Fiyatı uygun olan bu psu yu almak istiyorum ne dersiniz iş görurmu sistemim amd x2 6000 1 gb ekran kartım var.Önerirseniz alıp takacağım hemen
çok rahat yeter ve çok güzel psu ama 70tl ye xıgmatek 400w var ama korumaları var yüksek akım,kısa devre gibi vatanda bi bak istersen düz 500w mı yoksa KORUMALI 400W MI ama koruması olmamasına rahmen güzel bi psu..
fiyat uygun ürün güzel seçim de güzel
Güzel ürün
2x12 volt çıkışından 18 ve 20 amper değerleri veriyor.İmzamdaki sistemi sorunsuz kaldırıyor.2 molex ve birçok sata bağlantısı var.....Ekran kartları için 6pin yada 8 pin bağlantısı yok, molex çeviri kullanmak gerekiyor.Fiyat ucuz.Tavsiye ederim.
kafam karıstı korumalı 400w mı alayım yoksa bu ürünümü .ikiside guzel ama siz olsanız korumalı 400 w mı yoksa benim seçtiğim 500 w ımı alırdınız?
500W'ı tercih edebilirsin
kafan karışmasın yaa önemli ama korumalar ama kafanı takma bu da çok güzel bi psu kafandaki buysa bunu al
Alabilirsin Ama Molex Çeviri Kullanman Lazım
teşekkürler herkese
Karar verdin mi ?
bendede var bu Aplus cs seenium kasayla birlikte geldi Bir süre sonra ses yapmaya başladı ama kullanıorum problem yok
ben 500 lugu almaya karar vermiştim ama arkadas 600 luk bir model söyledi yaklasık 100 lira civarı ondan haber bekliyorum vanda markamı neydi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme