Şimdi Ara

XIGMATEK TALON BLACK EDITION HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar bu kasa hakkındaki düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum yakın zamanda toplayacağım sistemde bu kasayı kullanmayı düşündüm içinde 750 w vector 80plus silver bir güç kaynağı var xigmatek marka olarak iyimidir malzemesi nasıldır fikirlerinizi öğrenmek isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OgnC -- 9 Ağustos 2016; 11:12:52 >

• Kullanıyorum. Eskiden iyi bir kasaydı sıfırı çok pahalı. Güç kaynağı 4 kanallı. Sessiz, toz atmak için ters dönme özellikli. Kasanın fanları sessiz etkili denilebilir. Arkada 14'lük önde 20'lik fan mevcut.
  • OgnC kullanıcısına yanıt
    Merhaba.
    Mazleme kalitesine göre şaşırtıcı derece de hafif.
    Fanları oldukça etkili olup fan değişimi veya takviyesi ile işlemciye ısınmayı özletecektir.
    Kasanın malzemesi toz tutmakta.Bu dez avantaj gibi görünse de bana göre çok güzel bir özellik.

sonuç : fiyatını (600 - 700tl) kattiyen haketmiyor.Aynı özelliklerde daha uyguna kasalar varken aynı fiyattaki rakipleri çok daha fazlasını vaad ediyor...
  • güzel özetlemişsiniz açıkcası benim ilgimi içindeki güç kaynağı çekmişti 750 w silver bir güç kaynağı oldukça pahalı peki şöyle bir kombinasyon yapsam nasıl olur sizce zalman z11 neo hf1 kasa içinede coolermaster yarı modüler 650 w bir 80 plus bronze güç kaynağı alsam aynı fiyata denk geliyor hemen hemen bu bana yeterli olacaktır sanırım i5 6600k ve gtx1060 ile bir pc toplamayı planlıyorum.
  • OgnC kullanıcısına yanıt
    Kasa oldukça güzel fakat aynı fiyat derken kastettiğiniz 260 330 tl bandında fark ile ifade edilecek psu ise o fiyata piyasadan çok daha iyi psu lar bulmak mümkün.
    2.elden EVGA 750B2 bakmanızı öneririm...
  • yeni toplayacağım bir kasaya 2. el bir materyal sokmak istemiyorum seçtiğim psu ise COOLER MASTER G650M 80PLUS 650W modüler bir psu yeterli olacaktır sanırım kasa ile birlikte 650 tl civarı bir miktar tutuyor evga psuları bende araştırdım fakat internetten sipariş veremediğim için bulunduğum yerdede pek satan firma olmadığından ilgilenmedim açıkcası o yüzden coolermaster tercih ettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.