Şimdi Ara

Xigmatek Windpower Pro İnceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • xigmatek windpower pro ve msi core frozr l arasında kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: talhataskale

hocam bende birazdan gidip vatandan almayı düşünüyorum anakartım asus prime b450m işlemcim r5 3600 montajı nasıl kolaymı
    montajı pek kolay değil eğer anakart dışardaysa daha kolay oluyor.
  • Uchiha Itachi. kullanıcısına yanıt
    Satın aldım. hocam anakartı çıkartamam kablolar düzenli toplu duruyo şimdi kablolamayla uğraşamam.
    Mecbur montajı kasa içinde yapıcam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 aya yakındır kullanıyorum. Arctic mx4 macunla düşük fan ayarında bile üzmedi. Gerçekten canavar gibi soğutucu beyler. Fiyatını hakediyor, muadillerinden iyi. Nh12s performansı veriyor diyebilirim. Bir Nh15s değil tabi. Estetik açıdan da verimlilik açısından da mükemmel ürün.
    Hocam rgb ayarını nasıl yapıyorsun bende rainbow da nasıl değiştiririm anakartım asus asus aura indirdim ama onu çözemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: talhataskale

Hocam rgb ayarını nasıl yapıyorsun bende rainbow da nasıl değiştiririm anakartım asus asus aura indirdim ama onu çözemedim
    Merhaba benim anakart desteklemediği için ayar yapamadım ama anakartın argb soketine bağlandığınızda asusun programıyla ayarlayabilirsiniz

• Ben de bugün aynı fanı alıp taktım ama seninkinden baya farklı daha sıcak değerler alıyorum. 4.1ghz 1.25 voltageda boşta 45 derece alıyorum cinebench çalıştırdığımda ise 75e kadar çıkıyor. Fan ise boşta 1300 1400 rpmlerde dönüyor. Bi fikrin var mı neden olduğuna dair?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fredrik1998 -- 11 Temmuz 2020; 1:47:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fredrik1998

Ben de bugün aynı fanı alıp taktım ama seninkinden baya farklı daha sıcak değerler alıyorum. 4.1ghz 1.25 voltageda boşta 45 derece alıyorum cinebench çalıştırdığımda ise 75e kadar çıkıyor. Fan ise boşta 1300 1400 rpmlerde dönüyor. Bi fikrin var mı neden olduğuna dair?
    Daha önce yazdığım gibi oda ve kasa içi sıcaklığı çok önemli benim odam şu aralar 33 derecelerde olduğu için bende bir tık yüksek değerler görüyorum.
    Kasa içi sıcaklığım 38 derece odam ise 30 derece civarı. Bu aralar hangi değerleri alıyorsun acaba.
  • fredrik1998 F kullanıcısına yanıt
    Değerleriniz normal havalar çok ısındı hocam. Ben 4.0 ghz 1.05v'ta aynı fan ayarlarında 10 derece kadar düşük alıyorum. 4.2ghz 1.12v'a aldığımda sizle benzer değerler alıyorum. Hava sıcaklığımız aynı, fan değerlerim 1100-1200 rpm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fredrik1998

Kasa içi sıcaklığım 38 derece odam ise 30 derece civarı. Bu aralar hangi değerleri alıyorsun acaba.
    Pubg de maksimum 60 derece cinebenchte ise 4.00 ghz 1.00 voltta 70 te kalıyor.Eğer uzun süreli seneryolardan sonra bu testi alıyorsam kasa içi 45 dereceleri görmüş oluyor ve 75 i rahat görüyor.
  • Tamamdır rahatladım en azından. İkinize de teşekkür ederim :)
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelife27 -- 1 Aralık 2020; 11:16:34 >
  • Bilginiz var mı acaba hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelife27

.
    Merhaba bahsettiğiniz olay benim tek fanda vardı.Segment bilgisayarla görüştüm direk duruma ait video istediler haklı bulup yenisini yolladılar öyle 1 ay falanda sürmedi 4 5 güne hallettiler hocam.
    Çok teşekkürler çözdüm. Segment bilgisayar ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelife27 -- 1 Aralık 2020; 11:18:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelife27

Çok teşekkürler çözdüm. Segment bilgisayar ile.
    Aynen ben hiç vatanla muhattap olmadım direk segment bilgisayar ile görüştüm

• dostum bu fanin argb bağlantısı cooler master argb kontrolcuyle uyarmi yani renkler vs. sıkıntı çıkarırmı

• merhaba, hala memnunmusunuz? değerlerde değişiklik varmı? bende rgb, argb modelli bir kule tipi soğutucu arıyorum. bulabildiğim tanındık firma olarak bu var.

MSI B460M Pro Intel ve delta spec 650w kasası ürünleri var. bu sisteme uyarmı acaba?

• Üstteki arkadaşların mesaj bildirimi gelmedi o yüzden cevaplamayadım.Ama şöyle bir güncelleme yapalım o günden bugüne çok memnundum ta ki am5 7600 a geçene kadar.Resmi sitesinde destekliyor yazıyor, Segment pc ile görüştüm bize öyle bir şey gelmedi diyor.Dağ gibi soğutucu bildiğiniz boşa çıktı..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.