanıt
    Orijinal siteden söyleriz. 1000 liraya iPhone kablosundan daha kaliteli olacaktır eminim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lighting kabloların pinleri yanıyor sürekli. Orjinali de yan sanayisi de aynı. 20 watt adaptöre dayanamıyorlar. Bunlar dayanıklıdır umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mystiery_ kullanıcısına yanıt

Native union, anker ve belkin çok iyidir. Hele Nu’yu 6s plus zamanında almıştım, halen kullanıyorum.

• TR fiyatı önemli.

• 4$= türkiye xiaomi 400 tl..

Ondan Apple kabloların haberi yapılmıyor.

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    aynen hocam thunderbolt5 yaygınlaşmadan rahat yok. biri şarj ediyor öbürü bilmem ne kafa açıorlar

• crashris kullanıcısına yanıt

Thunderbolt denilince hiç olmazsa standartları var neler sağlıyor kesin nettir ...

Type-C olup usb 2.0 hızlarını kullanan mı dersin ... 5A 5 Amper olmayan 3 Amper veya daha dusuk Amper akımlı kabloların çilesini mi dersin ...

Görüntü aktarma kabiliyeti de var mıdır varsa da en yüksek kaçı destekliyor filan Thunderbolt olmayınca zor ! ...

Kaç GBPS destekliyor ethernet özelliği veya genel bant genişliği filan belli olmuyor ama Thunderbolt olunca bellidir...

Tek yö çift yön hızları nelerdır ?

İşte bunlar hepsi Thunderbolt olmayınca cebelleşilecek detaylardır ...

• Apple'ın orijinal kablo fiyatları ortada olduğu için kaliteli ve uygun fiyatlı bir alternatif olarak değerlendirilebilir.

• Piyasa kalitesiz kablolarla dolu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.