arkadaşlar sabah xigmatek pantheon kasa aldım vatandan.içinde bulunan power başlıkta belirttiğim power.Bu power nasıldır bilen kullanan birileri varsa yardımlarını bekliyorum.sizin verdiğiniz bilgiler ışığında ürünü değiştirebilirimhttp://www.xigmatek.com/product.php?productid=115&type=specification buda ürün hakkındaki bilgi.kasadan son derece memnunum aklımı kurcalayan psu su
Sıkıntı yok, bu sistem 500W power supply ile bile çalışır. Yeterli PSU su. Hayırlısı olsun.
teşekkür ederim yorumun için.Allah razı olsun.aklıma takılan verimliliği.asıl sorun orda hocam
Xigmatek iyi bir firmadır. Ben CPU soğutucularında daha iyi fiyat performans bulduğum bir marka görmedim. Tüm CPU larımda tek kullandığım markadır. Verim alırsın. Rica ederim kardeşim.
kasadan aşırı derecede memnunum zaten bukadar iyi beklemiyordum açıkçası.sessiz ve hava akımı çok iyi 3 tane daha fan alıp canavarı uçurmak istiyorum açıkçası aklıma takılan psu yüzde kaç verimli.forumda psu hakkında makale yazabilecek derecede iyi bilgisi olan arkadaşlar var ama nedense bi yardım etmiyolar sesime kulak ver DH
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme