Şimdi Ara

Xiaomi Yi Alıcam Karar veremedim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sa arkadaşlar xiaomi yi alıcam ama karar veremedim bana özellikle kafa bandı lazım hiç bi sitede kafa bandını bulamadım ve kafa bandını kullanmak için waterproof gerekiyomuş galiba buda görüntü kalitesini dahada bozmazmı ? ben yüksek yerlerden fotoğraflar videolar çekmek için almak istiorum

• hiç kimsemi bilmio ?
  • Hic bilmiyorum valla kardes

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alanlar yurtdışı siparişi ile temin ediyorlar sen de anca bu yöntem ile bulabilirsin.Su sltı kılıfı görüntüye olumsuz bi etkisi çok olmuyor , su altı çekim yapacaksan mecbur , alternatifi yokken görüntü kalitesini umursamıyorsun mecburen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kafa aparaı için illa xiaomi aksesuarına gerek yok. git sj4000 kafa aparatından al kullan. 9-10 tl ye satılıyor n11.com da
  • Merhaba yakın bir zamanda xioami 4k aksiyon kamerası aldım aslında bende herkes gibi yurt dışından alıcaktım baktım türkiyede 2 yıl garantili satılıyor gittim oradan aldım adamlar oldukçada ilgili satış sonrası hizmetleride sonderecede tatminkar bence bi incelemenizi tavsiye ederim bu arada satıcı falan da değilim yanlış anlaşılmasın bireysel bir kullanıcıyım bende youtuber lik yapmak için almıştım bakalım becerebilirsek tabi ama çekimlerinden oldukça menmunum

http://www.herigo.com/

Buda benim aparatı aldıktan sonra doğubankta çektiğim amatör video

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.