Şimdi Ara

Xigenon Exp. clan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün başladık 2 kişiyiz şuan 61im ib +7 var gg - sg yada eslant exp. clan arıyorum.

Pm: EustassKid

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MonkeyD.Luffy_ -- 23 Ocak 2011; 14:54:45 >

• up up
  • up up
  • gg - sg yi çinlilerden alabilirsen senin hatırına döneriz
  • hayırdır ne çinlisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MonkeyD.Luffy_

hayırdır ne çinlisi

Görev yapmak için gitmiştim bi kaç gün önce x2 de golem ve giant golem slotları full doluydu . Ayrıca seri cs ve ps kalktıktan sonra golem - giant golem dönecek clan veya party olacağını sanmıyorum . Zamanında biz yapmıştık o işi bir kere hapis olayı yokken eslant sg slotuna 7 okcu 1 priest koyuyorduk arc shootları açıp iyide kasıyordu ama çevren olmadan itemli ve arc shoot açacak koxperi zor bulursun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

quote:

Orijinalden alıntı: _MonkeyD.Luffy_

hayırdır ne çinlisi

Görev yapmak için gitmiştim bi kaç gün önce x2 de golem ve giant golem slotları full doluydu . Ayrıca seri cs ve ps kalktıktan sonra golem - giant golem dönecek clan veya party olacağını sanmıyorum . Zamanında biz yapmıştık o işi bir kere hapis olayı yokken eslant sg slotuna 7 okcu 1 priest koyuyorduk arc shootları açıp iyide kasıyordu ama çevren olmadan itemli ve arc shoot açacak koxperi zor bulursun .

Evet biraz önce baktımda full gerçektende. Zaten haklısında kim bulucak full mana pot alcakta arc shotla gircek eslanta gircez bizde 1-2 güne kadar zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Al bi exp pre bırak ape slotuna 30 gün sonra geri gel pc başına :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.