Alp bir ara msnde de söylediğim gibi, ii+9undan tutta cs+0ına kadar bütün bomba priest itemleri geçti. Ama rogue'nin yeri bende başka
Charın Eksiksiz gibi duruyor , sadece orada ki Iron Belt Yerine Ske kullanman biraz daha yararlı olabilir Sonuçta Glacier Resist'in yerle bir olmuş
Güzel Char , oynamayalı çok oldu ama sanırım WP Resist veriyordu , AoD Yerine Her zaman onu takmanı tavsiye ederim
quote:
Orijinalden alıntı: ClassRouGe
Charın Eksiksiz gibi duruyor , sadece orada ki Iron Belt Yerine Ske kullanman biraz daha yararlı olabilir Sonuçta Glacier Resist'in yerle bir olmuş
Güzel Char , oynamayalı çok oldu ama sanırım WP Resist veriyordu , AoD Yerine Her zaman onu takmanı tavsiye ederim
Aod3 ü bizim db torment attıgında takıyorum. Sonuç olarak 2k damage'ın altına inmiyorum Wp+2 yide kulelerin arasına dalarken, kosperlar kovalarken, yada 1vs3 1vs4 yaparken kullanıyorum.
Küpeleri re+2 yapsam mı diye düşünüyorum. Bir yandan da düşecek ap'yi...Kararsız kaldım açıkçası.
Iron belt'i satıp glass belt almayı düşünüyorum. Glass belt'in verdiği hp aslında önemli. Ardream characteri oldugum için hp'de gerekli. Warrior ve türevlerinin pek yaygın olmadıgı bir ardreamde, Iron belt fazla kaçıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Nickname...
quote:
Aod3 ü bizim db torment attıgında takıyorum. Sonuç olarak 2k damage'ın altına inmiyorum Wp+2 yide kulelerin arasına dalarken, kosperlar kovalarken, yada 1vs3 1vs4 yaparken kullanıyorum.
Küpeleri re+2 yapsam mı diye düşünüyorum. Bir yandan da düşecek ap'yi...Kararsız kaldım açıkçası.
Iron belt'i satıp glass belt almayı düşünüyorum. Glass belt'in verdiği hp aslında önemli. Ardream characteri oldugum için hp'de gerekli. Warrior ve türevlerinin pek yaygın olmadıgı bir ardreamde, Iron belt fazla kaçıyor.
Glass belt fazla gereksiz kaçar , Sanırım Arrow %5 Damage Reduc. için takıyorsunuz Iron Belt , ama Ske Belt'in performansını veremez
Tek bir küpeyi Re+2 yapabilirsiniz , Resist ve biraz Hp Açısından Yararlı olur
quote:
quote:
quote:
Glass belt fazla gereksiz kaçar , Sanırım Arrow %5 Damage Reduc. için takıyorsunuz Iron Belt , ama Ske Belt'in performansını veremez
Tek bir küpeyi Re+2 yapabilirsiniz , Resist ve biraz Hp Açısından Yararlı olur
Iron belt kullandıktan sonra ske'ye geçmek biraz heves kaçırtıcı oluyor
up
Amulet Of DEX +3 verilip, Iron neck+3gb alındı.
Çok güzel char.
quote:
Orijinalden alıntı: kediciler
Çok güzel char.
Teşekkür ederim.
Charın Güzel Satmayı Hiç Düşünme Bile Oyun Duruluyor Yavaş Yavaş Zamanını Bekle Vurgun Yaparsın Ve Ardream Kalma Bence .
Bilgisayarım takoz. Kaldırmaz cz'yi
2 parça rogue chitin +9 ödünç almıştım. 1-2 ss alayım dedim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can` -- 13 Şubat 2010; 16:12:52 >
quote:
2 parça rogue chitin +9 ödünç almıştım. 1-2 ss alayım dedim :)
Diğer resimde sorun var, tekrar upload etmelisin.
Char iyi. Oyun içi konuşmalarına dikkat edersen seni seven insan çoğalır.
Agzıma sahip cıkamıyorum. Çünkü çeşitli sağlık problemlerim var. Damarıma bastıklarında yahut ks yaptıkları zaman, dayanamıyorum. Dayanamayınca ister istemez kötü sözler etmek zorunda kalıyorum.
hacı o charı 3 senede yaptıysan vaktine yazık olmuş ama sağlık olsun iyi char genede
Itemler TL ile satılıktır. Alıcı çıkarsa Bandırma içi satmayı düşünüyorum.
Hayırlı satışlar,
Karakter satışı bölümünde yeni konu açarsan ve çarının tanıtımını yapabilirsen alıcı sayısı daha çok olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Kénan
Hayırlı satışlar,
Karakter satışı bölümünde yeni konu açarsan ve çarının tanıtımını yapabilirsen alıcı sayısı daha çok olur.
Teşekkürler Kênan.
quote:
quote:
Hayırlı satışlar,
Teşekkürler Kênan.
9 Helmet icin şuan ne düşünüyorsun md + bi ucuzluk yaparsan alabilirim...
quote:
Orijinalden alıntı: AslanPaşa
quote:
quote:
Hayırlı satışlar,
Teşekkürler Kênan.
9 Helmet icin şuan ne düşünüyorsun md + bi ucuzluk yaparsan alabilirim...