Şimdi Ara

XIGMATEK PANTHEON BLACK EDITION 600W KASA VatanBilgisayar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
4
Favori
3.483
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Valla onu bende çözemedim.
    Ekran kartı aldığımda detaylı bir şekilde inceleyeceğim. Şuan seninde belirttiğin gibi tek kontrolcü ile çalışıyormuş gibi.
    Ama mantıken belirtiğin gibi calışıyor olması lazım.
    Egzoz fanı bende kontrolcüye bağladım. Bence bunu bağlamak mantıklı değil.
    O hep yüksek devirde dönmesi lazım.
  • serin_su842 S kullanıcısına yanıt
    Dökümanında detay olmadığı için bende bilemiyorum.
    Belki iki düğme birbirine bağlı çalışıyordur ve bu şekilde olması gerekiyordur.

Egzoz fanı kontrolcüye bağlamak mantıklı değil. Nedeni yüksek devire aldığında fan seslerinin net duyuluyor olması.
    Sys fan 1 takıp kendi haline bırakmak gerekiyor bence.
    Ben bağladım kontrolcüye ama ekran kartı alıp tekrar kasayı açtığımda çıkartacağım.
    mechul79 kullanıcısına yanıt
    Orda benim anladığım
    1-1 fan
    1-2 led

2-1 fan
    2-2 led

3-1 fan
    3-2 led

Girişlerin Biri fan biri led. Ordaki kablolara takınca fan kontrolcü üçünüde kontrol ediyor
    Meçhul arkadaşın dediği gibi egsoz fanı ana karta yer varsa bağlamak iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haduuu -- 12 Ekim 2016; 8:01:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kasadan kullanıyorum çok kaliteli malzemeden. bu fiyata bedava resmen psu dahil.

ön panelden kasayı açmadan hdd takıp çıkarabiliyorsunuz harika sistemi var.
    bu kasaya özel yanında gelen fanların led ışıkları için ayrı kablolar var onları led tuşuna baglayın böylece tek tuşla fanların ledini açıp kapayaibliyorsunuz.

valla fanlar 2 grupta sandım, 2 sini 1-1 ve 1-2 ye bagladım kalan birini de tek olarak 2-1 e bagladım. ama herhangi birini döndürünce hızlanıyor hepsi sanırım bi sıkıntısı var :D ama sonuçta yavaşlayıp hızlanıyorlar.

kasa çok saglam bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serin_su842

Hocam kasa çok iyi ben bayıldım zaten ama fan kontrolcü olayı saçma olmamış mı hangisini açarsan aç hızlanıp yavaşlıyor bu durumda ezgos fanı ben de anakarta takıcam diğerleri kalsın bari öyle tek tuşla ışıklar yanıp sönüyor o da güzel keşke usb 3 kısmı anakarta takılandan olsaydı

evet usb3 kablosuna uyuz oldum çok da uzun, ama işte 5 sene öncesinde anakartlarda usb 3.0 ön paneli yoktu çok nadirdi. ondan koymuşlar, dönemine göre efsane bir şey bu.

e-sata var hiç kullanmış değilim ama duruyor. bunları göz ardı etmek laızm. üst kısma sıvı sogutucu için hazne de var.
  • quote:

usb 3 kablosunu arkaya taktım kablo tutmacıyla bir güzel tutturdum bir de elimde usb 3 uzatma kablosu vardı onu da aynı şekilde diğer usb 3 çıkışına bağlayıp kabloyu kasanın içinden harddisk bölümünden uzattım öyle boşta duruyor istediğim zaman ön kapağı açıp direk kullanmak için bir de aşağıdaki ürünü aldık mı tamamdır bir de bu harddiski böyle kolayca çıkarıp takma sistemi yeni kasalarda bile yok dimi hocam

https://www.webdenal.com/s-link-slx-33a_733490.html?gclid=CMqmhvWs1c8CFaIy0wodn6wNZA

bu ön panle 3.5 inç bu kasada 5.25 inç hepsi 3.5 ön panel girişi yok,

valla bu şekilde hiç görmedim, 2 tane hdd yuvasını direk kızakla ittirip windows içinde bile çalıştıraibliyorsun. ynai harici disk olarak kutusuz direk hdd alsan da aynı şey oluyor. sevdim ben.

• quote:

hocam birşey yok ki onda 3.5 - 5.5 inç çevirici koyuyorsun aynı ssd gibi o şekilde olur

nerde var o çeviriciden göstersene :D anlatmak istediğim sabitlemek için hdd dönüştürücüleri var ama ön panelde çerçeveli kullanmak amacıyla olanını görmedim, elimde bu tip 2 tane ön panel kutusu var takayım o zaman varsa?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.