Şimdi Ara

Xigenon 2005 Tioc Clanı Ventli Pk MÜTHİŞ Video!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Video 2008 te yüklenmiş ama daha eski. ELT lerin olduğu zamanlar. videoda ELT den de adamlar gözüküyor zaten.
    O zamanki Knight online in ilk zamanları nasılda cz de insanlar troll ve harpy dönüyor harıl harıl ve tioc larda pusu yapıyor. müthiş birşey..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertkanabi -- 15 Temmuz 2011; 14:08:52 >

• Ah ah oraya 1 doz HitMachine vereceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkanabi

Video 2008 te yüklenmiş ama daha eski. ELT lerin olduğu zamanlar. videoda ELT den de adamlar gözüküyor zaten.
    O zamanki Knight online in ilk zamanları nasılda cz de insanlar troll ve harpy dönüyor harıl harıl ve tioc larda pusu yapıyor. müthiş birşey..

:) Duygulandım Bende BadBoyz clanından DarKJoY o zamanlar gerçekten zevk alabilidigimiz zamanlarımızdandı ELT , BadBoyz & Badboyz2 , Tiocfaidharla falan pklar sabaha kadar sürerdi herkez pcnin başında sabahlardı kimileri exp pesinde kimileri czde bos yada np için atross riote vs vs herşey o zamanlar süperdi..

Fakat

Sonra eski dostlarımız , abilerimiz , kardeslerimiz tek tek bıraktı ama hala bu lanet oyundan ben kopamadım :)

ICalist0I & ThisisOnLyaGamE
    calisto & FlatLinerS

• 2004 de başladım bende. O zamanlar 1 party oturup sabaha kadar tyon keserdik. Civciv patlayıp 500k alınca gidip goblin armor yapmaya çalışırdık. 40 olup eslantda harpy kesmeye çalışırdık. 64 olunca masterı açabilmiştim anca(mage dim) 66 olunca o pk atmaya çalıştığımız zamanlar kadar zevkli zamanlar yoktu ya. Cidden çok güzel günlerdi bıraksanız sabaha kadar anılarımı anlatırım kendimi zor tutuyorum
  • oyuna ilk bu serverda başlamıştım ne günlerdi be neyse ki bıraktım :) Tioc'un başka videoları da varsa yayınlarmısınız acaba, paylaşım için teşekkürler.
  • o zamanlar daha bir ayrıydı oyun.Şimdi bakınca eskiden keske daha iyi bilseydim diyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.