Şimdi Ara

Xigenon cular Baksın pLz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 61 level Roguem Dün Soyuldu.:( Sanırım Cafede Keylogger Vardı Farkında Diildim Ama Ne Fayda :'( Sabah Oyuna Bi Girdim Hiç Bişey Kalmamış Galiba Adamı Deli Etmek İçinde üstünde ve Bankaya 31 Coins 31 pot BırakmışLar. Giden İtemlerim
    +2 Rebirth İron Bow
    Full +1 SheLL
    Arkadaşlar Şimdi Kendimi Toparlamalıyım Bu Yüzden Sizden Yardım Bekliyorum Kullanmadığınız Rogue FP ve Rogue İtemleri Ve Birazda Para Yollarmısınız L den çok İhtiyacım Var Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin Bana
    Xigenon PM: asdaf34
    asdaf34

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoKs -- 18 Ağustos 2007; 21:02:48 >

• tamam hemen 100m yolluyorum
    her soyulana para vermiş olsaz bizde batarız
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreilhan16

tamam hemen 100m yolluyorum
    her soyulana para vermiş olsaz bizde batarız

kardeş yaş kaç ne bu asabiyet yaw senden 100m 200m mi istiyor 500k 1m bile yollasan adama fayda.... bnde x deyım ama param yok benimde olsa yollardım...
  • Ben Sizden Çok Şey İstemiyorum Sadece Kullanmadığınız İtem Diyorum Lütfen Yanlış Anlamayın
  • Allah Allah
  • abıcım ne olursa olsun cafeden girmıcen oyuna 1 olmaz 2olmaz 3uncude yersın hacki neyse olan olmus gecmıs olsun
  • bir kaç gün önce fazlalık chitin vardı satsan 50m yapardı keşke önceden haberim olsaydı verirdim chitini
  • bende xigenoncuyum kardeste daha kendimi dizmedim ve para yoktek umudum ft ler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.