Şimdi Ara

Xigenon Kralı :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Topicin nedeni bazı kralların Allah'ın selamına bile cevap vermeyip pm kapamalarına karşın bizim kralımızın ne kadar anlayışlı olmasını göstermek istedim.
    Birde kralın yanına gelip kralın anasına bacısına sövmelerine kızıyorum o yüzden açtım. Beğenmediysen bir sürü topic var. Git onlara bak...
  • bu AKTAN bence çok ezig niye derseniz biz humanların kapısının onunu basmısız adam gelmiş 40 kişinin arasına giriyo mageye dalıyo adam kesemeden oluyoo kendini kuçuk dusuruyo bence bi kralın bole olmaması gerekir.

not: bu sadece benim duşuncelerim.
  • cem1976 kadar ii kral warsa bu oynu bırakacagım onun kadar event yapanı gormedim ex event harici kendi cıkardıgı evenlarda wardır cok ii biri
  • quote:

Orjinalden alıntı: messi19

cem1976 kadar ii kral warsa bu oynu bırakacagım onun kadar event yapanı gormedim ex event harici kendi cıkardıgı evenlarda wardır cok ii biri

Kimse kötü demedi burda bazıları cem süper aktan berbat diğer krallar kötü felan diyor....
    ceme laf eden yok o zaman onlarda bizimkilere laf etmesin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SercaN -- 14 Ocak 2007; 11:55:10 >
  • Al_lan'ı yanlış tanıyorsunuz,dupeci fln değildir bilip bilmeden konuşmayın.
    Cem1976 X'in en iyi kralı bence..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bozoklum

2-3 ay önce çektirmiştim charım eziq hali. Bu resmi koymamın nedeni kralın çok fazla küfredilmesi. Adam çok mütevazi ve anlayışlı. Hala al_lan gibi dupecileri başlarında kral olarak görmek isteyenler var . Onları kınıyorum buradan.

Xigenon Kralı :)

katılıyorum bende bir zamanlar xıgenonda oynuyordum .. cem gayet mütevazi ve duyarlı bir kişiliktir ona küfredilmesini anlamıs değilim:.

• valla açıkçası 70 lvl ım ama üzerimde +1 lobo pendant elimde +7 exeptional elixir +7 shell setin dışında bişey yok, yüzük küpe falan görevlerden gelenler merceneary ring falan. Bunlarıda zaten knıght cashlerden aldığım sw potları satarak tamamladım. Millete dağıta dağıta bende bir halt yok. Ama bu zamana kadar ne bir kralın peşinden gezdim ne birine kasın beni dedim. Asıl eziklik zaten budur. siz sokakta durduk yere kimden 1 mılyon

Bır kralın gorevı para dağıtmak değildir bu oyunda. Mumkun olduğu kadar exp eventler yapmak, savaşların tumunde ırkının başında olmak ımkan oldukçada gercekten ıhtıyacı olduğunu hıssettığı kısılere 3 5 kurus yardım etmektır. 1 m ıstedım vermedı kral dıyene yuh artık demek lazım. Ulan delosun 4. katına zamanında gidenler solidlerden günlerce çıkmadığımı bilir kimseye müdanaa etmedim kendi kendime infernoyla solid kesitim nova açıldı novayla kastım delostan cıkardığım para duduk ıtemlerı sataraktan vendora 12 gb dir. Şimdi kraldan mı para isteyip kendimizi ezelim yok 3 5 kurus demeden gidip kasalım mı ? hangisini yakıştırırsanız kendinize artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forevertroublemakerz -- 14 Ocak 2007; 14:58:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: forevertroublemakerz

valla açıkçası 70 lvl ım ama üzerimde +1 lobo pendant elimde +7 exeptional elixir +7 shell setin dışında bişey yok, yüzük küpe falan görevlerden gelenler merceneary ring falan. Bunlarıda zaten knıght cashlerden aldığım sw potları satarak tamamladım. Millete dağıta dağıta bende bir halt yok. Ama bu zamana kadar ne bir kralın peşinden gezdim ne birine kasın beni dedim. Asıl eziklik zaten budur. siz sokakta durduk yere kimden 1 mılyon

Bır kralın gorevı para dağıtmak değildir bu oyunda. Mumkun olduğu kadar exp eventler yapmak, savaşların tumunde ırkının başında olmak ımkan oldukçada gercekten ıhtıyacı olduğunu hıssettığı kısılere 3 5 kurus yardım etmektır. 1 m ıstedım vermedı kral dıyene yuh artık demek lazım. Ulan delosun 4. katına zamanında gidenler solidlerden günlerce çıkmadığımı bilir kimseye müdanaa etmedim kendi kendime infernoyla solid kesitim nova açıldı novayla kastım delostan cıkardığım para duduk ıtemlerı sataraktan vendora 12 gb dir. Şimdi kraldan mı para isteyip kendimizi ezelim yok 3 5 kurus demeden gidip kasalım mı ? hangisini yakıştırırsanız kendinize artık..

• Şerefsizin tekidir cem...Kral olmadan önce clanındaki mageler seekingten alıp oy verilen adamlara cekiyorlarda bizi Cem1976 oy vermemiz istiyorlardı.Verdikte ne oldu skill para cıkışmadı 750k istedik adam yüzüme blockladı pm yi
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::bLaCk_PearL:::

al_lan el morad olmustu dimi
  • cem gordugum en ıı kral.Kesşke akdan da ole olsa orc olsam oyum kesın ceme!!!
  • Cem para esırgemez arkadaslar ben bıle gıttım sırf ustte adım yazsın dıye para ıstedım attı adam
    yanlız bana sorarsanız paper mage den kral olmaz ^^

4OnlyTurk for xigenon
    Tr1P
  • ya adamın gorewi para dagıtmak deil ama yinede dagıtıyo kazandıgı parayı cebe atabilr ama ole yapmıyo ihtiyacı olanlara werio ve her zaman x2 veya x3 de yapıo cunku x1 de pek ihtiyacı olan yok
  • cem1976 yı tanımıyorum , muhabettim olmadı ama bu forumda xigenonda oynayan çok arkadaşım vardı , hala var .. Citizen , ^^^^CRAZY^^^^ , CEZA_NEFRET5 , black_pearl bunlardan bazıları . Onların duyduğum üzere cem1976 çok adil ve iyi bir insan . Xigenonda oynasaydım oyum kesinlikle cem " Abi " ye olurdu ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::bLaCk_PearL:::

quote:

Şu an X te human kralı Aktan isimli bi asasian. Ama çok küçük düşürücü hareketleri var. Üstünü çıkarıp millete dalıyor. Yani bi kral örnek olmalı.Haksızmıyım ?

Haksızsın !

azımı acmak istemiorum ama heralde cem sana surekli para yardımında bulundu sana hiç pm atmasa ve para daıtmasa bu kadar onu savunucaını sanmazdım bu kadar reklam yeter die dusunuorum
    yoksa tatsızlaşıcak ortam

ayrıca aktan işini iyi yapıo üstünü cıkarıp vs yapabilir onemli olan insan olmak

ve co1era isim deiştirdi coIera oldu

biz onla konusuoruz

1 kere bile pm açmayan Sw isteyene reprot atan birinimi savunuon?

• bence siz burada cem1976 nın reklamını yapıorsunuz..... al_lan düpeci koxper vd. şeyler kullanbilir ama cem1976 ile kıyaslayıp onun krallıktaki adaylığını önüne geçemezsin.. eger al_lan nın kral olmasını isteyenler warsa onları kınamak ne sana ne bana nede başkasına düşer.. isteyen isteyene oy werebilir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj_sAkfA

bence siz burada cem1976 nın reklamını yapıorsunuz..... al_lan düpeci koxper vd. şeyler kullanbilir ama cem1976 ile kıyaslayıp onun krallıktaki adaylığını önüne geçemezsin.. eger al_lan nın kral olmasını isteyenler warsa onları kınamak ne sana ne bana nede başkasına düşer.. isteyen isteyene oy werebilir..

Cem1976 nın sürekli yeni char acıp oy aldığını bilmyenmi war?
  • quote:

Orjinalden alıntı: daswet

(burası CmrHun tarafından quote yaparken blocklanmıştır )tekidir cem...Kral olmadan önce clanındaki mageler seekingten alıp oy verilen adamlara cekiyorlarda bizi Cem1976 oy vermemiz istiyorlardı.Verdikte ne oldu skill para cıkışmadı 750k istedik adam yüzüme blockladı pm yi

Şikayet mesajı başarılı ile yaratıldı.
    gövden varmı yoksa kafadan sonra bacaklar mı geliyor bi aynaya bakarmısın lütfen
  • quote:

Bak aslanım adam herkese dağıtacak diye bi şeyi yok. Tamam dağıtıyo ama bazen vermediğide oluyor. Ya da verdim sanıyor. X1 de birçok kez exp event yapıyo bunlar bedavamı oluyo sanıyon? 1m için kralını kötüleme. Yok zengin olucaksan 1m ile gel ben sana veriyim. Oyunda olduğum zamanlar pm atabilirsin. Millet dupe yapıp hakkını yiyor ona bişe demiyon gelmişisn bana ahkam kesiyon. Yol al biraz kardeş ...

+1905
    evet cem iyi biridir
    x de gördügüm en aklı başında krallardan biridir
    krallıgın hakkını veriyor
    aferin ona
  • cem1976 gunde 30 kere rezzer arayan
    işine yarayan adamlara ustten yazı gecerek kıyak gecen
    72+ mage yı kullanabılcek en kotu player
    daha bır suru kotu yanı var
    ha bı kotu yanı var ama bızım ıcın ıyı oluyo
    oyunu bılmedıgı surdan bellı
    mesela gecenlerde ex event yaptı ve aksam cıkarken eventı bıtırmeyı unuttu bu durumda bızde fazla fazla ex alarak kastık humanlar ıcın kotu karuslar ıcın ıyı oldu

Cem1976 bence kral olamaz
    finish yerine finiş yazan lets go yerıne les go yazan bı kral ıste
    oyunu oynayan yabancılarda var adamda 1 gıdım ıngılızce yok mesela

krallıga yakısmıyo ama serverda Yalakası ÇOOOK.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.