Şimdi Ara

Xigenon'cular için duygusal bir video :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xigenon oynayanlar bu efsanelerin adını hatırlar :)

http://www.youtube.com/watch?v=qM9heOr2i0c

• valla bunlar benim dönemimin elemanları hepsiyle aynı clanda ve party de bulunmuşumdur ve eslantta tanımayan yoktur beni eskilerden gm ler bile partylerine beni alırdı ve gittiğimiz yerlerdeki canavarlar bana bi vururdu hp 15-20 kalırdı yani en güvenilir priestlerden ilk 3' deydim ancak adımın geçmemesi şaşırttı charımın adı MetallicA061
  • Yeminle duygulandim nerdeysehepsini hatirladim 4-5 tanesi bizim cafeden elemanlardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metelica bende xte 8 sene oynadım Lod_lorien Deli_Tosbaaa CikDeDinCiKTiMm. Belki benim charlarım bu listeye gircek kadariyi deildi ama ilk günden 2009 a kadar nerdeyse hergün oyundaydım sevenimiz sayanımızda çoktu.
  • Lan ben yokum AssassinTARGET vay anasını alayını kestim ama ben yokum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: rylai2113

Lan ben yokum AssassinTARGET vay anasını alayını kestim ama ben yokum :D

Ben hatırladım seni
  • Ben hepinizi hatırlıyom ama sadece hatırlıyorum. İçim sızlıyor. Keşke siz olsaydınız hep. Fp md kekury kalsaydı. Yaş olmuş 30 hala pvp lerde oynuyom. Pvp serverlar bile koxpu engelliyo koskoca usko da bi cacık yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer3415

metelica bende xte 8 sene oynadım Lod_lorien Deli_Tosbaaa CikDeDinCiKTiMm. Belki benim charlarım bu listeye gircek kadariyi deildi ama ilk günden 2009 a kadar nerdeyse hergün oyundaydım sevenimiz sayanımızda çoktu.

tanıdık geliyor hocam isminiz benim char da metallica061 priest
  • DeliTosbaaa 2. +8 raptoru ben basmıştım Imsouselessten sonra
  • quote:

Ben hepinizi hatırlıyom ama sadece hatırlıyorum. İçim sızlıyor. Keşke siz olsaydınız hep. Fp md kekury kalsaydı. Yaş olmuş 30 hala pvp lerde oynuyom. Pvp serverlar bile koxpu engelliyo koskoca usko da bi cacık yok.

Engellemek istemiyor çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dignity

quote:

Ben hepinizi hatırlıyom ama sadece hatırlıyorum. İçim sızlıyor. Keşke siz olsaydınız hep. Fp md kekury kalsaydı. Yaş olmuş 30 hala pvp lerde oynuyom. Pvp serverlar bile koxpu engelliyo koskoca usko da bi cacık yok.

neden engellemek istemiyor bu şekilde oyuncu sayısı çok düştü
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallica17

quote:

quote:

Koxptan bile para kazanmak varken niye engellesin ki
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metallica17

quote:

quote:

Koxptan bile para kazanmak varken niye engellesin ki

orda sadece koxptan kazanıp zevksiz bir oyun haline getiriyor kendi oyununu ama diğer türlü yoğun bir oyuncu sayısı oyuna emek veren insanlar ve sıcak bir ortam ben oyun sahibi olsam bunu seçerdim

• vay be tam 7 sene oldu byrakaly sa? ol video için vallahi özledim eski günleri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.