Şimdi Ara

Xigenon kralı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Xigenon EL morad kralı HadeSkingden bıktım beyler paraları hep kendine alıo hiç para vermio cvp vermio kim buna oy verdi ya!!!!!!!!!!!!!
    adama para istedim 1 price verdi
    daha demin x3 de para istedim from dedi turkish dedim Bye yazdı
    Kim OY verdi buna be yeter bıktım artık

• benim bildigim hadeking te turk neden bye desinki
  • şimdiye kadar hangi kraldan hayır gördünki ? ben hiç görmedimde...
  • bu aksam birine 600 milyon verdi.ayrıca ben 2 defa exp event a rastladım daha önceki krallarda bunu hiç görmemistim.bunuda savunmuyorum ama kötünün iyisi...
  • eet türk o da iLginç
  • Kral muahhbet,i yalan muhabbet sen bak kasmana
  • alakası yok bana verdi coğu kisiye verio hem bazen parası olmuo gm 200m filan verio öle dağıtıo türk değil ingiliz
  • bana bye dedi bilmiom
  • Ben xigenonda saolsun kral ii çalışıo bazen % 30 exp arttırıo bazende para dağıtıo bana bi kere gece 04,00 gibi 12m vermişti saolsun Ama Orc bahseddiim kral 4-5 kerede boss event e rastladım eğer kral yapıosa bunu

• alakası yoq ama solıım dedım gecn gun bızm kafe ye Xıgenon Orc Kralı Al_Lan geldı
  • ewt allan ole biseydi :D
  • vala kral bana insan kralı 20m ver di üstün exp event istedim yaptı sayesinde lwl aatladım üstelik krala sohbet ettik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LY_kan -- 18 Eylül 2006; 16:43:27 >
  • human kralı demekki beni hiç sevmio
  • bana hiç bişey vermedi
  • bide bazen ekranda bi yazı çıkıyor adjust tax rate %10 diye bişe yazıyor bu ne anlama geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.