Xiaomi, yeni USB-C kablolarını satışa sundu: 4 dolardan başlıyor!
-
-
Sıradan bir kablonun haberine gerek yok gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de öyle demeyi isterdim ama çift taraf typ c kablosu benim gibi iPhone 15 pro kullanan biri için önemli . Çünkü zırt pırt kaybediyorum ve iPhone çift taraf c kablosu gerçekten kalitesiz. Sektöre uygun fiyatlı kaliteli bir şeyler lazımdı tam da bunun gibi. Umarım bir an önce çıkar birkaç tane birden alırım artık.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen adı sanı belli, fiyat da güzel. Ama şimdi trendyol kopyasıyla dolacak 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
4 dolara olması haber değeri taşıyor bence
-
Orijinal siteden söyleriz. 1000 liraya iPhone kablosundan daha kaliteli olacaktır eminim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Lighting kabloların pinleri yanıyor sürekli. Orjinali de yan sanayisi de aynı. 20 watt adaptöre dayanamıyorlar. Bunlar dayanıklıdır umarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Thunderbolt 5.0 veya 4.0 olani disindakilere para verilmez!
-
Native union, anker ve belkin çok iyidir. Hele Nu’yu 6s plus zamanında almıştım, halen kullanıyorum.
TR fiyatı önemli.
-
4$= türkiye xiaomi 400 tl..
Ondan Apple kabloların haberi yapılmıyor.
-
aynen hocam thunderbolt5 yaygınlaşmadan rahat yok. biri şarj ediyor öbürü bilmem ne kafa açıorlar
-
Thunderbolt denilince hiç olmazsa standartları var neler sağlıyor kesin nettir ...
Type-C olup usb 2.0 hızlarını kullanan mı dersin ... 5A 5 Amper olmayan 3 Amper veya daha dusuk Amper akımlı kabloların çilesini mi dersin ...
Görüntü aktarma kabiliyeti de var mıdır varsa da en yüksek kaçı destekliyor filan Thunderbolt olmayınca zor ! ...
Kaç GBPS destekliyor ethernet özelliği veya genel bant genişliği filan belli olmuyor ama Thunderbolt olunca bellidir...
Tek yö çift yön hızları nelerdır ?
İşte bunlar hepsi Thunderbolt olmayınca cebelleşilecek detaylardır ...
-
Apple'ın orijinal kablo fiyatları ortada olduğu için kaliteli ve uygun fiyatlı bir alternatif olarak değerlendirilebilir.
-
Piyasa kalitesiz kablolarla dolu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ben de öyle demeyi isterdim ama çift taraf typ c kablosu benim gibi iPhone 15 pro kullanan biri için önemli . Çünkü zırt pırt kaybediyorum ve iPhone çift taraf c kablosu gerçekten kalitesiz. Sektöre uygun fiyatlı kaliteli bir şeyler lazımdı tam da bunun gibi. Umarım bir an önce çıkar birkaç tane birden alırım artık.
|
4 dolara olması haber değeri taşıyor bence
|
Aynen adı sanı belli, fiyat da güzel. Ama şimdi trendyol kopyasıyla dolacak 😀
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X