Şimdi Ara

Xigmatek Scylla 120 EN8620 240MM Sıvı Soğutma Kutu Açılımı\İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
5.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Video Sonunda Ürünün Kutusu,Paket İçeriği ve Kullanıcı Klavuzları Gibi Diğer Şeyleride Fotoğraf Olarak Ekledim.Fanların Kabloların Fotoğraflarda Detaylı Çekip Paylaştım.Kafasına Bişey Takılan Olursa Yorumda Belirtebilir.Vatan Bilgisayardan Aldığımı Başta Belirteyim.İlk Başlarda CM Seidon 240V Alacaktım.CM Tercih Nedenim İse Fanlar İle Radyatör Arasına Conta Lastik Gibi Bişye Veriyordu.Titreşimleri ve Sesi Önlemek İçin + Soğutucuda Sanırım Sabitte Olsa Yanan Led Vardı.Aralarında Biraz Fiyat Farkı Olduğu ve Dağıtımcısının Değiştiği İçin Sorunlar Yaşandığı Söylendi.Bende Bu Ürünü Tercih Ettim.Xigmatek Bu Lastik Olayını Direk Fanların Vida Yerlerine Kauçuk Koyarak Önüne Geçmeye Çalışmış Bakalım Deneyip Göreceğiz.Aslında Bir Yerde İyi Bir Tercih Yaptığımı Düşünüyorum Çünkü Sıvı Pompası Diğer Sogutucularda Olduğu Gibi İşlemcinin Üzerinde Konmamış.Pompayı Direk Radyatörün Üzerinde Konumlandırmışlar.Hem Pompa Ömrü Hemde İşlemci Soğutucusunun Yanlarından Çıkan Kablolarada Son Vermişler.Zamanla Bakalım Memnun Kalacakmıyım...
    Ahmet Ustaoğluyoutube
    Xigmatek Scylla 120 EN8620 240MM Sıvı Soğutma Kutu Açılımı\İnceleme
    https://www.youtube.com/watch?v=8Ca9o0uj-zk

• Ses ve soğutma durumu nasıl hocam?
  • Hocam çöp kutusu şahane olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pompanın radyatörde olması insanı düşündürüyor açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

Pompanın radyatörde olması insanı düşündürüyor açıkçası.

Neden Ki? BU Bir + Hatta Yeni Çıkan Sıvı Soğutmalarda Artık İşlemci Soğutucu Blogundan Ayırmaya Bakıyorlarki Pompa Isıdan Ömrü Kısalmasın Diye.Ben Böyle Bİr Markadan Böyle Bİr Atılım Beklemiyordum Eve GElince Fark Ettim Pompayı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeagateWD

Hocam çöp kutusu şahane olmuş

Çöp Derken :D
  • quote:

Ses Konusunda Bence Gayet Başarılı.İlk Açılışta Max Devir Dönüyor 1 2 Sn Sonra Yavaşlıyorlar.İlk Montaj Yaptığımda İk Açılışta TUhaf Sesler Geldi İçinden Sanırım Sıvıyı Komple Döndürdümü Naptıysa Sonra Kesildİ Sesi.Onun Haricinde Sistem Eski Q6600 Kullanıyorum 2.4 Den 3.0 a Aşırttım 40 45 Seyrediyor.Sistem Adam Akıllı Olsa KEsin Bişey Söylerdimde Tüm Yük İşlemciye Bindiği İçin Kesin Bİşey Belirtemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkredBlue61

quote:

Pembe çöp kutusu varya Bendede mavisi var

• quote:

quote:

quote:

Deme Ya :D Takasa Girelim :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

Deme Ya :D Takasa Girelim :D

Hocam ben kutumdan memnunum

• Merhabalar

1 aya yaklaşıyor nasıl memnunmusunuz, hava soğutma fiyatına yakın aklımı çeldi. Şuan Vatanda 340 TL

