Şimdi Ara

XIGMATEK SCYLLA 120 EN8613 120MM SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ Arızalı mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BrkNea

Bende Pubg oynuyorum 52 duruyor sabit bozuk olan 77 80 derecede geziyordu Pubg de garantisi varsa gönder gitsin stress testinde 5 dk denedik vatanda 50 53 arasi gezdi %1000 ayni sorun var sende de benim islemcim de 8600k
    Konu biraz hort oldu da sorayım dedim. Aynı sorunu yaşıyordum benim soğutucu eskimiş yani çöpe gitti. Xigmatek scylla almayı düşünüyorum. Pubg oynuyorum mobile olanını. Sıcaklık değerleri hava soğutucu ile 70-75 derece oluyor ve fps düşüşleri oluyor. Siz bozuk soğutucu ile yüksek sıcaklık dereceleri gördüğünüz için soruyorum bu modelin düzgün soğutucusu ile 50 derece almanız performansı ne kadar arttırdı acaba? Yani ben ısı olarak 70-75'lerden 50 derecelere düşsem adam görünce fps düşüşleri ve kasmalar ortadan kalkacak mı onu çok merak ediyorum. İşlemci ısındıkça kendini kısıyor bu kesin sonuç fakat bazen 70 derecede bile kasmıyor. En fazla 50-55 olması ne kadar düzeltti oyun performansını aslında onu merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler

• cnegzokarub C kullanıcısına yanıt
    Ilk aldigimin pompasi bozuk cikti yeninisi verdiler 8600 k ile kullaniyorum 53 dereceyi gecmiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BrkNea kullanıcısına yanıt
    Pubg mobile mi oynuyorsunuz lite mı? mobile limit 60 fps haliyle etraf temizse 55-60 fps alıyorum ama ortalık karışınca 20-30'lara düşüyor. Sıvı soğutucuyla ısınmayı 50'lere düşürüp fps kayıplarını engellediniz mi? ne gibi faydaları oldu oyun açısından
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnegzokarub

Pubg mobile mi oynuyorsunuz lite mı? mobile limit 60 fps haliyle etraf temizse 55-60 fps alıyorum ama ortalık karışınca 20-30'lara düşüyor. Sıvı soğutucuyla ısınmayı 50'lere düşürüp fps kayıplarını engellediniz mi? ne gibi faydaları oldu oyun açısından
    Steam pubg sicakken denemedim 1 gun kullandim baktim isiniyor göturdum degistirdim saglam olanla oynadim bu zamana kadar kasanin havalandirmasida önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrkNea -- 4 Temmuz 2020; 12:36:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.