Şimdi Ara

XIGENONDA SATILIK ITEMLER (YTL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Resurrection
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Upppppppppppp
  • Bir miktar gb de satışa başladık arkadaşlar.Fiyat şu anda 10 ytl.Ancak 10 gün sonra ne olur bilemiyoruz.Kolay gelsin
  • upppppppppppppp
  • uppidiiiiiiiiiiiiiii
  • Arkadaşlar gb satışları başlamıştır.Şu anda gb acil satmaya ihtiyacı olmayanlar için 15 ytl civarında satışta.En düşük 11'e satılıyor bilginiz olsun(oda şimdilik).Eğer 40 gb ve üzeri almak istiyorsanız fiyatta indirim yapılacaktır .Kontak kurmak için telefon: 0 505 909 41 56...

Not: Şu an satışta olan itemler Cleric earing +2, Warior pendant +2,Iron ımpact +8 no rebirth,Dual lillime enchament küpe (cursing priest),1 adet roc ve 1 adet foverin,ayrıca elemental pendant +1.

İlgilenenler yukardaki telefon numarasından ulaşabilirler.İtemler ankara içi satılıktır.Ancak posta havaleside (gönderi ücreti alıcıya ait olmak üzere) yeterlidir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepNote -- 3 Ağustos 2008; 12:35:33 >
  • upppppppppppppppp
  • sendemi leyla
    senin gibi biri bile pedal kullanıyorsa diyecek laf bulamıyorum
    yazık be cok yazık
    yıllardır bu oyunu boşuna oynamışınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: zıbırıbıttınmı

sendemi leyla
    yazık be cok yazık

Yok üstat bu karakter yıllardır üzerinde item olmadan oynandı.Yaklaşık 1 ay önce oyunu bırakan arkadaşımızdan satın aldık yeniden satmak için.Yani mazisi pedalın 1 bilemedin 1,5 aydır.Serzenişini anlıyorum ve hak veriyorum.Ama herkes bilirki bu oyunda temiz kalmaya çalışan ve pisliğe bulaşmayan nadir karakterlerden biridir anjante ya da yeni ismiyle poisionivy.Pedal medal hikaye yani üstat.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zıbırıbıttınmı

sendemi leyla
    yazık be cok yazık

Dostum 4.5 senedir ilk defa 1 ay pedal kullandım olay oldu :). Devamlı kullanan biri olsam sap gibi yazmam oraya heralde satılık pedal diye değilmi :) 1 ay evvel arkdan ucuza aldım az takıldım satıyorum.
  • upppppppppppppp
  • 40 gb halen satılık upup
  • Item falan kalmadı gblerde satıldı.Ancak şunu belirtmeden geçemeyeceğim.Bu tip forumlarda (donanım gibi forum tr gibi) item falan satmanın bir halta yaramadığını anlamış bulunmaktayız.Yıllardır bizden telefon adres isterler 15 gündür veriyoruz ne arayan var ne soran

Yani bişey almak istiyorsanız olabilir ama bir şeyler satmak istiyorsanız bizim yaptığımızı yapın adam gibi bir clan sahibi olun bütün itemleri clana satın.Ya da moradonda yazın.Bizde zaten 3'te 2'sini clana geri kalanını moradona sattık.

Yani boşa zaman kaybı uğraşınıza değmez bir poka yaramıyor canlar.Hadi eyvallah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepNote -- 10 Ağustos 2008; 10:41:15 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.