Şimdi Ara

Xigmatek Asgard Pro. Toz Filtresi Yapımı [GÜNCELLENDİ 08.01.15]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir yerden başlamak lazım. :) Kasama toz filtresi yapıcam, satan yerler var fakat insan kendi yapınca daha bir güzel oluyor:) Elimde baya bir sineklik var plastik(fiber), ondan önce çelik vardı çeliğin işi uzundu vida felan uzardı pilastik buldum.(ücretsiz) Sizlerden fikir istedigim konu bu filtreyi nasıl monte etmek benim aklıma yapıştırmak geldi ama ne ile ?
    İlk olarak yan kapaktan başlıcam, sonra üstten devam edicem havalandırma delikleri 120mm lik fan yuvaları. Fazladan fan kullanmıyorum gerek duymadım aşırı ısınan bir sistem değil. Ön panel de bir adet daha fan var sanırım içeri hava veriyor şuan çalışmıyor kablosu takılı değil hava akışında sıkıntı olursa yazın o fanı devreye sokarım.
    Şöyle bir kaç resim paylaşım. Bir kaç konuya baktım kadın çorabı tarzından şeyler önerilmiş çelik sineklik olmadıgından öyle birşey düşünmüyorum bu plastik gerçekten iyi duruyor. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirm...

Kasa:http://www.xigmatek.com/product.php?productid=154&type=photo

Resimleri şuan yüklenmedi. Sonra editlerim...
    Edit:

Şuan biraz tozlu son temizliginden sonra temizlemedim, filtreleri yaptıktan sonra bi güzel temizlicem... :)

Xigmatek Asgard Pro. Toz Filtresi Yapımı [GÜNCELLENDİ 08.01.15] Xigmatek Asgard Pro. Toz Filtresi Yapımı [GÜNCELLENDİ 08.01.15] Xigmatek Asgard Pro. Toz Filtresi Yapımı [GÜNCELLENDİ 08.01.15] Xigmatek Asgard Pro. Toz Filtresi Yapımı [GÜNCELLENDİ 08.01.15] Xigmatek Asgard Pro. Toz Filtresi Yapımı [GÜNCELLENDİ 08.01.15] Xigmatek Asgard Pro. Toz Filtresi Yapımı [GÜNCELLENDİ 08.01.15] Xigmatek Asgard Pro. Toz Filtresi Yapımı [GÜNCELLENDİ 08.01.15] Xigmatek Asgard Pro. Toz Filtresi Yapımı [GÜNCELLENDİ 08.01.15]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 10 Ocak 2015; 1:41:21 >

• Emeğe saygı.

Çokta güzel olmasa idare eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    Daha birsey yapmadim hocam :)
    Tesekkur ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 8 Ocak 2015; 1:16:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse fikir vermeyince, bende çektim elime iğne ipliği. İlk deneme amacli bir denim dedim, baktım dikiş gayet iyi ve saglam oluyor bazı yerlerde zorlanıcam fakat degicek.
    Ss'leri PC'ye gecince paylaşıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 8 Ocak 2015; 1:16:06 >
  • _M-U-E_ kullanıcısına yanıt

• hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    napim hocam, en saglami elle yapilani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 8 Ocak 2015; 1:16:28 >
  • Sineklik bul onu yapıştır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sıcak silikonla yapıştırabilirsin ;;)
  • Çelik sinekligi sabitlemek zordu hemde elimde olanin delikleri genisti. Bu sineklik fiber den daha kolay. Slikonu kasaya sürüp heder etmek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 8 Ocak 2015; 1:17:21 >
  • Bir kısmını diktim biraz acemice oldu ama sağlam oldu. Diger dikimleri daha özenli yapıcağım.

Not: Telefonumun odaklaması bozuk görüntüler biraz blur'lu gözüke bilir.
     Xigmatek Asgard Pro. Toz Filtresi Yapımı [GÜNCELLENDİ 08.01.15] Xigmatek Asgard Pro. Toz Filtresi Yapımı [GÜNCELLENDİ 08.01.15]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 8 Ocak 2015; 14:49:10 >

• güzel
  • kucukcuce K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, bitince daha güzel olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 8 Ocak 2015; 14:49:24 >
  • Vakit bulamadım biraz gecikti. Başka bir filtre arıyorum eger bulursam ondan yapapa bilirm o şekilde toz hiç girmez diye düşünüyorum hava akışı naısl olur bilemicem ama. Kavuçuk gibi toz filtresi bula bilrsem ondan yapcıam gelişmeleri paylaşıcam.

edit:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 8 Ocak 2015; 14:49:36 >

• Aslında mantıklı bi çözüm hocam tebrikler
    Bi ara bende yapayım bunu yalnız silikonla daha iyi olacağını düşünüyorum yinedeEmeğe SAYGI 😀

• Bu arada eklemeyi unuttum plastik yada fiber midir nedir herneyse o sinekliği nerede bulabilirim
    Şimdiden teşekkürler

• frknc96 F kullanıcısına yanıt
    Fiber hocam. Kapilara sineklik yapan yerlerde bula bilirsiniz pvc kapi felan satan yerler de bulursunuz.

Tesekkur ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 8 Ocak 2015; 14:49:53 >
  • Çok teşekkürler hocam
  • frknc96 F kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 8 Ocak 2015; 14:50:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.