+ ve - yönleri nelerdir

Teşekkürler
  • ürünü 2 aydır kullanıyorum çok memnunum. FX 8320 işlemciyle kullanıyorum OC ile yük altında 45 dereceyi asla geçmiyor. Boşta 28-30 derece.
    120mm modelini kullanıyorum. Kule tipi soğutucu yerine KESİNLİKLE tercih edilebilir.
    Pompa kısmı soğutma bloğunun üzerinde değil radyatörün üzerinde, bu da ısınmadan dolayı ömrünün kısalmamasını sağlıyor +'larından birisi bu.
    Pompa sesi asla duyulmuyor sadece 1900-2000 rpm'de fan sesini duyuyorsunuz ama bu da aşırı rahatsız edici bir düzeyde değil.
    eksi olarak değerlendirebileceğim bir şey göremiyorum.
    750gr-1000gr'lık kule tipi soğutucu takıp anakartınızı yamulma riskine sokacağınıza bu ürünü tercih etmelisiniz.
    estetik açıdan olsun performans açısından olsun her yönüyle yeterli. Fiyat/Performansın dibi

• 4Camenta kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Aldım ürünü ama kullanmıyorum

Sıvı Soğutma ve güç kaynağını aldım, İşlemci ekran kartı anakart alacakken, Ekran kartlarındaki artış nedeni ile beklemedeyim
  • Eğer ses konusunda rahatsız etmiyorsa tercih edilebilir.

• Xıgmatek bu konuda iyi powerı olsun kasaları olsun soğutucuları olsun çok iyi.

Yeni nesil soğutucularda pompa artık radyatörde ama cpu bloğunu daha serin tutmak.
    fanlar da kauçuk yapışkan var ve fanları çok kaliteli ve oluklu montajı kolay Amd ayaklı olanı ve olmayanı var alırken am4 logolu olanı almak lazım İNTELDE TABİKİ BÖYLE SIKINTI YOK. İntel kullananlar istediği kutuyu gözü kapalı alabilir. İNTEL CAN YA
  • 7820x ile kullanıyorum render da max 83 dereceyi gördü, gayet güzel bence.
  • Urunu bugun aldim

Corsair 400c kasa

6700k islemci 4.3 oc

2 ader ustte 140 mm fan

Egzoz da ise 120 mm corsair sp fan var

Urun gayet sessiz bu yonunu cok begendim

Fakar bosta 36-38 arasi oluyor aida testinde 15 dklik denemede 57 derece oldu

Warhammer totalwar oyununda ise 72 dereceyi gordu yarim saatte

Bu degerler normalmidir

Oc yi asus z170 pro gaming anakartin yaziimi ile yaptim kendisi buldu degeri

Fan profili sessiz bosta sistemde ses yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu soğutucuyu i5 8600k ile kullanabilirmiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Camenta

ürünü 2 aydır kullanıyorum çok memnunum. FX 8320 işlemciyle kullanıyorum OC ile yük altında 45 dereceyi asla geçmiyor. Boşta 28-30 derece.
    120mm modelini kullanıyorum. Kule tipi soğutucu yerine KESİNLİKLE tercih edilebilir.
    Pompa kısmı soğutma bloğunun üzerinde değil radyatörün üzerinde, bu da ısınmadan dolayı ömrünün kısalmamasını sağlıyor +'larından birisi bu.
    Pompa sesi asla duyulmuyor sadece 1900-2000 rpm'de fan sesini duyuyorsunuz ama bu da aşırı rahatsız edici bir düzeyde değil.
    eksi olarak değerlendirebileceğim bir şey göremiyorum.
    750gr-1000gr'lık kule tipi soğutucu takıp anakartınızı yamulma riskine sokacağınıza bu ürünü tercih etmelisiniz.
    estetik açıdan olsun performans açısından olsun her yönüyle yeterli. Fiyat/Performansın dibi

Merhaba bende aldım da

fx8350 ve m5a99x e uygunmduur acaba ??

nası takacağımı bulamadım :S delikler uymuyor

• 4Camenta kullanıcısına yanıt
    Konuyu hortlatıcam sanırım ama O.C ayarlarım doğru şekilde aynı sıvı soğutmaya sahibim AMD FX 8120 4.2 ghz 1.375000 voltaj ile kulalnıyorum ama oyunlarda sürekli 80 derece
    Ben Pompayı CPU FANa
    Fanı ise CPU Opt a bağladım yanlış mı yaptım ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.