Şimdi Ara

Xigmatek Tauro M Plus EN8965 500 W 399 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.424
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Çok komik iyi hayal dünyası valla.Pislik düzen içeri de , dışarı da arama.Şirketlerine el koyup babasının çiftliği gibi kullanıp yatırımcısına zırnık vermeden sağa sola yedi düvele bağış yapıyorlar bunun adını sen koy ..Yiğit bulut kalkmış TTkom'a yönetim , pd pay ortağı olmuş.Allah içeridekilerden emin kılsın biz dışarıdakileri hallederiz.

• nirvanha kullanıcısına yanıt
    İrade göstermekten kastettiğim tam olarak bu.
    Farklı birşey söylemedim. Yeni dünya düzeninde görevi bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman  

• Ben 2-3 ay öncesine kadar bu PSU nun 650 wattini kullanıyordum..psu fanı muthis ses yapıyor öyle böyle değil.elektrik süpürgesi gibi sesi.fanini değiştirmiştim.rx590, rtx 3060 la sorunsuzdu ancak Asus rog 3060ti da voltaj dalgalanma yaptıgi icin kartın güç ışığı yandi.kesinlikle 200-300 daha koyun adam akıllı bişey alın.gidip 850 watt core reactor aldım, şimdiye kadar neden almamışım diye kafamı duvarlara vuruyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaViTz -- 2 Nisan 2022; 21:59:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LaViTz kullanıcısına yanıt

Almak mantık değil tecrübeleriniz önemli kim kulandıysa onun fikirleri önemli 650 wattlık böyleyse 500 wattı düşünemiyorum

• Teşekkürler çektim bi tane. anakart-ram-psu tamam. İşlemci kovalamaya devam. 4650g 2500 civarlarından bi denk gelse... 2660dan satışta ama sıfır yollamıyomuş şirket...

+Apu alıp sadece işlemciyi yüke sokacağım için güçlü bir psuya ihtiyacım yok. 350w everest psu var çalışıyor da ama ben saatli bomba olarak gördüğümden kullanasım gelmiyor.

Tier D, sadece igpu/apu için önerilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylisyum -- 3 Nisan 2022; 1:8:32 >
  • Bende aldim hepsiburadan indirim ceki vardi deneyip buradan yazarim umarim hemen gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eko35/5 -- 4 Nisan 2022; 14:8:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.