Şimdi Ara

XIGMATEK TALON BLACK EDITION VECTOR 80PLUS 750W MidT ATX (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
8.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben xigmatek talon kullanıcısıyım.bir arkadaş uzun ekran kartlarının sığmayacağını yazmış.
    5.25 lik sürücülerin altındaki 5li hdd kısmı çıkartılabiliyor.istenirsede sdd lik olarak değiştirilebiliyor.
    psu kaliteli.kasa kaliteli.fanlar kaliteli.ayrıca çok güzel görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba.. Ben de Talon kullanıcısıyım.. Acaba siz Talon kullanıcılarında kapanma sorunu ve fişi çekmeden açılmama sorunu hiç yaşadınız mı Talonla? Cpu ısınız boşta ve oyunda kaç oluyor..?
  • furkovic kullanıcısına yanıt
    bilg ı açamayınca diğer bilgisayardan kasa ile ilgili açılış konusunda bilgi ararken gece msj ını görünce sesli güldüm : ) sayende vatanı aramadan açtım :D
  • dnz_ksk kullanıcısına yanıt
    Fişi çekmeden acilmama sorunu nedir ya :S

Kasanın ön tarafına led ışık yapma imkanımız yok mu?

• Kullanan kişiler yorumlarını yaparsa iyi olur. Fiyatını hak ediyor mu kasa. Güzel bir led ışık gösterisi nasıl yaparız bu kasada. Inventustan toplayacağım sistemi. Hazır gelecek kasa. Şunları da al taktır dediğiniz ledler var mı?

• myres kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: arda t9c

tmm 'dır hocam:)
     XIGMATEK  TALON BLACK EDITION VECTOR 80PLUS 750W MidT ATX XIGMATEK  TALON BLACK EDITION VECTOR 80PLUS 750W MidT ATX XIGMATEK  TALON BLACK EDITION VECTOR 80PLUS 750W MidT ATX XIGMATEK  TALON BLACK EDITION VECTOR 80PLUS 750W MidT ATX XIGMATEK  TALON BLACK EDITION VECTOR 80PLUS 750W MidT ATX

Fiyatını tabiki hakediyor. Ön tarafta 200mm ve arkada 140 mm beyaz ledli falnla geliyor ayrıca psunun fanıda ledli bunlar kendinden olanlar. içinde 750w 80+ silver modüler psu var. gayet güzel ve kaliteli bir kasa. bu veideoyu izleyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 16 Eylül 2014; 12:07:41 >

• oskurrr kullanıcısına yanıt
    Hocam ondeki HDD bölümlerinde oynama var mi bunda? Dokununca sallanan cinste gibi görünüyor

• lostlast kullanıcısına yanıt
    Öndeki hdd dediğiniz yer tam olarak neresidir dvd room kapaklarının orasımıdır yoksa hhdd slotlarımı anlayamadım
    HDD kapakları hocam

HDD kapagı diye bişey yok yani kastettiğiniz şey nedir ben anlamadım
  • Ya bende kafa denen bir şey kalmamış. Kusura bakmayın ya

Dvd kapağı hocam öndeki Dvd kapağı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostlast -- 16 Eylül 2014; 17:08:48 >
    Hocam çok dikkat etmedin ona acıkcası ama o aprçalar cıkabilen parçalar arkadan 2 çentik tutuyor dokununca oynuyor olması normal bende C70 var demir ona rağmen o bölümlere donunca oynama yapıyor. dediğim gibi bu kasada dikat etmedim cıkcası o bölümüne
    Eyvallah hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: hasantemel

ben xigmatek talon kullanıcısıyım.bir arkadaş uzun ekran kartlarının sığmayacağını yazmış.
    5.25 lik sürücülerin altındaki 5li hdd kısmı çıkartılabiliyor.istenirsede sdd lik olarak değiştirilebiliyor.
    psu kaliteli.kasa kaliteli.fanlar kaliteli.ayrıca çok güzel görünüyor.

Kasa ile beraber gelen PSU silver mı yoksa bronz mu?
  • silver
  • myres kullanıcısına yanıt
    fiş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

quote:

Orijinalden alıntı: arda t9c

tmm 'dır hocam:)
     XIGMATEK  TALON BLACK EDITION VECTOR 80PLUS 750W MidT ATX XIGMATEK  TALON BLACK EDITION VECTOR 80PLUS 750W MidT ATX XIGMATEK  TALON BLACK EDITION VECTOR 80PLUS 750W MidT ATX XIGMATEK  TALON BLACK EDITION VECTOR 80PLUS 750W MidT ATX XIGMATEK  TALON BLACK EDITION VECTOR 80PLUS 750W MidT ATX

Fiyatını tabiki hakediyor. Ön tarafta 200mm ve arkada 140 mm beyaz ledli falnla geliyor ayrıca psunun fanıda ledli bunlar kendinden olanlar. içinde 750w 80+ silver modüler psu var. gayet güzel ve kaliteli bir kasa. bu veideoyu izleyiniz.

penceredeki kırmızı ışıkları nereden bulabiliriz ?

• furkovic kullanıcısına yanıt
    Diğer resimdekini soruor isen şerti ledler var renkli onlardan alıp pc kapagının pencere etrafına kasanın içine bakacak şekilde yerleştirebilirsin. Elektrikçilerde şerit led dersen hepsinde vardır sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkovic

Bende bu kasadan almış bulunmaktayım kısa bir not düşeyim;

Kasa çok sessiz diğer kasalara oranla ve ışıklandırması iyi..Ha nu arada kasayı açmak için üst taraftaki ''büyük X'' tuşuna basın sonra benim gibi vatanı arayıp bu niye açılmıyor demeyin..

PC'yi sırtlayıp Vatan Bilgisayar'a gitmiştim ben de.
  • Albert Camus kullanıcısına yanıt
    bende bu kasadan alıcam, uzun süreli kullandınız bi problemi varmı, tavsiye ediyormusunuz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.