Şimdi Ara

Xigmatek Asgard 381 Pure 500w Kasa Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu kasa ve içerisindeki 500w'luk güç kaynağı . Araştırdım fakat güç kaynağı hakkında bilgi bulamadım malesef bilgisi olan var mı ?

Benim sistemim şöyle ;

MSI H81M-P33
    Intel G3258
    Sapphire r7 265
    GSkill DDR3 8gb Ram.
    500 gb Segate Hdd

İki parçam kaldı biri kasa diğeri monitor. Gelecek ayın başında almayı planlıyorum bu kasa sistemi taşır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seitengewehr -- 24 Nisan 2015; 2:24:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Seitengewehr

Arkadaşlar bu kasa ve içerisindeki 500w'luk güç kaynağı Technopat'ın mart ayındaki f/p giriş seviyesi oyun sistemini kaldırır mı? Araştırdım fakat güç kaynağı hakkında bilgi bulamadım malesef bilgisi olan var mı ?

Aynısı olmasa da benim sistemim şöyle ;

MSI H81M-P33
    Intel G3258
    Sapphire r7 265
    GSkill DDR3 8gb Ram.
    500 gb Segate Hdd

İki parçam kaldı biri kasa diğeri monitor. Gelecek ayın başında almayı planlıyorum bu kasa sistemi taşır mı ?

R7 265 hatırladığım kadarıyla yükte max 200W güç tüketiyor +100 150W da sisteminin harcadığını düşünürsek 400W tam güç rahat kullanım için 350W tam güç de ideal kullanım için yeterlidir o sistemde tabi o güç kaynağı bu gücü sağlar mı...? araştırmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 24 Nisan 2015; 1:48:21 >

• Provisioner kullanıcısına yanıt
    Xigmatek'e mail attım ama cevap verirlermi bilmiyorum . Bu kasayı almış yada kullanan yada güç kaynağının bilgisine ulaşabilen varsa çok iyi olur bekliyorum :(
  • Dark Optimus 450W kasam vardı ve r7 265 le gayet rahat çalışıyodu hemde tam yükte, sorun çıkartmaz rahat ol, ama ilerde ekran kartı değiştirirsen modele göre yetmeyebilir.
  • kasayi kullaniyorum incelem konusu bile actim. Profilimddn ulaşabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunsuz calisir o sistem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.