Şimdi Ara

Xibus/Ving Tsun-WoW Geyik Bölümü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: GencayAkcay

Niye banlandı yahu?:S

Fazla sıkmaktan...He just got owned too...
  • Hort.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xibus -- 14 Şubat 2008; 19:52:18 >
  • hepimiz xibus'uz !!
  • Xibus idolümüzsün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batu0792

Xibus idolümüzsün.

...
  • amele cok yapcak bişi yok
  • quote:

Xibus idolümüzsün.

Dünkü yaptığım mallıklardan sonra degilim.
  • Ya dalga feçiyorum idolümüzsün diye, bunu bile anlamıyolar, helal olsun size.
  • ne mallıgı ne idolü dün bi resim koymuş dengesiz bi resim senden hiç beklemezdim xibus saçmaladın kimse idol falan değildir herkes eşittir abartı seyler yazmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodThief -- 16 Şubat 2008; 15:23:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BloodThief

ne mallıgı ne idolü dün bi resim koymuş dengesiz bi resim senden hiç beklemezdim xibus saçmaladın kimse idol falan değildir herkes eşittir abartı seyler yazmayın

Ya dalga geçiyodum ben, ne kadar cinssiniz ya, o kadar bariz ki xibus idolümüzsün yazdığımda, veya mert isimli şahsa agam talentin bok gibi, daha güzel bi talent ver agam yazdığımda, bunun gibi şeyleri dalga amaçlı yazdığım o kadar bariz ki.
  • quote:

quote:

ne mallıgı ne idolü dün bi resim koymuş dengesiz bi resim senden hiç beklemezdim xibus saçmaladın kimse idol falan değildir herkes eşittir abartı seyler yazmayın

Ya dalga geçiyodum ben, ne kadar cinssiniz ya, o kadar bariz ki xibus idolümüzsün yazdığımda, veya mert isimli şahsa agam talentin bok gibi, daha güzel bi talent ver agam yazdığımda, bunun gibi şeyleri dalga amaçlı yazdığım o kadar bariz ki.

Benim başıma da çok geliyor bu yanlış anlaşılmalar...:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glorian -- 16 Şubat 2008; 15:56:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Glorian

quote:

quote:

Benim başıma da çok geliyor bu yanlış anlaşılmalar...:(

benimde xD

• quote:

quote:

Biliyorum. Dalganla dalga gecercesine dogruyu söyledik.Dun kafam bozuktu, sinirimi dh ye mal mal yazılar yazarak attım. Işe yaradıda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ving Tosun -- 16 Şubat 2008; 16:10:20 >

• Ne oldu ki dün?
  • gereksizlere yazsaydın
  • nop!!!
  • up up up
  • özlemiştik
  • Hehe süper videolarmış.
  • şu topiği yukarı çekeyimde daha sonra evde izlerim videoları
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.