Şimdi Ara

Xigmatek Talon Kasa Nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar GTX 1070 in özel soğutmalı (evga asus msi v.b) modelleri geldiğinde bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Sistemimi vatan bilgisayardan toplayacağım. İşlemcim i5 6500 3.2 Ghz ve diğer parçaları bir kenara bırakırsak kasa olarak da Xigmatek Talon düşünüyorum. Estetik görüntüsü , pencereli olması , malzeme kalitesi ve psu'nun modüler 80+ Silver olması Talona yöneltti beni. İnternette araştırdığım kadarıyla bazı arkadaşlar bu kasayla kurulan sistemin soğutmasında biraz sıkıntı yaşamışlar lakin hepsi değil. Benim sizden isteğim bu kasayı yorumlamanız , vatan bilgisayardan varsa pencereli kasa önerileriniz ve özellikle bu kasayı kullanan arkadaşların görüşlerini bildirmeleri. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim

Xigmatek Talon Kasa Nasıldır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmackThat_94 -- 14 Mayıs 2016; 16:11:00 >

• Psu sıkıntılı diye biliyorum 12V kanalı 4 e bölünmüş tek kanaldan vermiyor.Kasa güzel.

• Panmordeczka kullanıcısına yanıt
    Kasanın psu su çok övülüyor ama benim aklımı karıştıran birkaç soğutma problemi
  • Vatandan toplayacagım için sistemi vatandan kasa önermeniz isterim. NZXT kasaları gerçekten güzel. Ayrıca bu kasa psu ikilisi talonun fiyatının 100 tl yukarsına çıkıyor
  • SmackThat_94 kullanıcısına yanıt
    Vatandan Sistem Toplamanızı Önermem İnventus Yada Sinerjiye yönelin son zamanlarda vatan iyice cozuttu forumu takip ederseniz bu konuda bir çok konu bulabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.